Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Okudum Allah kabul etsin

Günaydın kızlarOkuyan herkese cok tesekkur ederim bugun benim günüm
Niyetim: gönlüme göre biriyle hayırlısıyla tez zamanda evlenmek yuva kurmak evlat sahibi olmak
redvelvetcake niyetin için okudum canım.Rabbim tez zamanda hayırlı bir eş ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Okundu Allah kabul etsin

redvelvetcake niyetin içib okudum Allah kabul etsin

redvelvetcake canm senin niyetine okudum. Rabbim gönlünden geçen bütün dileklerini kabul etsin. Amin

redvelvetcake canım,senin niyetine okudum. Allahım tez zaman da gönlüne göre bir eş versin inş.

Okudum Allah kabul etsin

Gecen hafta annem biraz rahatsızdı, köpegim de aynı şekilde cok sukur iyileştiler, dualarınız sayesınde

Okudum Allah kabul etsin

Z Zeynoyi ve redvelvetcake için okudum Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşaallah

redvelvetcake okudum canım Allah hayırlı evlilik nasip etsin

Niyetine icin okudum canim Allah kabul etsin redvelvetcake

redvelvetcake senin için okudum,Allah kabul etsin

Okudum bende Allah kabul etsin

redvelvetcake niyetin için okudum canım.Rabbim tez zamanda hayırlı bir eş ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

redvelvetcake kardeşimin niywtine okudum Rabbim hacetini duasını tez vakitte kabul etsin amin ecmain.
Allah razı olsun kızlar cok tesekkur ederim hepınize Rabbim kabul etsin inşallah guzel gonullerınızden Benım icin ettiğiniz duaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…