Farkinda iseniz zikirlerimiz genelde günlük okunuyor ve listeyi bekletmek gibi bir lüksümüz yok. Okudunuz madem yazabilirdiniz. Yaa konuyu hakkaten saptırıyorsunuz. Vakit bulamıyor iseniz ben okuyamıyorum dersiniz yerinize de okunurdu. Haksız olduğumu da düsünmüyorum ozelden mesaj atsam da birsey degisecek miydi sanmıyorum. Evet Rabbim demez oyle seni etiketledim falan diye ama kullarının sıkıntıya düsmesini de istemez. Arkanızdan konusmuyorum konusacak olsam etiketlemezdim degil mi? Bence su anda yaptiginiz tam da haksizken haklı duruma gelme çabası. Evet uzatmak yersiz. Rabbim biliyor görüyor herseyi sükür kiBunun istemekle alakasi yok. Bunun zaman bulmayla alakasi var. Iyi niyetli olsaydin son yazdigin soz de, sag olsun iki gundur yildirdi beni baska topiklere de pek guzel yaziyor masallah demezsin. Zaten daha onceden soylemissin bildirim yapmazsan cikaririm diye direkt cikarirdin
Bu yazdiginla,
1.kendini hakli cikarma çabası/enaniyet
2.suclama/kinama
3.otekilestirme var
Ecrini kacirma diyerek bana birseyler yukleme çabanda cabasi. Bunlari polemik yaratmak icin degil donup kendine bakabilesin diye yapiyorum. Cunku empati kuramadigin cok acik.
Ozel mesajla sebebini sorabilirdin, bir kac gunlugune bildirim yapmadigin icin cikariyorum tekrar dönmek istersen bildirebilirsin diyebilirdin. Yani amacin yargilamak olmasaydi. Cikarman degil mesele. Yazdigin kinayeli laflar. Hele ki bir dua topiginde. Istedogin zaman bak nasil da dondun demen..
Simdi gelelim benim yaptigim empatiye. Benim de bir topigim var. Uzun zamandir yazmayanlari etiketlerim. Uzun zamandan kastim da oyle 1 gun 2 gun degil yani.... Etikete donmeyenlerin en son mesajina bakarim. Olaki baska topiğe yazmissa sebebini sorarim. Arkasindan konusmam. Ozelden sorarim. Listeden cikarmam. Haa bu zikir sayili bir topik. Tabiki cikarabilirsin. Ama kendi enaniyetim icin bak ben cikardim ama o da soyleydi böyleydi demem.
Zikirlerimi okudum. Diger arkadaslarimin iclerine sinmezse gene de okuyabilirler bu onlara kalmis.
Yaz"a"mama sebebim de benimle rabbim arasinda kalsin. Iyi ki O bizler icin, ey kulum seni kac defa cagirdim etiketledim bak baska meclislerdesin. 2 gundur bekliyorum gelmiyorsun seni listeden cikardim demiyor.
(Bir dahakine yazdigina cvp veremeyecegim. Cunku dusuncelerimi netce ifade ettim. Dahasi polemige girerki sitede yasak. Ban yemeye gerek yok)
1-Nefs
2-htchmd
3- G guzbahar
4-saydin78
5-gulfuren
6-herseymibosgelir
EL-MECÎD "Şanı büyük ve yüksek"
Niyet: İzzet ve şerefin artması için
EL-MECÎD Esmasının okunma sayısı 3249' dur.
Kendine okuyan 549 adet,
Diğer 5 arkadaşımıza da 540 'şer adet okunacak.
----------------------------------------------------------------
22 Mart Salı BugünNefs arkadaşımız için okuyoruz.
Nefs Duası:
Rabbimin kabul ettiği yaşattığı günlerim için Hamdolsun. AmiN
Nefs Duası:
htchmd Duası:
Rabbim sana açılan ellerimizi, sana yönelen gönüllerimizi, seni anan dillerimizi en hayırlı şekilde mükafatlandır. Bize sunulan sınavımızı en hayırlı şekilde sonuçlandırmayı nasip eyle. Bu uğurda yola çıkmış olan tüm kullarını hayırlı insanlarla karşılaştır, bizleri doğru yola yönelt. Es Sabur adın hürmetine sabrımızı ver, günahlarımızı affet. El Vekil adın hürmetine gönlümüzün istediğini bize nasip eyle, hayırlısını gönlümüze razı eyle.
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım.
saydin78 (Sevda) Duası:
Allah'ım tup bebek tedavimizi başarılı sonuçlandır. Yumurtalarım kaliteli ve bol olsun, dondurulan spermlerimiz ile en hayırlı vakti saati geldiğinde, sağlıklı hayırlı ömürlü zeki akıllı imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip eyle. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk ver tüm kötülüklerden bizleri koru. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle. Amin
gulfuren 'in Duası:
Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimiz hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasip eyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Amin
herseymibosgelir Duası:
Allah'ım sen en yakın zamanda bana hayırlı bir iş nasip et, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma Rabbim. Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et. Amin
Bende duamı aldım,Allah kabul etsin.1-Nefs ★
2-htchmd
3- G guzbahar
4-saydin78 ★ ★
5-gulfuren
6-herseymibosgelir
"Şanı büyük ve yüksek"
Kendine okuyan 549 adet,
22 Mart Salı BugünNefs arkadaşımız için okuyoruz.
Nefs Duası:
Nefs Duası:
htchmd Duası:
Rabbim sana açılan ellerimizi, sana yönelen gönüllerimizi, seni anan dillerimizi en hayırlı şekilde mükafatlandır. Bize sunulan sınavımızı en hayırlı şekilde sonuçlandırmayı nasip eyle. Bu uğurda yola çıkmış olan tüm kullarını hayırlı insanlarla karşılaştır, bizleri doğru yola yönelt. Es Sabur adın hürmetine sabrımızı ver, günahlarımızı affet. El Vekil adın hürmetine gönlümüzün istediğini bize nasip eyle, hayırlısını gönlümüze razı eyle.
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım.
saydin78 (Sevda) Duası:
Allah'ım tup bebek tedavimizi başarılı sonuçlandır. Yumurtalarım kaliteli ve bol olsun, dondurulan spermlerimiz ile en hayırlı vakti saati geldiğinde, sağlıklı hayırlı ömürlü zeki akıllı imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip eyle. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk ver tüm kötülüklerden bizleri koru. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle. Amin
gulfuren 'in Duası:
Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimiz hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasip eyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Amin
herseymibosgelir Duası:
Allah'ım sen en yakın zamanda bana hayırlı bir iş nasip et, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma Rabbim. Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et. Amin
Bende istezdim olmasını canım. UmarımGerginlik olmuş,olmasaydı iyiydi.Hepimiz güzel bir amaç için buradayız bayanlar.İnşallah bir daha yaşanmaz.
Canım ben tüm listeye okudum. Rabbim hepimizin duasını kabul etsin ınşallahSaol kuzumm, rica ederim
Amin kuzum. Allah kabul etsin. Transferin ne zamandı canım?Canım ben tüm listeye okudum. Rabbim hepimizin duasını kabul etsin ınşallah
1-Nefs ★
2-htchmd ★★
3- G guzbahar ★★★★★★
4-saydin78 ★★
5-gulfuren ★
6-herseymibosgelir
"Şanı büyük ve yüksek"
Kendine okuyan 549 adet,
23 Mart Çarşambahtchmd arkadaşımız için okuyoruz.
htchmd Duası:
Nefs Duası:
htchmd Duası:
G guzbahar 'ın Duası:
saydin78 (Sevda) Duası:
gulfuren 'in Duası:
herseymibosgelir Duası:
canım cumartesi doktora gideceğim nasipse 28. inde pazartesi günü transferim olacak inşallah.Amin kuzum. Allah kabul etsin. Transferin ne zamandı canım?
Ayyy canim benimm hadi insAllah guzel haberlerle gel kuzucum. Yarin persembe gecesi senin icin fetih ve yasin okuyacagim insAllahcanım cumartesi doktora gideceğim nasipse 28. inde pazartesi günü transferim olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?