Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

E Esragull ve mandalina01 arkadaşlarımın niyetlerine okudum Allah kabul etsin inşallah

slnn12345 ve agustos72 arkadaşlarımın niyetine okudum

kızlar nasılsınız herkes iyi mi? Gece gündüz yardım etmeye hem maddi hem manevi depremzede kardeslerimize destekte bulunmaya calısıyoruz. Allah yardımcınız olsun, hep birlikte iyilesicez iyi olucaz insallah
Iyi olmaya çalışıyoruz. Bu zor günleri hayırlısıyla atlatalim inşallah diyorum ama bu giden canlar. Boğazımız düğüm düğüm.. Zor günler heleki hava kararinca tarifi zor geceler. Allah'ım herkesin yardımcısı olsun. Yakınlarıni kaybedenlere sabirlar versin, ölenlere rahmet eylesin. Kimseyi darda zorda bırakmasın.

amin canım insan zamanla normal yasantısına geri donuyor ama her sey o felaketi hatırlatıyor unutmamız imkansız. ben normale donemıyorum yani bir turlu o tatsızlık uzuntu mutsuzluk gecmedi gitmedi.. ne yapacagız bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…