-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.461
Canım en son ağustos72 arkadaşımın niyetine okumuştum. Devam edicem ben. Eğer yardım gerekirse seve seve arkadaşlarımın niyetine okurumOkuyabilecek arkadaslarımız devam edebilir, depremden dolayı okuyamayacak durumda olan arkadaslarımızın okuyamayacaklarını bildirirlerse eger onların yerine okuyabiliriz, haber gelmezse de o sekilde listeyi tamamlamaya calısalım birbirimizin eksiklerini de tamamlayarak. su an cok zor durumda olan arkadaslarımız, vatandaslarımız var, dualarımızı eksik etmeyelim..
-loyalty @selametvedua dreamy07 Nillatte @Ism R rainyy L Leftright @Ada-anne @Zeynoyi redvelvetcake Cuel @Esragull mandalina01 slnn12345 @agustos72 @Beyourselff @nazifeee Elifnesli65 Mavi_Eftelya @Bluepinkkk H hazal94 @Mavi ayy @Sendeanlarsn H Huzurkokanmevsimler C Canangul133 B blueandblue
Günaydın canım niyetim; hayallerim için istediğim olayların tez zamanda gercekleşmesi. HAyırlısı ile sevip sevilebileceğim biriyle evlenmem. Ailem için sağlık ve huzur diliyorum. Ülkemizdeki herkesin bu zor zamanlardan tez zamanda çıkmasını istiyorum.
Okudum Allah kabul etsin