- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.481
tamam canım, ben de simdi diger dua grubu olan arkadasımıza seni soruyordum, depremden mi etkilendi senin haberin var mı diyeDün ve bugün için okudum
Okudum
Canım benim kaybedilenleri gördükçe bide bi kaç yakını kaybedince çok etkilendim, neredeyse sürekli uykulu haliseydim psikoloji dipteydi yani, Allah kimseye bir daha yaşatmasıntamam canım, ben de simdi diger dua grubu olan arkadasımıza seni soruyordum, depremden mi etkilendi senin haberin var mı diyetevafuk oldu yazdın sen de simdi
Okudum Allah kabul etsin.Günaydın canım niyetim; hayallerim için istediğim olayların tez zamanda gercekleşmesi. HAyırlısı ile sevip sevilebileceğim biriyle evlenmem. Ailem için sağlık ve huzur diliyorum. Ülkemizdeki herkesin bu zor zamanlardan tez zamanda çıkmasını istiyorum.
Bencede daha iyi olurKızlar grupta haber alamadığımız cok kisi var, zor bir dönemden geçtiğimiz icin de herkese tek tek baskı yapıyormus gibi olsun da istemiyorumherkes ıcın uygunsa gunluk ıkı kişiye cıkarsak listemizi de tamamlarız hem de, sonraki listede aktif arkadaşlarımızla devam ederiz