- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.116
- 83
- 32
- Konu Sahibi wassermeloneblume
-
Merhaba,Merhaba ;
Bilen kisiler beni bir aydinlatsin
Kendimi bildim bileli hep vajinal akintim olmustur.Bu yasa kadar belirtiler yasamadigim surece dert etmedim ama son bir kac gundur hem sorun yasiyorum hem kafama takildi.Akintimin rengi ara sira degisiyor.Ama kasinti,kotu koku, vs yok. Dolayisiyla iltihap olup olmadigini kestiremiyorum.Her zamn ki olan akinti diyorum bazen.Belki de iltihap oldu ve haberim yook?Kimi insan hiç akinti yasamadiginu söylüyor.Buda benim kafami kurcaladi açıkçası.Bir kac gundurde kasik agrim var.Akintinin her gun gelmesi normal mi.Eger normal degilse daha once hic bu konuda doktora gorunmemistim.Doktora bir danisacagim icim rahat etsin diye
Benimde korkularim o yonde,baska insanlarin olmayinca bende sasiriyorum.En iyisi bir doktora gorunmekMerhaba,
Ben de kendimi bildim bileli sürekli akıntım olur. Bunun normal olduğunu sanıyodum ama geçen gün kızlarla bu konuları konuşurken normal olmadığını fark ettim. Çünkü kimsenin sürekli akıntısı olmuyor. Forumu da biraz kurcalayınca genelde yumurtlama dönemi dışında akıntı sorunu yaşanmadığını gördüm. Benim de kokulu ya da renkli olmuyor ama 13 aydır bebek istiyoruz olmuyor bu akıntının bir etkisi var mı acaba diye merak etmeye başladım belki de iltihap vardır. Bugün hormon testi yaptırdım onun sonuçlarını almaya gittiğimde sorucam bunu da, sana da yazarım.
Doktora gittim canım şeffaf ve kokusuzsa korkacak bir şey yok dedi. İnternetten de baktım biraz son derece normalmiş aklında olsun senin de ama yine de doktora gitmek istersen git tabi :)Benimde korkularim o yonde,baska insanlarin olmayinca bende sasiriyorum.En iyisi bir doktora gorunmek
Benimki kokusuz ama şeffaf degil kiDoktora gittim canım şeffaf ve kokusuzsa korkacak bir şey yok dedi. İnternetten de baktım biraz son derece normalmiş aklında olsun senin de ama yine de doktora gitmek istersen git tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?