• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gn daha fazla soru zelim

blue.girl

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
187
15
318
31
Balıkesir
kızlaaar opuyorumnanaktan

bilenler bilir forumumuzun ekonomi bölümünde hadi para biriktirmeye başlayalım adında bir topic var =)
orayı okuduktan sonra gaza geldim hep para biriktirmeye ve hergün daha fazla para koymaya başladım bi kenara kaydirigubbakcemile4 Eelimden geldiğince tabi öğrencilik malum kaydirigubbakcemile3 )

neysem ben 11. sınıf öğrenciiyim sınav sistemi değişti çalışmaya başladık ama çalışma sistemimi bi türlü oturtamadım =(

bakın ne diyorum hep beraber hergün çözdüğümün soru sayısı(yada test sayısıda olabilir tabi :)) konu sayısını buraya yazalım birbirimizden güç alalım gaza gelelim kaydirigubbakcemile5 böylece çalışma hevesimiz artar ne dersiniz? =) hatta belkide haftalık en çok soru çözme yarışmasıda yapabiliriz=) kızlaar nolur bunu yapalımda birlikte gaza gelip çalışalım lütfeeeeeeeeeeeen :gitme:

böylece hergün daha fazla soru çözmeye çalışırız ders çalışmayı eğlenceli hale getiririz ne dersiniz??

çözdüğünüz soru sayısını arttırmanızda elbette fayda var ama çok soru çözmek uğruna soruları iyice anlamadan geçmemenizi öneririm. soru çözme hızınızı da arttırmanız gerekiyor elbet zamanla.

Merhaba kızlarr =)) Ben günlük 200 genelde , biraz kasmaya calısıyorum, (İstediğim bölüm için tabi ki) 500 e yükleniyorum. =) 200 ile 500 arası tutmaya calsıyrm ama değişiyor , konu calısıp ardından bütün elimdeki kaynaklardan sorularını çözüyorm =) Öneririm konu oturuyor o sekilde

Merhaba kızlarr =)) Ben günlük 200 genelde , biraz kasmaya calısıyorum, (İstediğim bölüm için tabi ki) 500 e yükleniyorum. =) 200 ile 500 arası tutmaya calsıyrm ama değişiyor , konu calısıp ardından bütün elimdeki kaynaklardan sorularını çözüyorm =) Öneririm konu oturuyor o sekilde

İstedigin Bölüm Nedir merak ETtimde opuyorumnanaktan

Canım benim hedeflerim yani tercih ettiklerim sırasıyla; İTF (Çapa tıp), Hacettepe TF, Meram TF, Süleymn demrl fzik tedavi de en son terch edeceğim olck inş. =) tıp istiyorm kısacası, eğer olmazsa fizik tedavi de yazabilirm =) inş. allah hepimizin gönlüne göre verir :kedi:

amin Allah hepimizin gönlüne göre wersin..kızlar öss hazırlanıyorum test kıtabı almayı dusunuyorum gercı var ama ben farklı bı yayn daha almayı dusunuyorum ne önerıosunz

konuyu kavramadan test çözmekte yararsız oluyor en çok da biyolojide.. dersane okul etütler ödevler konu çalışacak pek vaktim olmuyor. siz eksiklerinizi nasıl tamamlıyorsunz

Back