Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

ay herkes hemen okumuş duasını bende hemen alayım :) ben alıyorum ama akşam okuyorum işte çok yoğun olmazsak okuyabiliyorum H E

Günlük EL HÂLIK zikir sayısı
Toplam 731 adet

14 Kişi olduğumuz için kişi başına 52ADET
Duası okunan 55 ADET

Anlamı: Halik [ Bütün varlığı, halleri ve hadiseleri, tayin ve tesbit eden hepsini yoktan var eden. ]

Kerameti:
İşlerde üzüntüden ve sıkıntıdan kurtulmak için okunur.Çözülmesi zor olan bir işi olan kişi; kıbleye yönelip 5115 defa Ya Halık ismini zikredip, işinin çözülmesi için dua ederse işi halolur.
Ya Halık ismini zikredenin kalbi nurlanır. Her işte başarılı olur. Bela ve kötülüklerden korunur. İyileşmesi zor akıl hastalığı olanlar bu ismi yazıp taşımaları halinde faydasını görürler.
Halık; yoktan var eden ve yaratan demektir. Halık ismi alemde en çok tecelli eden isimlerden biridir. Zira yokluk karanlıklarından varlık alemine çıkan her mahlukta 'halık' ismi tecelli eder.

ebruli-- 'nin Duası:

Rabbim dua sahibinin gönlündeki dualarını hayırlısıyla kabul et, kötülüklerden koru, işlerini kolaylaştır ve başarılı olmasını nasip et, bütün müminlerin günahlarını bağışla.
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna ocak ayındaki transferinde hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. hayirlisiyla saglikli sıhhatli bir hamilelik süreci yaşat. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki duaları kabul et Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.

Duanızı söyleyın ekleyim kızlar... Bugün ebruli-- ve G guzbahar için okunacak..

Okuyan H E okudum yazsın.

Liste :
1: H E / OKUDU
2: betul8516 / okudu
3: elfce92 / OKUDU
4: ebruli-- / OKUDU
5: Cilekkokusu12345
6: G guzbahar / OKUDU
7: mini87 / okudu
8: tubatesbih / OKUDU
9: htchmd / okudu
10: saydin78
11: yumiti / OKUDU
12: @meryemkursun /OKUDU
13: hasbeee / OKUDU
14: Nefs

Allahım kabul etsin inşallah .

Okudumm canım Rabbim kabul etsin İnşallah

Toplam 731 adet

Duası okunan 55 ADET

Anlamı: Halik [ Bütün varlığı, halleri ve hadiseleri, tayin ve tesbit eden hepsini yoktan var eden. ]

Kerameti:
İşlerde üzüntüden ve sıkıntıdan kurtulmak için okunur.Çözülmesi zor olan bir işi olan kişi; kıbleye yönelip 5115 defa Ya Halık ismini zikredip, işinin çözülmesi için dua ederse işi halolur.
Ya Halık ismini zikredenin kalbi nurlanır. Her işte başarılı olur. Bela ve kötülüklerden korunur. İyileşmesi zor akıl hastalığı olanlar bu ismi yazıp taşımaları halinde faydasını görürler.
Halık; yoktan var eden ve yaratan demektir. Halık ismi alemde en çok tecelli eden isimlerden biridir. Zira yokluk karanlıklarından varlık alemine çıkan her mahlukta 'halık' ismi tecelli eder.

ebruli-- 'nin Duası:

Rabbim dua sahibinin gönlündeki dualarını hayırlısıyla kabul et, kötülüklerden koru, işlerini kolaylaştır ve başarılı olmasını nasip et, bütün müminlerin günahlarını bağışla.
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna ocak ayındaki transferinde hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. hayirlisiyla saglikli sıhhatli bir hamilelik süreci yaşat. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki duaları kabul et Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.

Duanızı söyleyın ekleyim kızlar... Bugün ebruli-- ve G guzbahar için okunacak..

Liste :
3: elfce92 / OKUDU
4: ebruli-- / OKUDU
7: mini87 / okudu
9: htchmd / okudu
10: saydin78 / okudu
14: Nefs / OKUDU

kızlar bursaya gidiyom bu akşam anacığıma

yarın inş üroloji doktoruma göründükten sonra...bebişimin doktorunada görüncez.

bursada en huzur bulduğum yer ulucamiine gidicem inş
sizleride aklımdan geçerim
inş hepimizin maddi manevi sıkıntılarını gidersin rabbim

Canım bana özellikle Hayırlı sağlıklı bir evlat için dua eder misin :)

Canimmmm bize de Rabbimden hayirli omurlu imanli inancli salih saliha evlatlarimiz olmasi icin dua edebilir misin?

Toplam 731 adet

Duası okunan 55 ADET

Kerameti:

mini87 'nin Duası:

tubatesbih 'ın Duası:

Duanızı söyleyın ekleyim kızlar... Bugün mini87 ve tubatesbih için okunacak..

Liste :
3: elfce92
4: ebruli--
7: mini87
9: htchmd
10: saydin78
14: Nefs

H E okudum canım. Rabbim kabul etsin inşAllah. Yarınki duam önceki ile aynı canım. Çok sağol

tubatesbih ve mini87 için okudum Rabbim inşallah dualarını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…