Böyle az sayılarda 2 tane birden yapılsa nasıl olur?Kızlar yarın ki esmanın sayısı 14 olduğu için herkes 17 kişiyede 14 tane okuyacak. Bu sefer bölüşmeyeceğiz :)
1:H E
2:betul8516
3:elfce92
4:ebruli--
5:Cilekkokusu12345
6: G guzbahar
7:mini87
8:tubatesbih
9:htchmd
10:saydin78
11:yumiti
12: @meryemkursun
13:hasbeee
14: @NEFSSEMS
15:chentiq
16:Minel00
17: V vaselin
Tek bu topikte olmayan arkadaşlarda var canım o yuzden tek tek yapıyorum.Böyle az sayılarda 2 tane birden yapılsa nasıl olur?
Okudum canim. Rabbim kabul eylesin inşAllahGünlük EL KAHHÂR zikir sayısı
Toplam 306 adet
17 Kişi olduğumuz için kişi başına 18 ADET
Zikir sayısı az olduğu için butun listeye okuyalım arkadaşlar
Anlamı: Kahhar [ Herşeye her istediğini yapacak şekilde galip ve hakim olan ]
Kerameti:
Zalimleri kahretmek için.Ya Kahhar ismini her gün okuyanların kalbinde dünya sevgisi kalmaz. Nefsine yenik düşmez.
Kahhar ismi; düşmanı kahretmek ve düşmanı helak etmek gibi bir tesire sahiptir. Düşmanlarını hezimete uğratır. Düşmanına karşı beddua da bulunsa düşmanı helak olur.
H E 'nun Duası:
Allahım dost görünen düşmanlarımı bana uzak eyle. Benı ,eşimi , ailemi ve bütün müslüman kardeşlerimi sağlıklarıyla sınama yarabbım. Amin.
betul8516 'nın Duası:
rabbim tez zamanda eşimi doğru yola ilet. haramlardan uzaklaştır. kalp gözünü aç amin
elfce92 'nin Duası:
Rabbim bu evliliği her iki taraf içinde hayırlı kıl
ebruli-- 'nin Duası:
Rabbim dua sahibinin gönlündeki dualarını hayırlısıyla kabul et, kötülüklerden koru, işlerini kolaylaştır ve başarılı olmasını nasip et, bütün müminlerin günahlarını bağışla.
Cilekkokusu12345 'in Duası:
okunan esmaül husnalar hürmetine dualarimin kabulunu diliyorum, amin
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna transferinde hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. hayirlisiyla saglikli sıhhatli bir hamilelik süreci yaşat. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.
mini87 'nin Duası:
tubatesbih 'in Duası:
hayırlı saglikli evlatlar
htchmd 'nin Duası:
Rabbim çıktığımız tedavi yolumuzu hayırlı eyle bizi hayırlı insanlarla karşılaştır. En hayırlı sonuç sana bağlı olandır sen hayırlısıysa evlat nasip eyle değilse sabrımızı ver içimizi rahatlat amin
saydin78 'in Duası:
"Yarabbim tüp bebek tedavimizde yüzümüzü güldür.Tedavimiz başarılı geçsin olumlu sonuçlansın. Sıkıntı verme kolaylaştır Yarabbim. Transferim olsun ve sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eyle. Sağlıklı, hayırlı, ömürlü, fiziksel, zihinsel, ruhsal problemleri olmayan zeki akıllı, imanlı inançlı, senin yolundan ayrılmayacak, dünya da ve ahirette yüzümüzü güldürecek, salih saliha evlatlar nasip eyle Yarabbim. Ol dersin oluverir Allah'ım ol de oluversin Allah'ım. Kardeşine hayırlı bir eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle, bana eşime aileme ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat ve hayırlı uzun ömürler nasip et Allah'ım"Aminnnnn
yumiti 'in Duası:
Duam Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aklı salim fiziksel ve zihinsel olarak da saglikli bir evlat nasip etsin inşallah ve eşimin tayininin tirnaginin bile kirilmayacagi bir yere çıkması tayinin çıktığı yerden hayırlısıyla sağ salim gidip gelmesini nasip etsin inşallah
@meryemkursun 'nun Duası:
rabbim hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar nasip eylesin hayırlısıyla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inş
hasbeee 'nin Duası:
Hayırlı sağlıklı imanlı vatana millete hayırlı bi evlat
@NEFSSEMS 'in Duası:
Rabbim Pınar kulunun çok şükür kabul ettiğin duâsini en hayırlı şekilde devamını nasip et. Düştüğü sıkıntıdan kurtar.
chentiq 'in Duası:
Yarabbim, esimle muhabbetimizi daim kil. Aramizdaki sevgiyi ve saygiyi arttir. Cocuklarima iman, irfan, guzel yuz, guzel huy, guzel ahlak nasip et. Rizkimizi bollastir. Bizleri malayani islerden koru. Bizi uzen olayları ve insanları bizlere unuttur aramiza set cek. Kem gozden bed sozden irak eyle. Hasetciden serlerden koru. Hayirlisindan, uzulmeyecegim, istedigim gibi bir ev sahibi olma yollarimizi ac. Her daim guler yuzlu mutlu ve huzurlu yumusak huylu, sefkatli, ve becerikli olayim. Kalbimi yumusat, ofkemi, sinirlenmemi yok et. imtihanimizi kolay eyle. Maddi manevi halimizi duzelt. Bize hem bu dünya nimetlerini hem ote dünya nimetlerini nasip eyle. Sen affedicisin affetmeyi seversin. Bizleri de affeyle. Gonlumuzu genislet, dilimizdeki bagi coz. Amin
Minel00 'ın Duası:
Ya Rabbim, annemi babamı kardeşlerimi beni ve tüm sevdiklerimi melek gibi görünen şeytanlardan koru. Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı nasip et. Eşimle içinde bulunduğumuz durumu en hayırlı şekilde sonuçlandır. kalbimize ferahlık ver bizleri affet yarabbim.. amin...
V vaselin 'in Duası:
Allah'ım bütün işlerimin rast gitmesini nasip eyle. Amin.
OkuyanH E okudum yazsın.
Liste :
1:H E / OKUDU..
2:betul8516 / OKUDU
3:elfce92 / OKUDU
7:mini87 / OKUDU
12: @meryemkursun / OKUDU
13:hasbeee / OKUDU
14: @NEFSSEMS / OKUDU
15:chentiq / OKUDU
16:Minel00 / OKUDU
17: V vaselin / OKUDU
Allahım kabul etsin inşallah
Tek bu topikte olmayan arkadaşlarda var canım o yuzden tek tek yapıyorum.
Günlük EL KAHHÂR zikir sayısı
Toplam 306 adet
17 Kişi olduğumuz için kişi başına 18 ADET
Zikir sayısı az olduğu için butun listeye okuyalım arkadaşlar
Anlamı: Kahhar [ Herşeye her istediğini yapacak şekilde galip ve hakim olan ]
Kerameti:
Zalimleri kahretmek için.Ya Kahhar ismini her gün okuyanların kalbinde dünya sevgisi kalmaz. Nefsine yenik düşmez.
Kahhar ismi; düşmanı kahretmek ve düşmanı helak etmek gibi bir tesire sahiptir. Düşmanlarını hezimete uğratır. Düşmanına karşı beddua da bulunsa düşmanı helak olur.
H E 'nun Duası:
Allahım dost görünen düşmanlarımı bana uzak eyle. Benı ,eşimi , ailemi ve bütün müslüman kardeşlerimi sağlıklarıyla sınama yarabbım. Amin.
betul8516 'nın Duası:
rabbim tez zamanda eşimi doğru yola ilet. haramlardan uzaklaştır. kalp gözünü aç amin
elfce92 'nin Duası:
Rabbim bu evliliği her iki taraf içinde hayırlı kıl
ebruli-- 'nin Duası:
Rabbim dua sahibinin gönlündeki dualarını hayırlısıyla kabul et, kötülüklerden koru, işlerini kolaylaştır ve başarılı olmasını nasip et, bütün müminlerin günahlarını bağışla.
Cilekkokusu12345 'in Duası:
okunan esmaül husnalar hürmetine dualarimin kabulunu diliyorum, amin
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna transferinde hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. hayirlisiyla saglikli sıhhatli bir hamilelik süreci yaşat. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.
mini87 'nin Duası:
tubatesbih 'in Duası:
hayırlı saglikli evlatlar
htchmd 'nin Duası:
Rabbim çıktığımız tedavi yolumuzu hayırlı eyle bizi hayırlı insanlarla karşılaştır. En hayırlı sonuç sana bağlı olandır sen hayırlısıysa evlat nasip eyle değilse sabrımızı ver içimizi rahatlat amin
saydin78 'in Duası:
"Yarabbim tüp bebek tedavimizde yüzümüzü güldür.Tedavimiz başarılı geçsin olumlu sonuçlansın. Sıkıntı verme kolaylaştır Yarabbim. Transferim olsun ve sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eyle. Sağlıklı, hayırlı, ömürlü, fiziksel, zihinsel, ruhsal problemleri olmayan zeki akıllı, imanlı inançlı, senin yolundan ayrılmayacak, dünya da ve ahirette yüzümüzü güldürecek, salih saliha evlatlar nasip eyle Yarabbim. Ol dersin oluverir Allah'ım ol de oluversin Allah'ım. Kardeşine hayırlı bir eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle, bana eşime aileme ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat ve hayırlı uzun ömürler nasip et Allah'ım"Aminnnnn
yumiti 'in Duası:
Duam Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aklı salim fiziksel ve zihinsel olarak da saglikli bir evlat nasip etsin inşallah ve eşimin tayininin tirnaginin bile kirilmayacagi bir yere çıkması tayinin çıktığı yerden hayırlısıyla sağ salim gidip gelmesini nasip etsin inşallah
@meryemkursun 'nun Duası:
rabbim hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar nasip eylesin hayırlısıyla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inş
hasbeee 'nin Duası:
Hayırlı sağlıklı imanlı vatana millete hayırlı bi evlat
@NEFSSEMS 'in Duası:
Rabbim Pınar kulunun çok şükür kabul ettiğin duâsini en hayırlı şekilde devamını nasip et. Düştüğü sıkıntıdan kurtar.
chentiq 'in Duası:
Yarabbim, esimle muhabbetimizi daim kil. Aramizdaki sevgiyi ve saygiyi arttir. Cocuklarima iman, irfan, guzel yuz, guzel huy, guzel ahlak nasip et. Rizkimizi bollastir. Bizleri malayani islerden koru. Bizi uzen olayları ve insanları bizlere unuttur aramiza set cek. Kem gozden bed sozden irak eyle. Hasetciden serlerden koru. Hayirlisindan, uzulmeyecegim, istedigim gibi bir ev sahibi olma yollarimizi ac. Her daim guler yuzlu mutlu ve huzurlu yumusak huylu, sefkatli, ve becerikli olayim. Kalbimi yumusat, ofkemi, sinirlenmemi yok et. imtihanimizi kolay eyle. Maddi manevi halimizi duzelt. Bize hem bu dünya nimetlerini hem ote dünya nimetlerini nasip eyle. Sen affedicisin affetmeyi seversin. Bizleri de affeyle. Gonlumuzu genislet, dilimizdeki bagi coz. Amin
Minel00 'ın Duası:
Ya Rabbim, annemi babamı kardeşlerimi beni ve tüm sevdiklerimi melek gibi görünen şeytanlardan koru. Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı nasip et. Eşimle içinde bulunduğumuz durumu en hayırlı şekilde sonuçlandır. kalbimize ferahlık ver bizleri affet yarabbim.. amin...
V vaselin 'in Duası:
Allah'ım bütün işlerimin rast gitmesini nasip eyle. Amin.
OkuyanH E okudum yazsın.
Liste :
1:H E / OKUDU..
2:betul8516 / OKUDU
3:elfce92 / OKUDU
7:mini87 / OKUDU
12: @meryemkursun / OKUDU
13:hasbeee / OKUDU
14: @NEFSSEMS / OKUDU
15:chentiq / OKUDU
16:Minel00 / OKUDU
17: V vaselin / OKUDU
Allahım kabul etsin inşallah
Pazar gunu okuma yoktı canım yenı lısteyı bırazdan yapıcm.H E okudum dün okuma yapıldımı giremedim okumadığım var mı canım
geçmiş olsun:)Kızlarrr yenı lısteyı yarım saate atıyorum .
Kusura bakmayın bugun doktor kontroluna gittim alçımı çıkarılar çok şükür :))
Daha gunu vardı ama iyileştiği için bandaja geçtim biraz da böyle durcam :))
AY ÇOK SEVİNDİMKızlarrr yenı lısteyı yarım saate atıyorum .
Kusura bakmayın bugun doktor kontroluna gittim alçımı çıkarılar çok şükür :))
Daha gunu vardı ama iyileştiği için bandaja geçtim biraz da böyle durcam :))
Ay bende resmen rahatladımAY ÇOK SEVİNDİM
Canim ben bildirim yaptım saniyordum özür dilerim okudum dünkü zikir leri canimAy bende resmen rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?