arkadaşlar merhaba,
oğlum 3,5 aylık ve ben nerdeyse doğduğundan beri istisnalar hariç bebeğimi hergün yıkıyorum. öyle hergün sabunla şampuanla değil ama. 3 günde bir sabunluyorum diğer günler sadece ılık suyla duş gibi. çok rahatlıyor, mışıl mışıl uyuyor, gazını güzel çıkartıyor. ayrıca çokta seviyor suyu. bugün bir arkadaşım hergün yıkama zayıflar dedi. yağlar erirmiş. bana pek mantıklı gelmedi ama.. bende bebekler suyla daha güzel büyür diye okumuştum. bu konuda fikriniz var mı?
arkadaşlar merhaba,
oğlum 3,5 aylık ve ben nerdeyse doğduğundan beri istisnalar hariç bebeğimi hergün yıkıyorum. öyle hergün sabunla şampuanla değil ama. 3 günde bir sabunluyorum diğer günler sadece ılık suyla duş gibi. çok rahatlıyor, mışıl mışıl uyuyor, gazını güzel çıkartıyor. ayrıca çokta seviyor suyu. bugün bir arkadaşım hergün yıkama zayıflar dedi. yağlar erirmiş. bana pek mantıklı gelmedi ama.. bende bebekler suyla daha güzel büyür diye okumuştum. bu konuda fikriniz var mı?
misss süt kokulum,bende yıkarım olsahergün öper koklarım
canım benm yaaa allah hayırlısını versin inşallah bende bir kaç ay önce senin gibiydim zor ewet ama herşein allah tarafından bi sınavı var mtlaka olucak sadce zamanını bilmiorum ama allah büyüktür allahu ekbermisss süt kokulum,bende yıkarım olsahergün öper koklarım
rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder inşaallah
canım benm yaaa allah hayırlısını versin inşallah bende bir kaç ay önce senin gibiydim zor ewet ama herşein allah tarafından bi sınavı var mtlaka olucak sadce zamanını bilmiorum ama allah büyüktür allahu ekber
ewet canmbenmde 2senesonra oldu bide kis ameliyatı oldum ... neler yaptım neler olmadı en sonunda hacetnamazıkıldım o ay hamile kaldım kendiliğimdenhamile misin cnm sen :44:
ewet canmbenmde 2senesonra oldu bide kis ameliyatı oldum ... neler yaptım neler olmadı en sonunda hacetnamazıkıldım o ay hamile kaldım kendiliğimden
farketmez canm ama perşembeyi cumaya bağlayan gece olursa daha hoş olur ama gerçekten o an allaha ruhunu teslim edercesine yapıcaksın o samimiyle içtenlikle .ben uykuda doktorumu görmüştüm :):):)http://www.hacetnamazi.com/gözünüz aydın cnm sağsalim al kucağına bebişini
HACET NAMAZINI NE ZAMANLARDA NASIL KILDINIZ CNM ..
farketmez canm ama perşembeyi cumaya bağlayan gece olursa daha hoş olur ama gerçekten o an allaha ruhunu teslim edercesine yapıcaksın o samimiyle içtenlikle .ben uykuda doktorumu görmüştüm :):):)http://www.hacetnamazi.com/
farketmez canm ama perşembeyi cumaya bağlayan gece olursa daha hoş olur ama gerçekten o an allaha ruhunu teslim edercesine yapıcaksın o samimiyle içtenlikle .ben uykuda doktorumu görmüştüm :):):)http://www.hacetnamazi.com/
bişi değil tatlım allaha sığınmaktan başka hiç bi çağremiz yok o istemezse yaprak bile kımıldayamaz :)tesekkür ederim canımsın
bişi değil tatlım allaha sığınmaktan başka hiç bi çağremiz yok o istemezse yaprak bile kımıldayamaz :):13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?