okudum tatlım...Günlük EL AZÎZ zikir sayısı
Toplam 94 adet
14 Kişi olduğumuz için kişi başına 6 ADET
Duası okunan 16 ADET
Anlamı:
Aziz [ Mağlup edilmesi mümkün olmayan galip ]
Kerameti:
Düşmanlara galip gelmek için okunur.kendini insanlara sevdirir. İşi ve istekleri geri çevrilmez.40 gün sabah namazından sonra 40 defa okuyan fakirlikten kurtulur. Kimseye muhtaç olmaz.
Duamız başladı arkadaşlar. Zikir sayısı az olduğu için bütün listeyi okuyacağız..
H E 'nun Duası:
Rabbim benı , Eşimi, Ailemi , sevdiklerimi daha sonra tüm müslümanları cennete selamlayacağın kullarında eyle , bizi sağlığımızla sınama , kimseye muhtaç etme. Düşmanın ve şeytanın serrinden sana sığınırım sen bizi koru yarabbim . Amin.
betul8516 'nın Duası:
eşimin tüm şans oyunlarından uzak durması.
elfce92 'nin Duası:
Allahım bana, nişanlıma, aileme , ailesine ve tüm sevdiklerimize selamet ver. İşimizi kolaylaştır. kazancımıza bereket ver
M mavibilgisayar 'ın Duası:
Allahim döndü kulunu kizina ve ailesine yuvasina kavustur. Ilk ogretmen atamasinda hayırlı bir yere hayirli bir şekilde atansin ablası ve kendisi inşallah
ebruli-- 'nin Duası:
Cilekkokusu12345 'in Duası :
hayirli saglikli salih bir evlat ve evimde huzurun bereketin eksik olmamasini istiyorum, ,,, okunan esmaül husnalar hürmetine dualarimin kabulunu diliyorum, amin
G guzbahar 'ın Duası:
Rabbim bana ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle, bizlere dünya ve ahiret güzellikleri ver, Hepimizin gönlündeki duaları sen kabul eyle Allahım. Amin.
mini87 'nin Duası:
Rabbim Hatice kuluna, ablasına ve tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı, sağlıklı, imanlı evlatlar.
tubatesbih 'in Duası:
hayırlı saglikli evlatlar dunya ahiret mutluluğu
htchmd 'nin Duası:
Rabbim evlat sahibi olmak için çıktığımız yolumuzu hayırlı eyle korkularımızdan sana sığınıyoruz sen içimizi rahatlat hayırlı sonuçlar nasip eyle.
saydin78 `in Duası:
Allahım beni eşimi ailemi sevdiklerimi tüm müslüman müminlerini her türlü kötülükten kazadan beladan musibetlerden hırsızdan ugursuzdan hayirsizdan nazardan kem gözlerden koru kolla gözet muhafaza eyle Yarabbim"
yumiti `nin Duası:
Allahım bana hayırlı sağlıklı aklı salim fiziksel ve ruhsal olarak da saglikli uzun ömürlü allah yolunda evlatlar nasip etsin inşallah eşimin tayininin tirnaginin bile kirilmayacagi bir yere çıkması tayinin çıktığı yerden hayırlısıyla sağ salim gidip gelmesini nasip etsin inşallah
M mrym99 'nun Duası:
rabbim hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar nasip eylesin hayırlısıyla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inş( okudum duamı rabbim kabul eder inş)
hasbeee 'nin Duası :
Hayırlı sağlıklı imanlı vatana millete hayırlı bi evlat
Duanızı söyleyın ekleyim kızlar...
OkuyanH E okudum yazsın.
Liste :
1:H E / OKUDU
2:betul8516
3:elfce92
4: M mavibilgisayar
5:ebruli--
6:Cilekkokusu12345
7: G guzbahar
8:mini87
9:tubatesbih
10:htchmd
11:saydin78
12:yumiti
13: M mrym99
14:hasbeee
Allahım kabul etsin inşallah ..
Günlük EL AZÎZ zikir sayısı
Toplam 94 adet
14 Kişi olduğumuz için kişi başına 6 ADET
Duası okunan 16 ADET
Anlamı:
Aziz [ Mağlup edilmesi mümkün olmayan galip ]
Kerameti:
Düşmanlara galip gelmek için okunur.kendini insanlara sevdirir. İşi ve istekleri geri çevrilmez.40 gün sabah namazından sonra 40 defa okuyan fakirlikten kurtulur. Kimseye muhtaç olmaz.
Duamız başladı arkadaşlar. Zikir sayısı az olduğu için bütün listeyi okuyacağız..
H E 'nun Duası:
Rabbim benı , Eşimi, Ailemi , sevdiklerimi daha sonra tüm müslümanları cennete selamlayacağın kullarında eyle , bizi sağlığımızla sınama , kimseye muhtaç etme. Düşmanın ve şeytanın serrinden sana sığınırım sen bizi koru yarabbim . Amin.
betul8516 'nın Duası:
eşimin tüm şans oyunlarından uzak durması.
elfce92 'nin Duası:
Allahım bana, nişanlıma, aileme , ailesine ve tüm sevdiklerimize selamet ver. İşimizi kolaylaştır. kazancımıza bereket ver
M mavibilgisayar 'ın Duası:
Allahim döndü kulunu kizina ve ailesine yuvasina kavustur. Ilk ogretmen atamasinda hayırlı bir yere hayirli bir şekilde atansin ablası ve kendisi inşallah
ebruli-- 'nin Duası:
Allahım sen dua sahibi ebruli arkadaşımızın gönlündeki duaları hayırlısıyla kabul et, günahlarını bağışla kötülüklerden koru güç ver.
Cilekkokusu12345 'in Duası :
hayirli saglikli salih bir evlat ve evimde huzurun bereketin eksik olmamasini istiyorum, ,,, okunan esmaül husnalar hürmetine dualarimin kabulunu diliyorum, amin
G guzbahar 'ın Duası:
Rabbim bana ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle, bizlere dünya ve ahiret güzellikleri ver, Hepimizin gönlündeki duaları sen kabul eyle Allahım. Amin.
mini87 'nin Duası:
Rabbim Hatice kuluna, ablasına ve tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı, sağlıklı, imanlı evlatlar.
tubatesbih 'in Duası:
hayırlı saglikli evlatlar dunya ahiret mutluluğu
htchmd 'nin Duası:
Rabbim evlat sahibi olmak için çıktığımız yolumuzu hayırlı eyle korkularımızdan sana sığınıyoruz sen içimizi rahatlat hayırlı sonuçlar nasip eyle.
saydin78 `in Duası:
Allahım beni eşimi ailemi sevdiklerimi tüm müslüman müminlerini her türlü kötülükten kazadan beladan musibetlerden hırsızdan ugursuzdan hayirsizdan nazardan kem gözlerden koru kolla gözet muhafaza eyle Yarabbim"
yumiti `nin Duası:
Allahım bana hayırlı sağlıklı aklı salim fiziksel ve ruhsal olarak da saglikli uzun ömürlü allah yolunda evlatlar nasip etsin inşallah eşimin tayininin tirnaginin bile kirilmayacagi bir yere çıkması tayinin çıktığı yerden hayırlısıyla sağ salim gidip gelmesini nasip etsin inşallah
M mrym99 'nun Duası:
rabbim hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar nasip eylesin hayırlısıyla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inş( okudum duamı rabbim kabul eder inş)
hasbeee 'nin Duası :
Hayırlı sağlıklı imanlı vatana millete hayırlı bi evlat
Duanızı söyleyın ekleyim kızlar...
OkuyanH E okudum yazsın.
Liste :
1:H E / OKUDU
2:betul8516 / OKUDU
3:elfce92 / OKUDU
4: M mavibilgisayar
5:ebruli-- / OKUDU
6:Cilekkokusu12345
7: G guzbahar
8:mini87 / OKUDU
9:tubatesbih / OKUDU
10:htchmd
11:saydin78 /OKUDU
12:yumiti
13: M mrym99 / OKUDU
14:hasbeee / OKUDU
Allahım kabul etsin inşallah ..
Yarin bildirebilirim ancakhaftasonu hangi dualar okunacak ve sayısı ne olacak ben de haftasonu şehir dışında olacağım kuzenimin düğünü var önceden okuyabilirsem iyi olur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?