Her gün akıntı gelmesi normalmidir?

wassermeloneblume

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
1.032
1.116
83
32
Merhaba ;
Bilen kisiler beni bir aydinlatsin
Kendimi bildim bileli hep vajinal akintim olmustur.Bu yasa kadar belirtiler yasamadigim surece dert etmedim ama son bir kac gundur hem sorun yasiyorum hem kafama takildi.Akintimin rengi ara sira degisiyor.Ama kasinti,kotu koku, vs yok. Dolayisiyla iltihap olup olmadigini kestiremiyorum.Her zamn ki olan akinti diyorum bazen.Belki de iltihap oldu ve haberim yook?Kimi insan hiç akinti yasamadiginu söylüyor.Buda benim kafami kurcaladi açıkçası.Bir kac gundurde kasik agrim var.Akintinin her gun gelmesi normal mi.Eger normal degilse daha once hic bu konuda doktora gorunmemistim.Doktora bir danisacagim icim rahat etsin diye

Tabiki öncelikle doktora git ama bildiğim kadarıyla kötü kokulu akıntın yoksa bu normal her kadında olan bişey kiminde yoğun olur bende ilk başlarda yoğundu sonra yıllar geçtikçe akıntım kesildi doktora sorduğumda yooo akıntın var ama seni rahatsız edecek boyutta değil hissetmiyorsun çamaşırına bulaşmayacak kadar az demişti

Hamilelikten önce adetten 1 hafta sonra akıntım başlardı 3-4 gün sürerdi sonra adet olmaya yakın tekrar başlardı .
Bu süreç normal .
Ama sürekli sürekli akıntı varsa bir doktora görünebikir .
Tabii kokusuz ve renksiz olması güzel

Merhaba,

Ben de kendimi bildim bileli sürekli akıntım olur. Bunun normal olduğunu sanıyodum ama geçen gün kızlarla bu konuları konuşurken normal olmadığını fark ettim. Çünkü kimsenin sürekli akıntısı olmuyor. Forumu da biraz kurcalayınca genelde yumurtlama dönemi dışında akıntı sorunu yaşanmadığını gördüm. Benim de kokulu ya da renkli olmuyor ama 13 aydır bebek istiyoruz olmuyor bu akıntının bir etkisi var mı acaba diye merak etmeye başladım belki de iltihap vardır. Bugün hormon testi yaptırdım onun sonuçlarını almaya gittiğimde sorucam bunu da, sana da yazarım.

Benimde korkularim o yonde,baska insanlarin olmayinca bende sasiriyorum.En iyisi bir doktora gorunmek

Benimde korkularim o yonde,baska insanlarin olmayinca bende sasiriyorum.En iyisi bir doktora gorunmek
Doktora gittim canım şeffaf ve kokusuzsa korkacak bir şey yok dedi. İnternetten de baktım biraz son derece normalmiş aklında olsun senin de ama yine de doktora gitmek istersen git tabi :)

Doktora gittim canım şeffaf ve kokusuzsa korkacak bir şey yok dedi. İnternetten de baktım biraz son derece normalmiş aklında olsun senin de ama yine de doktora gitmek istersen git tabi :)
Benimki kokusuz ama şeffaf degil ki en iyisi bir dktora goruneyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…