- 15 Mart 2021
- 1.649
- 2.225
- 34
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Ben Z Zeynoyi arkadaşımızın niyetine okudum.LİSTEMİZ
1. Z Zeynoyi
2.redvelvetcake
3. C Canangul133
4. E Esragull
5.Kunfeyekunnn
6.slnn12345
7. @Nillatte
8. @Leftright
9. @imagination forever
10. @Sendeanlarsn
11.-loyalty
Listemiz bu kadar simdilik alımlar kapanmıstırmasallah diyelim
Yarın sabah Z Zeynoyi arkadasımıza okuyarak başlıyoruz
70 kere ya Allah ya Rahman ya rahim ya kavi ya Kadir
Teşekkürler :)ya Allah ya Rahman ya Rahim ya Kavi ya Kadir. Bu şekilde 70 kez okuyacaksınız :)
Sağolun:)bugun tanıdıgıma sordum 3 tane olabilir dedi.
Amin canım amin Allah razı olsun senden Rabb'im yardımcın olsunZeynoyi için okudum Allah kabul etsinAllah herkesin dertlerine derman versin , dileklerini kabul etsin
canım sen de kendin icin okuyabilirsin hatta okuyabilirsen daha da guzel olurAmin canım amin Allah razı olsun senden Rabb'im yardımcın olsun
Okudum ben canımcanım sen de kendin icin okuyabilirsin hatta okuyabilirsen daha da guzel olur
Allah senden de razı olsun canım, dualarımız senin niyetine kabul olsun insallahAllah hepinizden razı olsun rabbim inşallah kabul eder konuyu açan kardeşim Allah razı olsun senden çok teşekkür ederim
Kusura bakmayin kızlar bugün biraz işim vardı giremedim simdi hemen okudum. Allahim Z Zeynoyi kardesimizin kalbinde geçen tüm duaları bu zikirlerin yüzü suyu hürmetine en yakın zamanda en hayırlı şekilde kabul et dilimiz aciz anca bu kadarına dönüyor kalpleri en iyisi sen bilirsin kalbimizdeki duaları dilekleri kabul eyle aminnnE Esragull veKunfeyekunnn arkadaslarımız kaldı bir tek okumayan, C Canangul133 de aksam okuyacak.
simdilik tamam gibiyiz Allah güzel yüreklerinizdeki duaları kabul etsin kızlar iyi ki varsınız ve iyi ki katıldınız
Ne kadar güzel dua ettin Allah razı olsun senden inşallah canım rabbim kabul etsin inşallahKusura bakmayin kızlar bugün biraz işim vardı giremedim simdi hemen okudum. Allahim Z Zeynoyi kardesimizin kalbinde geçen tüm duaları bu zikirlerin yüzü suyu hürmetine en yakın zamanda en hayırlı şekilde kabul et dilimiz aciz anca bu kadarına dönüyor kalpleri en iyisi sen bilirsin kalbimizdeki duaları dilekleri kabul eyle aminnn
okumamız basladı su an o yuzden karısmaması adına almıyorum aslında ama yarın sabaha kadar vaktimiz var eger okurum derseniz (kısa zaten) alırım 12. sıraya da sizi yazarım daha ilk arkadasımızda oldugumuz ıcın sorun olmaz ama yarından sabahtan sonra alamam maalesefBende katılabilirmiyim
Okudum bileokumamız basladı su an o yuzden karısmaması adına almıyorum aslında ama yarın sabaha kadar vaktimiz var eger okurum derseniz (kısa zaten) alırım 12. sıraya da sizi yazarım daha ilk arkadasımızda oldugumuz ıcın sorun olmaz ama yarından sabahtan sonra alamam maalesefeger istiyorsanız yazayım adınızı