OkudumGünlük EL MÜTEKEBBİR zikir sayısı
Toplam 662 adet
14 Kişi olduğumuz için kişi başına 47 ADET
Duası okunan 51 ADET
Anlamı:
Mütekkebbir [ Her şeyde ve her hadisede büyüklüğünü gösteren ]
Kerameti:
İzzete ve refaha nail olmak için okunur.Her gün sabah namazının ardından 664 defa Ya Mütekebbir ismini zikreden itibarlı olur. Her gün müşteri saatinde 262 defa okuyanın bereketi artar.
Ya Mütekebbir ismini hergün okuyan konuştuğu zaman karşısındakileri tesiri altında bırakır. Okuyanın hayır ve bereketi çoğalır. Her gün sabah namazının ardından 664 defa Ya Mütekebbir ismini zikreden itibarlı olur. Karşısındakiler ona itaat eder, sözü geçen bir kişi olur. Her gün müşteri saatinde 262 defa okuyanın bereketi artar. Kötü davranışları olan ve sürekli haram işleyen kişinin üzerine 262 defa okunursa o kişi davranışlarını düzeltir.
Duamız başladı arkadaşlar.
H E 'nun Duası:
Rabbim benı , Eşimi, Ailemi , sevdiklerimi daha sonra tüm müslümanları cennete selamlayacağın kullarında eyle , bizi sağlığımızla sınama , kimseye muhtaç etme. Düşmanın ve şeytanın serrinden sana sığınırım sen bizi koru yarabbim . Amin.
betul8516 'nın Duası:
eşimi haramlardan uzak tut ya Rabbim. Rabbim bizleri senin yolunda olanlardan eyle
Duanızı söyleyın ekleyim kızlar... BugünH E ve betul8516 için okunacak..
OkuyanH E okudum yazsın.
Liste :
1:H E / OKUDU
2:betul8516 / OKUDU
3:elfce92 / OKUDU
4: M mavibilgisayar
5:ebruli--
6:Cilekkokusu12345
7: G guzbahar
8:mini87 / OKUDU
9:tubatesbih / OKUDU
10:htchmd
11:saydin78 / OKUDU
12:yumiti
13: M mrym99
14:hasbeee / OKUDU
Allahım kabul etsin inşallah ..
Ben sana yardımcı olurum. Okudukça sana haber veririm. İnşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsın.Canlarımmmmm bir haftaya kadar 3. Tüp bebek tedavimize başlıyoruz. Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah. Çok heyecanlıyım mutluyum umutluyum korkuyorum düşünceliyim o kadar çok his var ki aynı anda yaşadığım. Rabbim hayır etsin tedavimizi inşAllah 15 yıllık evlat hasretimize evlat sevinci ile son versin insAllah. Bu uğurda hepimiz çabalıyoruz. Cabamızın sonunda mükafatımızı versin hepimize Rabbim. Hepimizin dilegini omrune dahil etsin Allah'ım. 4444 salat-ı tefriciye ye başladım canlarım. 3 gün içinde bitirmek için niyetlendim. Bana benim duam da destek olursanız çok mutlu olurum. Rabbim şimdiden hepinizden razı olsun kader arkadaşlarım Adımla niyetlenip okursanız sevinirim. Bilmeyenler icin adım Sevda. Cok sagolun
Sagol canımmmmmm. Allah razî olsun :)Ben sana yardımcı olurum. Okudukça sana haber veririm. İnşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?