Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

Günlük EL HASİB zikir sayısı
Toplam 80 adet

19 KİŞİ OLDUĞUMUZ İÇİN KİŞİ BAŞINA 4 ADET
KENDIMİZ İÇİN 8 ADET OKUYACAĞIZ..
TÜM LİSTEYE TOPLAM 80 ADET OKUMUŞ OLACAGIZ.

Anlamı:

Hasib [ Herkesin hayatı boyunca yapıp ettiği herşeyin hesabını bütün detayları ile bilen ]

Kerameti:
Ya Hasib ismini her gün zikredenin duaları kabul olur. Rızkı çoğalır.Düşman şerrinden korunur. Kötülüklerden muhafaza olur.
Ya Hasib ismini her gün zikredenin duaları kabul olur. Başkaları tarafından sevilip, sayılır. Rızkı çoğalır.

Okuyan H E okudum dıye bildirim yapsın lütfen...

H E 'nun Duası:
ALLAHIM SEN ŞEHİT OLAN ASKERLERIMIZE RAHMET , AİLELERİNE SABIR VER . ÜLKEMIZI KARIŞTIRAN BU KAHPELERİ KAHREYLE YARABBİM . AMİN !
betul8516 'nın Duası:
rabbim tez zamanda eşimi doğru yola ilet. haramlardan uzaklaştır. kalp gözünü aç amin
Cilekkokusu12345 'in Duası:
okunan esmaül husnalar hürmetine dualarimin kabulunu diliyorum, amin
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım.
mini87 'nin Duası:
Allahım bana, ablama ve tüm isteyen arkadaşlarıma hayırlı, sağlıklı, imanlı evlatlar ver.
htchmd 'nin Duası:
Rabbim çıktığımız tedavi yolumuzu hayırlı eyle bizi hayırlı insanlarla karşılaştır. En hayırlı sonuç sana bağlı olandır sen hayırlısıysa evlat nasip eyle değilse sabrımızı ver içimizi rahatlat amin
saydin78 'in Duası:
Allah'ım dondurulan spermlerimiz ile zamanı vakti saati geldiğinde sağlıklı hayırlı ömürlü imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip eyle. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk ver tüm kötülüklerden bizleri koru. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle. Amin
M mrym99 'un Duası:
rabbim hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar nasip eylesin hayırlısıyla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inş
ebruli-- 'nin Duası:
Allahım dua sahibine başarı, güç, sağlık, iç huzur ver işlerini kolaylaştır, senin rızan doğrultusunda yaşamasını nasip eyle. Ettiği duaları hayırlısıyla kabul et.Tüm müminlerin günahlarını affet ve kötülüklerden koru.
Nefs 'in Duası:
Rabbim Pınar kulunun çok şükür kabul ettiğin duâsini en hayırlı şekilde devamını nasip et. Düştüğü sıkıntıdan kurtar.
Minel00 'ın Duası:
Ya Rabbim, annemi babamı kardeşlerimi beni ve tüm sevdiklerimi melek gibi görünen şeytanlardan koru. Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı nasip et. Eşimle içinde bulunduğumuz durumu en hayırlı şekilde sonuçlandır. kalbimize ferahlık ver bizleri affet yarabbim.. amin...

M meleek9090 'nın Duası:
hayirli saglikli evlat saglikli sorunsuz hamilelik kolay dogum evimin huzurunun daim sevdiklerimin saglikli olmasi
Gullerdiyarindanbiri 'in Duası:
Allah'im sen bizlere hayirli saglikli sihhatli Sana layik kul ve Peygamnerimize layik ümmet olacak evlatlar ver. Eşimin ve eşim gibi emek veren bütün öğretmenlerin hayirlisiyla atanmasini nasip et. Gonlumuzde olan hakkimizda hayirli eyle, hakkimizda hayirli olana da gönlümüzü razi eyle. Amin.
@tulay_20 'nin Duası:
eşimde hayırlısı ile bol bol kaliteli spermlerin çıkması ve hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımın olması.
U UCUBIRARADA 'nın Duası:
Rabbimin katindan esime saglikli kaliteli hamile kalip evladimi saglik ve mutluluk ile buyutelim neslimizden saglikli imanli takvali edepli eli kolu ayagi akli saglikli evlatlar versin.
Zynpnz666 'nın Duası :
maddi sıkıntımdan allahın izni ile kurtulmak rabbimden baska kimseye muhtac olmadan (herhangi bir kula)hayırlısı ile zor günlerimi atlatmak...rabbim cok büyük inancım guvenim sonsuz rabbime...şükürler olsun
chentiq 'in Duası:
Yuce Rabbim. Sana yalvariyorum. Gorunen gorunmeyen dile gelen gelmeyen sıkıntılarım sana malumdur. Islerimi yoluna koy Allah im. Bana, aileme ve burada bulunan kardeslerime ic huzuru nasib eyle. Ailelerimizle muhabbetimizi arttir sevgimizi güçlendir. Tahammul gucu akil ruh ve kalp sagligi ihsan et. Esime, cocuklarima ve bana Guler yuz, guzel ahlak, sakinlik, afiyet bol rizik ve dinginlik nasip eyle. Amin
yumiti 'nin Duası :
rabbim eşimin tayininin hayırlı tirnaginin bile kirilmayacagi bir yere çıkması tayinin çıktığı yerden hayırlısıyla sağ salim gidip gelmesini nasip etmesi ve hayırlı fiziksel ve ruhsal olarak sağlıklı aklı salim evlat nasip etsin ve eşimle cocuklarimla uzun sağlıklı ve huzurlu bir ömür sürmek
gokkusagi dusler 'in Duası:
Yuce Rabbim. Sana yalvariyorum. Gorunen gorunmeyen dile gelen gelmeyen sıkıntılarım sana malumdur. Islerimi yoluna koy Allah im. Bana, aileme ve burada bulunan kardeslerime ic huzuru nasib eyle. Ailelerimizle muhabbetimizi arttir sevgimizi güçlendir. Tahammul gucu akil ruh ve kalp sagligi ihsan et. Guler yuz, guzel ahlak, sakinlik, afiyet bol rizik ve dinginlik nasip eyle. Amin

Okuyan H E okudum yazsın.

Liste :
1: H E / BÜTÜN LİSTEYE 80 ADET OKUDU..
2: betul8516
3: Cilekkokusu12345 / BÜTÜN LİSTEYE 80 ADET OKUDU..
4: G guzbahar
5: mini87 / BÜTÜN LİSTEYE 80 ADET OKUDU..
6: htchmd / BÜTÜN LİSTEYE 80 ADET OKUDU..
7: saydin78 / BÜTÜN LİSTEYE 80 ADET OKUDU..
8: M mrym99 / BÜTÜN LİSTEYE 80 ADET OKUDU..
9: ebruli--
10: Nefs
11: Minel00 / BÜTÜN LİSTEYE 80 ADET OKUDU..
12: M meleek9090
13: Gullerdiyarindanbiri
14: @tulay_20 / BÜTÜN LİSTEYE 80 ADET OKUDU..
15: U UCUBIRARADA / EL CELİL 5329 ADET OKUNACAK..
16: Zynpnz666 / EL CELİL 5329 ADET OKUNACAK..

17: chentiq
18: yumiti
19: gokkusagi dusler

ALLAH KABUL ETSİN. AMİN.

Son düzenleme:

Bütün listeye okudum Rabbim kabul etsin.

Gunaydin. El hafiz ve el hasib zikri bitti. El celil zikrine devam ediyorum.

Günlük EL KERÎM zikir sayısı
Toplam 270 adet

19 KİŞİ OLDUĞUMUZ İÇİN KİŞİ BAŞINA 14 ADET
KENDIMİZ İÇİN 18 ADET OKUYACAĞIZ..
TÜM LİSTEYE TOPLAM 270 ADET OKUMUŞ OLACAGIZ.

Anlamı:
Kerim [ Lütfü ve keremi çok geniş, çok bol ]

Kerameti:
Uykudan Evvel 270 kere okuyan Allah'ın sonsuz ikramlarına erer.Bol rızık ve kolaylıklara nail olmak için okunur.

Okuyan H E okudum dıye bildirim yapsın lütfen...

H E 'nun Duası:
ALLAHIM SEN ŞEHİT OLAN ASKERLERIMIZE RAHMET , AİLELERİNE SABIR VER . ÜLKEMIZI KARIŞTIRAN BU KAHPELERİ KAHREYLE YARABBİM . AMİN !
betul8516 'nın Duası:
rabbim tez zamanda eşimi doğru yola ilet. haramlardan uzaklaştır. kalp gözünü aç amin
Cilekkokusu12345 'in Duası:
okunan esmaül husnalar hürmetine dualarimin kabulunu diliyorum, amin
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım.
mini87 'nin Duası:
Allahım bana, ablama ve tüm isteyen arkadaşlarıma hayırlı, sağlıklı, imanlı evlatlar ver.
htchmd 'nin Duası:
Rabbim çıktığımız tedavi yolumuzu hayırlı eyle bizi hayırlı insanlarla karşılaştır. En hayırlı sonuç sana bağlı olandır sen hayırlısıysa evlat nasip eyle değilse sabrımızı ver içimizi rahatlat amin
saydin78 'in Duası:
Allah'ım dondurulan spermlerimiz ile zamanı vakti saati geldiğinde sağlıklı hayırlı ömürlü imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip eyle. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk ver tüm kötülüklerden bizleri koru. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle. Amin
M mrym99 'un Duası:
rabbim hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar nasip eylesin hayırlısıyla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inş
ebruli-- 'nin Duası:
Allahım dua sahibine başarı, güç, sağlık, iç huzur ver işlerini kolaylaştır, senin rızan doğrultusunda yaşamasını nasip eyle. Ettiği duaları hayırlısıyla kabul et.Tüm müminlerin günahlarını affet ve kötülüklerden koru.
Nefs 'in Duası:
Rabbim Pınar kulunun çok şükür kabul ettiğin duâsini en hayırlı şekilde devamını nasip et. Düştüğü sıkıntıdan kurtar.
Minel00 'ın Duası:
Ya Rabbim, annemi babamı kardeşlerimi beni ve tüm sevdiklerimi melek gibi görünen şeytanlardan koru. Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı nasip et. Eşimle içinde bulunduğumuz durumu en hayırlı şekilde sonuçlandır. kalbimize ferahlık ver bizleri affet yarabbim.. amin...

M meleek9090 'nın Duası:
hayirli saglikli evlat saglikli sorunsuz hamilelik kolay dogum evimin huzurunun daim sevdiklerimin saglikli olmasi
Gullerdiyarindanbiri 'in Duası:
Allah'im sen bizlere hayirli saglikli sihhatli Sana layik kul ve Peygamnerimize layik ümmet olacak evlatlar ver. Eşimin ve eşim gibi emek veren bütün öğretmenlerin hayirlisiyla atanmasini nasip et. Gonlumuzde olan hakkimizda hayirli eyle, hakkimizda hayirli olana da gönlümüzü razi eyle. Amin.
@tulay_20 'nin Duası:
eşimde hayırlısı ile bol bol kaliteli spermlerin çıkması ve hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımın olması.
U UCUBIRARADA 'nın Duası:
Rabbimin katindan esime saglikli kaliteli hamile kalip evladimi saglik ve mutluluk ile buyutelim neslimizden saglikli imanli takvali edepli eli kolu ayagi akli saglikli evlatlar versin.
Zynpnz666 'nın Duası :
maddi sıkıntımdan allahın izni ile kurtulmak rabbimden baska kimseye muhtac olmadan (herhangi bir kula)hayırlısı ile zor günlerimi atlatmak...rabbim cok büyük inancım guvenim sonsuz rabbime...şükürler olsun
chentiq 'in Duası:
Yuce Rabbim. Sana yalvariyorum. Gorunen gorunmeyen dile gelen gelmeyen sıkıntılarım sana malumdur. Islerimi yoluna koy Allah im. Bana, aileme ve burada bulunan kardeslerime ic huzuru nasib eyle. Ailelerimizle muhabbetimizi arttir sevgimizi güçlendir. Tahammul gucu akil ruh ve kalp sagligi ihsan et. Esime, cocuklarima ve bana Guler yuz, guzel ahlak, sakinlik, afiyet bol rizik ve dinginlik nasip eyle. Amin
yumiti 'nin Duası :
rabbim eşimin tayininin hayırlı tirnaginin bile kirilmayacagi bir yere çıkması tayinin çıktığı yerden hayırlısıyla sağ salim gidip gelmesini nasip etmesi ve hayırlı fiziksel ve ruhsal olarak sağlıklı aklı salim evlat nasip etsin ve eşimle cocuklarimla uzun sağlıklı ve huzurlu bir ömür sürmek
gokkusagi dusler 'in Duası:
Yuce Rabbim. Sana yalvariyorum. Gorunen gorunmeyen dile gelen gelmeyen sıkıntılarım sana malumdur. Islerimi yoluna koy Allah im. Bana, aileme ve burada bulunan kardeslerime ic huzuru nasib eyle. Ailelerimizle muhabbetimizi arttir sevgimizi güçlendir. Tahammul gucu akil ruh ve kalp sagligi ihsan et. Guler yuz, guzel ahlak, sakinlik, afiyet bol rizik ve dinginlik nasip eyle. Amin

Okuyan H E okudum yazsın.

Liste :
1: H E / BÜTÜN LİSTEYE 270 ADET OKUDU..
2: betul8516 / EL HASİB 80 ADET OKUNACAK..
3: Cilekkokusu12345
4: G guzbahar
5: mini87
6: htchmd
7: saydin78
8: M mrym99
9: ebruli-- / EL HASİB 80 ADET OKUNACAK..
10: Nefs
11: Minel00
12: M meleek9090 / EL HASİB 80 ADET OKUNACAK..
13: Gullerdiyarindanbiri
14: @tulay_20
15: U UCUBIRARADA

16: Zynpnz666 / EL CELİL 5329 ADET OKUNACAK.. + EL HASİB 80 ADET OKUNACAK..
17: chentiq
18: yumiti
19: gokkusagi dusler /

ALLAH KABUL ETSİN. AMİN.

CANIM DÜNKÜ ESMAMIDA ALDIM
BUGÜNKÜNÜDE ALDIM

İyisin inşallah canım? Bebiş nasıl ?
CT KONTROLUM VARDI
BEBİŞ İYİ
AMA BEN KÖTÜYÜM
ÇOK HALSİZİM
TOPUKLARIM BİLE AĞRIYO
TANSİYONUM DÜŞÜYO ÇIKIYO
29 ŞUBATTADA 32. HAFTA ÇALIŞIR RAPORU ALICAM
İNŞ DOĞUMA KADAR SABREDERİM
ARTIK YEMEK YERKEN BİLE YORULUYOM

CT KONTROLUM VARDI

Çok az kaldı Allahın izniyle canım bebegını kucagına aldıgın gun hepsı biticek .. Bu sefer uyuyamıyorum diye söylencen ama minikler hepsine değer .. Moralını yuksek tutt.. Allahım sana kolaylıklar versın.. Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasıp etsın inşallahh

Aldım canım Rabbim kabul etsin.

okudum..Allah kabul etsin..

Okudum H E

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…