-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.421
Allah yar ve yardımcınız olsun canm. Tez zamanda bu sıkıntılar bitsin bidaha yaşatmasın inşallahArkadaşlar Malatya'da durumumuz çok kötü dualara katılmıyorum evlerimize giremiyoz.
Teşekkür ederim sıra bendemiydi. Ara versek dualarımızı bizden dua bekleyenlere yoneltsek bir süre nasıl olur
çook doğru söylediniz.Afet bölgesine Dua etmek çok daha güzel olur.Teşekkür ederim sıra bendemiydi. Ara versek dualarımızı bizden dua bekleyenlere yoneltsek bir süre nasıl olurredvelvetcake
Haklısın canımTeşekkür ederim sıra bendemiydi. Ara versek dualarımızı bizden dua bekleyenlere yoneltsek bir süre nasıl olurredvelvetcake
E Esragull ve
- 27 Ocak: @loyalty16
- 28 Ocak: @selametvedua
- 29 Ocak:
dreamy07 - 30 Ocak:
Nillatte - 31 Ocak: @Ism
- 1 Şubat: R rainyy
- 2 Şubat: L Leftright
- 3 Şubat: @Ada-anne
- 4 Şubat: @Zeynoyi
- 5 Şubat:
redvelvetcake - 6 Şubat:
Cuel - 7 Şubat: E Esragull
- 8 Şubat:
mandalina01 - 9 Şubat:
slnn12345 - 10 Şubat:
agustos72 - 11 Şubat: @Beyourselff
- 12 Şubat: @nazifeee
- 13 Şubat:
Elifnesli65 - 14 Şubat: @Mavi_Eftelya
- 15 Şubat: @Bluepinkkk
- 16 Şubat: @hazal94
- 17 Şubat: @Mavi ayy
- 18 Şubat: @Sendeanlarsn
- 19 Şubat: H Huzurkokanmevsimler
- 20 Şubat: @Canangul133
- 27 Ocak: @loyalty16
- 28 Ocak: @selametvedua
- 29 Ocak:
dreamy07 - 30 Ocak:
Nillatte - 31 Ocak: @Ism
- 1 Şubat: R rainyy
- 2 Şubat: L Leftright
- 3 Şubat: @Ada-anne
- 4 Şubat: @Zeynoyi
- 5 Şubat:
redvelvetcake - 6 Şubat:
Cuel - 7 Şubat: E Esragull
- 8 Şubat:
mandalina01 - 9 Şubat:
slnn12345 - 10 Şubat:
agustos72 - 11 Şubat: @Beyourselff
- 12 Şubat: @nazifeee
- 13 Şubat:
Elifnesli65 - 14 Şubat: @Mavi_Eftelya
- 15 Şubat: @Bluepinkkk
- 16 Şubat: @hazal94
- 17 Şubat: @Mavi ayy
- 18 Şubat: @Sendeanlarsn
- 19 Şubat: H Huzurkokanmevsimler
- 20 Şubat: @Canangul133
Çok özür dileyerekten şimdi gördüm mesajı bencede çok iyi olurHerkese günaydın, bu zor günlerde dua listemize ara verip dualarımızı deprem bölgesinde ihtiyacı olan kardeşlerimiz için edelim. Hepimizin bu konuda hemfikir olacağını düşünüyorum
Iyi olmaya çalışıyoruz. Bu zor günleri hayırlısıyla atlatalim inşallah diyorum ama bu giden canlar. Boğazımız düğüm düğüm.. Zor günler heleki hava kararinca tarifi zor geceler. Allah'ım herkesin yardımcısı olsun. Yakınlarıni kaybedenlere sabirlar versin, ölenlere rahmet eylesin. Kimseyi darda zorda bırakmasın.kızlar nasılsınız herkes iyi mi? Gece gündüz yardım etmeye hem maddi hem manevi depremzede kardeslerimize destekte bulunmaya calısıyoruz. Allah yardımcınız olsun, hep birlikte iyilesicez iyi olucaz insallah
amin canımIyi olmaya çalışıyoruz. Bu zor günleri hayırlısıyla atlatalim inşallah diyorum ama bu giden canlar. Boğazımız düğüm düğüm.. Zor günler heleki hava kararinca tarifi zor geceler. Allah'ım herkesin yardımcısı olsun. Yakınlarıni kaybedenlere sabirlar versin, ölenlere rahmet eylesin. Kimseyi darda zorda bırakmasın.