Her gece rüyasında gören varmı? Unutulmuyor

seni özledim diye mesaj atsa yada çok pişmanım dese ona dönecek misin peki?

Ciddi cok fazla adım atmak istendi ailelr tanıstı söz icin 1 ayımızvardı kıyafet falan bakıorduk bnm okulum pnun olul aserlik derken su bu derken bu hadde geldi biton olay oldu ama biz cok cocuk yaslarda sevgili olduk ondan dolayı 5 yıl zaten üniversşte

canım benim olsa olurdu en büyük adım sizin sözünüz zaten bizde 17 yaşında tanıştık. dediğin gibi okul iş askerlik azcık para biriktirme falan geçti 9 sene, bu süre içinde aileleri tanıştırmadık ya da birbirimizin ailesi ile görüşmedik

8 yıllık sevgilimin beni aldattıgını öğreneli çok olmadı benle evlilik hayalleri kurarken hergün söz nişan için konuşurken meğer öğrenmeden 1 ay oncesine kadar başkasıyla sevgili olmuş ve bu kız beni biliyormus ayrılacam ayrılamıyorm demiş ama banada hergün seni seviyorum sen benim gencliğim cocukluumsun ayrılırsak ölürüm ditordu hergün seni seviyorum mesajları atıyordu sonra ne mi oldu tesadüf eseti bi fotograftan aldatıldıgımı öğrendim defalarca aradm telefonunu acmadı kızın yanındaymıs meğersem kız aradı onun telefınundan biz cok mutlutuz o bana aşık aşkımızafa kimse engel olamıcaz yaza düğünümüz var dedi kız ciddiymiş gercekten bu haftasonu nişanları var gecen aylardada sözlendiler daha 2 aydır tanıdıgı kızla sözlendi herkes ne bu acele derken evli tanırız birbiriöizi diyorlarmıs evleri herşeyleri hazır bide cocuk utanmadan bana mesaj atmış hayatımda kimse yok kimseyide sevmiyorum hakkını helal et kafam cok karısık bılmwdıgın syker var dıye sonra beni aldattıgından 1 hafta sonra facebook acmıs kızla boy boy fotolar söz fotoları sunlar bunlar.. Uzun zamandır bakmıyordum hicbirseyine ama şu sıralar hergece rüyamda görüyorum bugunde gördüm sarıldık özledim falan diyordu ama sen beni affetmezsinn falan diyordu daha biton sey söyledi.. Ya ben bu cocugun hiç mi aklına gelmiyorum nasıl bi anda silebildi 8 yılı hic mi selen olsa böyle yapardındemiyor sözde 8 yoldır yasamadıgı mutlulugu yasıyormus bian önce evlenmek istiyormus . Arkadaşlar okadar ah ettim ama o hala cokmmutlu hergün foto atıyorlar nerdeyse cok canım yanıyor aylardır tek istediğim bin pişman olsun yaptıklarına ama olmaz değil mi artık pişman falan olmaz değil mi ? Ben neden hergece bu rüyaları görüyorum.. ? Oda görüyormudur sizce? Bigün mesaj atarmı öZledim diyr.. Rüyamda görünce cok kötü oldum paylasmak istedim sizinle.. Dinlediğiniz için teşekkürle

Kendi yasadiklarimi hatirlattin bana. Burda derdimi acmaktan yasadiklarimi anlatmaktan anlatmis olduklarimdan da nefret ediyorum kanima gururuma dokunuyor ama sonucta hepimiz insanız aciziz sinaniyoruz iste.
Ben de goruyorum arada ruyalarimda ve uyandigim an keske uyumasaydim diyorum uykusuz kalsaydim da gormeseydim. Kendimden nefret ediyorum o an. 1yil oldu kazik yiyeli:) Ama bi sekilde hatirliyorum iste bilincaltinin bastirilmis duygularinin ya da belki de aldatan kisinin gercekten pisman olma veya mutluluk sinyalleri bu ruyalar bilemeyiz. Didiklememek gerek eger gercekten mutlu olmak kendini mutlu etmek istiyorsan.

Seni çok iyi anliyorum cunku daha kisa sureli de olsa aynilarini yasadim. Bosver inancin varsa bunu bi sinav olarak gor sabret Allaha havale et ve unut. Baska yolu maalesef ki yok. Sakin kendinden odun verme.

Aynen bende cok dünliyorum su sıralar onu.. Ama insan işte kırılınca larsısındakıdd anlasın istiyor ben özlüyoruum tabi nasıl yaptı alayamıyorum
canım benim şerefsiz insana neden şerefsizsin denilmez..çünkü bu karakter meselesidir.sabretmeye devam edelim güzel günler göreceğiz inşallah.hani bir fotograf var sosyal medyada ayrıldıktan sonra kızlar ve erkekler diye o şuanda ilk haftasını yaşıyor fotografın..her şey tersine dönecek.bunlardan ders çıkartmaya bakalım biz çünkü bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz..

Canım 8 koskoca yıllık emegını sevgını çöpe atan bı serefsız senı ozlese ne olur dönse ne olur..Evet kadınsal duygular hıssetmen cok dogal,kaybetmeyı yedıremıyor egon ama bence boswer..O kız dusunsun..Onunla evlense bıle 8 yıllık bır ask var ortada o sızın gölgenızde dusunup aglasın boswer.

Öyle tabiki ama ben cok dayanmaya calısıyorum ama dayanamıyorum bi fotografı görünce bile sabaha kadar agladıgım oluyor cokmeke verdim hayallerim gardı inanamıyorum halaolanlara hic mi aklına gelmiyorum hicmi özlemiyor diyorum kendi kendime ama o baskasıyla mutluluk pozları verirkeb hic ama hic gelmiyorum aklına meğer başkasını çok sevmiş beni hiç sevmemiş bu okadar kötü bişey ki tarifsiz anlamsız.. Bazı gecelerde düşünüyorum tabi evlenecekler cocukları olacak baskasından bi bebeği olacak bizim hayal ettiğiniz hayatı o baskasıyla yasıyor yanı bnim hayallerimi baskasıyla yasıyor artk hıcbıseeyden umudum kalmadı hıcbıseyden

Kıyamam sana bende yaşadım o hissi aynen 8 yıl verdim ama ben evlendikten 15 gün sonra görmüştüm...Derhal boşadım tabi ama ben senin kadar etkilenmedim heralde yani rüyalarıma falan girdiği yok Ben mesela rüyalarımda Timuçin Esen'i görüyorum :rolleyes::rolleyes: işin şakası elbette özleyeceksin ama hayatı kendine zindan ederek yapma lütfen bunu, sen Allahın sevdiği kuluymuşsun ki evlenmeden gördün...Onun pişman olması senin içinimi rahatlatacak, dönmeyi falan sakın düşünme sadece egon içinse emin ol pişman olacaktır, senin ahını aldı başta merak etme artık Ah'lar öteki dünyaya kalmıyor..Çok düşünme bırak artık bu nedenle rüyalarında görüyorsun, hayata karış yeni bir sayfa aç kendine..

X