Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

Günaydın İyi haftalar kızlar , El hakem zikri çok az olduğu için bugün hem
El hakem hemde El ADL Esmanı zikir edeceğiz..

Okuyanlar @Helcin El hakem ve El ADL zikrini çektim diye bildirim yapsın..

Günlük EL HAKEM zikir sayısı
Toplam 68 adet

18 KİŞİ OLDUĞUMUZ İÇİN KİŞİ BAŞINA 3 ADET .
KENDİNİZE 17 ADET OKUYACAKSINIZ.

Anlamı: Hakem [ Hükmeden, hakkı yerine getiren ]
Kerameti:
Ya Hakem ismini zikredenin içi, alemin sırlarıyla dolar.Haklı davasını kazanması için okunur.Allah katında mertebesi yükselir. Eşyaların sırrına vakıf olur. Anlama ve kavrama gücü artar.
Gece Uykusu gelip uyuyuncaya kadar okunursa ilahi hikmet ve inceliklere mazhar olur. Ya Hakem ismini zikredenin içi, alemin sırlarıyla dolar. Sözü geçerlive tesirli olur.

Günlük EL ADL zikir sayısı
Toplam 104 adet

18 KİŞİ OLDUĞUMUZ İÇİN KİŞİ BAŞINA 5
KENDİNİZE 19 ADET OKUYACAKSINIZ.

Anlamı: Adl [ Çok Adaletli ]
Kerameti:
Ya Adl Adaletli olmak için. Gece yarısından sonra 104 defa Ya Adl ismi zikredildikten sonra bir zalime beddua edilirse; o zalim perişan olur.
Ya Adl ismini zikredenin maddi ve manevi hali düzelir. Hakim ve hükümet görevlileri her gün sabahları 104 defa Ya Adl ismini zikrederlerse, adalet üzere hareket ederler, adaletten ayrılmazlar. Gece yarısından sonra 104 defa Ya Adl ismi zikredildikten sonra bir zalime beddua edilirse; o zalim perişan olur.

https://www.youtube.com/watch?v=T-P2vm_GyFA
TÜM LİSTEYE 2 ADET ESMA ZİKİRİ OKUYORUZ..

H E 'nun Duası:
Allahım dost görünen düşmanlarımı bana uzak eyle. Benı ,eşimi , ailemi ve bütün müslüman kardeşlerimi sağlıklarıyla sınama hepimize Bol rızıklı bır ömür ver yarabbım. Şuanda şifa bekleyen Burak kardeşimize şifa ver yarabbim.. Amin.
betul8516 'nın Duası:
rabbim tez zamanda eşimi doğru yola ilet. haramlardan uzaklaştır. kalp gözünü aç amin
elfce92 'nin Duası:
Rabbim bu evliliği her iki taraf içinde hayırlı kıl
Cilekkokusu12345 'in Duası:
okunan esmaül husnalar hürmetine dualarimin kabulunu diliyorum, amin
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım.
tubatesbih 'in Duası:
hayırlı saglikli evlatlar
htchmd 'nin Duası:
Rabbim çıktığımız tedavi yolumuzu hayırlı eyle bizi hayırlı insanlarla karşılaştır. En hayırlı sonuç sana bağlı olandır sen hayırlısıysa evlat nasip eyle değilse sabrımızı ver içimizi rahatlat amin
saydin78 'in Duası:
Allah'ım dondurulan spermlerimiz ile zamanı vakti saati geldiğinde sağlıklı hayırlı ömürlü imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip eyle. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk ver tüm kötülüklerden bizleri koru. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle. Amin
M mrym99 'nun Duası:
rabbim hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar nasip eylesin hayırlısıyla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inş
hasbeee 'nin Duası:
Hayırlı sağlıklı imanlı vatana millete hayırlı bi evlat
Nefs 'in Duası:
Rabbim Pınar kulunun çok şükür kabul ettiğin duâsini en hayırlı şekilde devamını nasip et. Düştüğü sıkıntıdan kurtar.
Minel00 'ın Duası:
Ya Rabbim, annemi babamı kardeşlerimi beni ve tüm sevdiklerimi melek gibi görünen şeytanlardan koru. Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı nasip et. Eşimle içinde bulunduğumuz durumu en hayırlı şekilde sonuçlandır. kalbimize ferahlık ver bizleri affet yarabbim.. amin...
esmaaaaalarrr 'ın Duası:
Rabbimden Hayırlı , sağlıklı , akıllı, güzel ahlaklı bir evlat diliyorum. Allahım işlerimizi kolaylaştır inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi nasip eyle. Evimize huzur , mutluluk , bereket nasip eyle Yarabbim. Dualarımızı kabul eyle , Senin yolunda sevdiğin kullarından olmayı nasip et bize Allahım.

M meleek9090 'nın Duası:
hayirli saglikli evlat saglikli sorunsuz hamilelik kolay dogum evimin huzurunun daim sevdiklerimin saglikli olmasi
Gullerdiyarindanbiri 'in Duası:
Allah'im sen bizlere hayirli saglikli sihhatli Sana layik kul ve Peygamnerimize layik ümmet olacak evlatlar ver. Eşimin ve eşim gibi emek veren bütün öğretmenlerin hayirlisiyla atanmasini nasip et. Gonlumuzde olan hakkimizda hayirli eyle, hakkimizda hayirli olana da gönlümüzü razi eyle. Amin.
@tulay_20 'nin Duası:
eşimde hayırlısı ile bol bol kaliteli spermlerin çıkması ve hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımın olması.
U UCUBIRARADA 'nın Duası:
Rabbimin katindan esime saglikli kaliteli hamile kalip evladimi saglik ve mutluluk ile buyutelim neslimizden saglikli imanli takvali edepli eli kolu ayagi akli saglikli evlatlar versin.
Zynpnz666 'nın Duası :
maddi sıkıntımdan allahın izni ile kurtulmak rabbimden baska kimseye muhtac olmadan (herhangi bir kula)hayırlısı ile zor günlerimi atlatmak...rabbim cok büyük inancım guvenim sonsuz rabbime...şükürler olsun

Okuyan H E okudum yazsın.

Liste :
1: H E / TÜM LİSTEYE EL HAKEM & EL ADL OKUDU..
2: betul8516
3: elfce92
4: Cilekkokusu12345
5: G guzbahar
6: tubatesbih
7: htchmd
8: saydin78
9: M mrym99
10: hasbeee
11: Nefs
12: Minel00
13: esmaaaaalarrr
14: M meleek9090
15: Gullerdiyarindanbiri
16: @tulay_20
17: U UCUBIRARADA
18: Zynpnz666

EL HAKEM Toplam 68 adet
EL ADL Toplam 104 adet çektim tatlım

Canım iki Esmayı da okudum bütün listeye Rabbim kabul etsin.

Liste :
1: H E / TÜM LİSTEYE EL HAKEM & EL ADL OKUDU..
2: betul8516 / TÜM LİSTEYE EL HAKEM & EL ADL OKUDU..
3: elfce92 / TÜM LİSTEYE EL HAKEM & EL ADL OKUDU..
4: Cilekkokusu12345 / TÜM LİSTEYE EL HAKEM & EL ADL OKUDU..
5: G guzbahar / TÜM LİSTEYE EL HAKEM & EL ADL OKUDU..
6: tubatesbih / TÜM LİSTEYE EL HAKEM & EL ADL OKUDU..
7: htchmd / TÜM LİSTEYE EL HAKEM & EL ADL OKUDU..
9: M mrym99 / TÜM LİSTEYE EL HAKEM & EL ADL OKUDU..
10: hasbeee / TÜM LİSTEYE EL HAKEM & EL ADL OKUDU..
11: Nefs / TÜM LİSTEYE EL HAKEM & EL ADL OKUDU..
12: Minel00 / TÜM LİSTEYE EL HAKEM & EL ADL OKUDU..
14: M meleek9090 / TÜM LİSTEYE EL HAKEM & EL ADL OKUDU..
16: @tulay_20 / TÜM LİSTEYE EL HAKEM & EL ADL OKUDU..
17: U UCUBIRARADA

H E kusura bakma canım geç oldu ama tüm listeye 2 esmamıda okudum canım. Rabbim kabul etsin insAllah

Günlük EL LATÎF zikir sayısı
Toplam 129 adet

18 KİŞİ OLDUĞUMUZ İÇİN KİŞİ BAŞINA 7 ADET .
KENDİNİZE 10 ADET OKUYACAKSINIZ.

Anlamı: Latif [ En ince işlerin bütün nceliklerini bilen, kullarına iyilikler ulaştıran ]

Kerameti:
Ya Latif ismini zikreden huzura kavuşur, her şeyde başarılı olur. Maddi durumu düzelir. Hasta olan iyileşir. Dileklerin olması, kısmet ve rızık için Okunur.Günde 16641 defa okunması tavsiye edilmiştir .
Ya Latif ismi; insana her hususta fayda veren, havassı en çok olan isimlerden biridir. Sıkıntı ve bunalımdan kurtulur. Arzu ve isteklerine kavuşur.

TÜM LİSTEYE OKUYORUZ..

H E 'nun Duası:
Allahım dost görünen düşmanlarımı bana uzak eyle. Benı ,eşimi , ailemi ve bütün müslüman kardeşlerimi sağlıklarıyla sınama hepimize Bol rızıklı bır ömür ver yarabbım. Şuanda şifa bekleyen Burak kardeşimize şifa ver yarabbim.. Amin.
betul8516 'nın Duası:
rabbim tez zamanda eşimi doğru yola ilet. haramlardan uzaklaştır. kalp gözünü aç amin
elfce92 'nin Duası:
Rabbim bu evliliği her iki taraf içinde hayırlı kıl
Cilekkokusu12345 'in Duası:
okunan esmaül husnalar hürmetine dualarimin kabulunu diliyorum, amin
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım.
tubatesbih 'in Duası:
hayırlı saglikli evlatlar
htchmd 'nin Duası:
Rabbim çıktığımız tedavi yolumuzu hayırlı eyle bizi hayırlı insanlarla karşılaştır. En hayırlı sonuç sana bağlı olandır sen hayırlısıysa evlat nasip eyle değilse sabrımızı ver içimizi rahatlat amin
saydin78 'in Duası:
Allah'ım dondurulan spermlerimiz ile zamanı vakti saati geldiğinde sağlıklı hayırlı ömürlü imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip eyle. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk ver tüm kötülüklerden bizleri koru. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle. Amin
M mrym99 'nun Duası:
rabbim hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar nasip eylesin hayırlısıyla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inş
hasbeee 'nin Duası:
Hayırlı sağlıklı imanlı vatana millete hayırlı bi evlat
Nefs 'in Duası:
Rabbim Pınar kulunun çok şükür kabul ettiğin duâsini en hayırlı şekilde devamını nasip et. Düştüğü sıkıntıdan kurtar.
Minel00 'ın Duası:
Ya Rabbim, annemi babamı kardeşlerimi beni ve tüm sevdiklerimi melek gibi görünen şeytanlardan koru. Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı nasip et. Eşimle içinde bulunduğumuz durumu en hayırlı şekilde sonuçlandır. kalbimize ferahlık ver bizleri affet yarabbim.. amin...
esmaaaaalarrr 'ın Duası:
Rabbimden Hayırlı , sağlıklı , akıllı, güzel ahlaklı bir evlat diliyorum. Allahım işlerimizi kolaylaştır inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi nasip eyle. Evimize huzur , mutluluk , bereket nasip eyle Yarabbim. Dualarımızı kabul eyle , Senin yolunda sevdiğin kullarından olmayı nasip et bize Allahım.

M meleek9090 'nın Duası:
hayirli saglikli evlat saglikli sorunsuz hamilelik kolay dogum evimin huzurunun daim sevdiklerimin saglikli olmasi
Gullerdiyarindanbiri 'in Duası:
Allah'im sen bizlere hayirli saglikli sihhatli Sana layik kul ve Peygamnerimize layik ümmet olacak evlatlar ver. Eşimin ve eşim gibi emek veren bütün öğretmenlerin hayirlisiyla atanmasini nasip et. Gonlumuzde olan hakkimizda hayirli eyle, hakkimizda hayirli olana da gönlümüzü razi eyle. Amin.
@tulay_20 'nin Duası:
eşimde hayırlısı ile bol bol kaliteli spermlerin çıkması ve hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımın olması.
U UCUBIRARADA 'nın Duası:
Rabbimin katindan esime saglikli kaliteli hamile kalip evladimi saglik ve mutluluk ile buyutelim neslimizden saglikli imanli takvali edepli eli kolu ayagi akli saglikli evlatlar versin.
Zynpnz666 'nın Duası :
maddi sıkıntımdan allahın izni ile kurtulmak rabbimden baska kimseye muhtac olmadan (herhangi bir kula)hayırlısı ile zor günlerimi atlatmak...rabbim cok büyük inancım guvenim sonsuz rabbime...şükürler olsun

Okuyan H E okudum yazsın.

Liste :
1: H E / TÜM LİSTEYE OKUDU..
2: betul8516
3: elfce92
4: Cilekkokusu12345
5: G guzbahar
6: tubatesbih
7: htchmd
9: M mrym99
10: hasbeee
11: Nefs
12: Minel00
14: M meleek9090
16: @tulay_20
17: U UCUBIRARADA El hakem (68adet), El ADL(104 adet) zikir edilecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…