-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.501
MantıklıKızlar grupta haber alamadığımız cok kisi var, zor bir dönemden geçtiğimiz icin de herkese tek tek baskı yapıyormus gibi olsun da istemiyorumherkes ıcın uygunsa gunluk ıkı kişiye cıkarsak listemizi de tamamlarız hem de, sonraki listede aktif arkadaşlarımızla devam ederiz
Olur canımKızlar grupta haber alamadığımız cok kisi var, zor bir dönemden geçtiğimiz icin de herkese tek tek baskı yapıyormus gibi olsun da istemiyorumherkes ıcın uygunsa gunluk ıkı kişiye cıkarsak listemizi de tamamlarız hem de, sonraki listede aktif arkadaşlarımızla devam ederiz
Olur canmKızlar grupta haber alamadığımız cok kisi var, zor bir dönemden geçtiğimiz icin de herkese tek tek baskı yapıyormus gibi olsun da istemiyorumherkes ıcın uygunsa gunluk ıkı kişiye cıkarsak listemizi de tamamlarız hem de, sonraki listede aktif arkadaşlarımızla devam ederiz
Katılıyorumcanım guzel dusunmussunKızlar grupta haber alamadığımız cok kisi var, zor bir dönemden geçtiğimiz icin de herkese tek tek baskı yapıyormus gibi olsun da istemiyorumherkes ıcın uygunsa gunluk ıkı kişiye cıkarsak listemizi de tamamlarız hem de, sonraki listede aktif arkadaşlarımızla devam ederiz
3 bile olur valla, sonra gelsin yeni dualarKızlar grupta haber alamadığımız cok kisi var, zor bir dönemden geçtiğimiz icin de herkese tek tek baskı yapıyormus gibi olsun da istemiyorumherkes ıcın uygunsa gunluk ıkı kişiye cıkarsak listemizi de tamamlarız hem de, sonraki listede aktif arkadaşlarımızla devam ederiz
ay ben de okurum aslında ama simdi 2 dedim tekrar arkadasların kafasını da karıstırmayayım3 bile olur valla, sonra gelsin yeni dualar
Okudum Allah kabul etsin
Bugün ki arkadaşlarımızın niyetine okudum.