Her geçen günümü daha verimli hale getirebilmek için;

elifak0106

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
442
511
Herkese kucak dolusu sevgiler! Gençliğimin baharından, kendimi hayatın içinde kaybolmuş hissetiğim günlerden yazıyorum. İçimden bir ses artık harekete geçmem gerektiğini söylüyor. Ben de kendi ufak dünyamdaki tembelliklerden, günleri boş geçirmekten, depresif ruh halinden sıyrılabilmek adına yeni bir adım atıyorum. Kadınlar kulübü bana yıllardır ( üyeliğim yokken de sık takip ederdim ) ilham veren, ufkumu açan, insanların bakış açılarının ve hayatlarının ne denli farklı olabileceğini tekrar tekrar öğreten bir platform. İstiyorum ki hayatın akışındayken, hazır gelişime hazırken birilerine dokunayım. Birileri de benim ruhuma dokunsun.

Genel ruh halim ve duygu durumum için bknz; https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/o-kadar-bunaldim-ki-kendimi-bulamiyorum.1117423/page-3

Bu gece itibariyle kendim için yaptığım en ufak güzelliği dahi buraya yazıp, planlarımı konuşacağım. Sizleri seviyorum.

Bugün 11 gibi yataktan ancak kalkabildim. Kalkar kalkmaz koca bir bardak limonlu su içtim. Kahvaltıyı hemen yapmak istemediğim için 1-1.5 saat odamı ve diğer odaları süpürüp toz aldım. Bu insanlık için küçük, benim için büyük bir adım :) Temizlik yapmayı çok sevmeyip temizliği sevdiğim için bana iyi gelen bir aktivite. Genelde yapmaya üşenirim.

İyi Hissetmek kitabına başladım, ilk 60 sayfasını okudum. Kendini kötü hissedenlere gerçekten iyi gelen bir kişisel gelişim kitabı, listeye alabilirsiniz.
Kahvaltı sonrası kahve keyfimi yapıp sokağa attım kendimi. Hem temiz hava aldım, hem de ihtiyacım olan ayakkabımı ve çamaşırlarımı aldım.
Eve dönerken aceleciydim. Bu kadar aceleci olmak doğru mu b? Sürekli bir şeylere yetişir durumda olmak ama altının boş olması beni yoruyor.
Son 4 haftadır çok fazla online oyun oynuyorum, bu bana iyi gelmiyor. Mental olarak rahatlatsa da çok fazla zamanımı alıyor. Azaltmam gerekenlere bu şıkkı da ekleyeyim.
Hala kendime YDS kursu araştırıyorum. Bir ilerleme katedemedim. İyi ve uygun fiyatlı kurs önerilerine daima açığım :)

Şimdi biraz internette araştırmalar yapıp, güzel bir film izleyip iyi bir uyku çekmeyi planlıyorum.Kendimi yormak için çabalasam da bu gece de geç saatlere kadar oturacağım gibi görünüyor.

Tekrardan merhaba arkadaşlar. Son günlerde çok rahatsızım. Mide- bağırsak problemleri dolayısıyla bir türlü kendime gelemedim. Rahatsızlığımın bugün 4.günü olacak. Takdir edersiniz ki günlerimi dinlenerek, dinlenirken film/kitap ile geçiriyorum. İyileştiğim zaman güzelleşecek her şey inşallah💞💞

Tekrardan merhaba arkadaşlar. Son günlerde çok rahatsızım. Mide- bağırsak problemleri dolayısıyla bir türlü kendime gelemedim. Rahatsızlığımın bugün 4.günü olacak. Takdir edersiniz ki günlerimi dinlenerek, dinlenirken film/kitap ile geçiriyorum. İyileştiğim zaman güzelleşecek her şey inşallah💞💞

Geçmiş olsun

X