Her gece rüyasında gören varmı? Unutulmuyor

Bir üye bir konuma bazı şeyler biter sızı kalır, bazı yaralar geçer izi kalır yazmıştı bende sana yaziyorum ayni şeyi simdi.. Üzüldüm inan. Ama bil ki bu hayatta hiçbirşey hickimsenin yanina kalmıyor. Kimse gibi o da Allah in adaletinden pacayi kurtaramayacak bundan emin ol. Ne yaşansa da ne kadar sevilse de böyle aci tecrübeler yasanabiliyor. Ve seneler geçse de unutulmuyor izi kaliyor. Ama önemli olan su. Sen güçlü ve akilli bir kiz olmak zorundasin. Aci ceksende gururunu takinip basini dik tut önüne bak. O bir gün pişman olsa da affetme. Doğru insani bul. Ve sonsuza kadar mutlu ol. Bu da bir tecrübe olarak yanina kar kalsin boşver.. Hayat her zaman haksizliga uğrayanların yanindadir. Sen yeterli güçlü ve gururlu bir kiz ol..

8 yıllık sevgilimin beni aldattıgını öğreneli çok olmadı benle evlilik hayalleri kurarken hergün söz nişan için konuşurken meğer öğrenmeden 1 ay oncesine kadar başkasıyla sevgili olmuş ve bu kız beni biliyormus ayrılacam ayrılamıyorm demiş ama banada hergün seni seviyorum sen benim gencliğim cocukluumsun ayrılırsak ölürüm ditordu hergün seni seviyorum mesajları atıyordu sonra ne mi oldu tesadüf eseti bi fotograftan aldatıldıgımı öğrendim defalarca aradm telefonunu acmadı kızın yanındaymıs meğersem kız aradı onun telefınundan biz cok mutlutuz o bana aşık aşkımızafa kimse engel olamıcaz yaza düğünümüz var dedi kız ciddiymiş gercekten bu haftasonu nişanları var gecen aylardada sözlendiler daha 2 aydır tanıdıgı kızla sözlendi herkes ne bu acele derken evli tanırız birbiriöizi diyorlarmıs evleri herşeyleri hazır bide cocuk utanmadan bana mesaj atmış hayatımda kimse yok kimseyide sevmiyorum hakkını helal et kafam cok karısık bılmwdıgın syker var dıye sonra beni aldattıgından 1 hafta sonra facebook acmıs kızla boy boy fotolar söz fotoları sunlar bunlar.. Uzun zamandır bakmıyordum hicbirseyine ama şu sıralar hergece rüyamda görüyorum bugunde gördüm sarıldık özledim falan diyordu ama sen beni affetmezsinn falan diyordu daha biton sey söyledi.. Ya ben bu cocugun hiç mi aklına gelmiyorum nasıl bi anda silebildi 8 yılı hic mi selen olsa böyle yapardındemiyor sözde 8 yoldır yasamadıgı mutlulugu yasıyormus bian önce evlenmek istiyormus . Arkadaşlar okadar ah ettim ama o hala cokmmutlu hergün foto atıyorlar nerdeyse cok canım yanıyor aylardır tek istediğim bin pişman olsun yaptıklarına ama olmaz değil mi artık pişman falan olmaz değil mi ? Ben neden hergece bu rüyaları görüyorum.. ? Oda görüyormudur sizce? Bigün mesaj atarmı öZledim diyr.. Rüyamda görünce cok kötü oldum paylasmak istedim sizinle.. Dinlediğiniz için teşekkürle
senin konunu okumuştum yorum yazdım mı hatırlamıyorum..Seni rüyasında şimdilik görmüyor ama görecek kafasına her şey dank ettiği zaman.Sen nasıl onu şuanda seviyorsun ve elinde olmasada düşünüyorsun onunkininde zamanı gelecek.Çok zor bir durum bilirim.Hele rüyalarına kadar girmesi gözünü açtığında "ah etmek" ne demek çok iyi bilirim.Demet akalının şu sıralar şarkıları çok anlamlı gelmeye başladı,seveni vur ama kalp kırma ilahi adalet diye bir şey var..

zaman.. zaman herseyin ilaci.
Ve dsunme onu, git gez toz.
Yanliz kalma.

merak etme yarın o kıza da aynısını yapar başkasına gider...

Şerefsiz...boşver özlemesini aramasını bekleme.özlese affedecekmisin sanki.pişman olsun ettiğini bulsun.buna dua et ve önüne bak canım

senin konunu okumuştum yorum yazdım mı hatırlamıyorum..Seni rüyasında şimdilik görmüyor ama görecek kafasına her şey dank ettiği zaman.Sen nasıl onu şuanda seviyorsun ve elinde olmasada düşünüyorsun onunkininde zamanı gelecek.Çok zor bir durum bilirim.Hele rüyalarına kadar girmesi gözünü açtığında "ah etmek" ne demek çok iyi bilirim.Demet akalının şu sıralar şarkıları çok anlamlı gelmeye başladı,seveni vur ama kalp kırma ilahi adalet diye bir şey var..
Aynen bende cok dünliyorum su sıralar onu.. Ama insan işte kırılınca larsısındakıdd anlasın istiyor ben özlüyoruum tabi nasıl yaptı alayamıyorum

benim de 3 senelik ilişkimden sonra ayrıldık ve o başkasını buldu faceinde beraber isim yazmalar fotoğraf koymalar ciddi düşünüyoruz ayakları... en fazla 6 7 ay sonra hepsi bitti köpek gibi geri döndü yanlış yaptım dedi.peki ben ne yaptım kapıyı yüzüne kapattım.yaparken içim acıdı çok canım yandı ama erkekler her istedikleri oluyo sanıyo.sen de güçlü ol atlatacaksın beddua etme mutlu olsun kurtuldun bunu evlenince yapsa daha çok yaralanırdın.
Aynı aynı beraber isim yazmalar kızın annesiyle cocuk foto atmıs annecıgım dıye kız cocugun annesiyle atmıs cnım annem diye anneleri altlarına yorum yapmıslar ama tek fark var bunlar ciddi nişanlandılar cunku herseyleri hazır bende pişmanlıgını goreyım ama dönmeyeyim istiyorum nasıl bı acı anlasın ıstıyorum sadece inşallah oda pişman olur

Şerefsiz...boşver özlemesini aramasını bekleme.özlese affedecekmisin sanki.pişman olsun ettiğini bulsun.buna dua et ve önüne bak canım
Donmek icin deilki icimin yanfını dınsin bana yasattıklarını yaasasın anlasın diye cok vvanım yandı gınlerce agladım

Bir üye bir konuma bazı şeyler biter sızı kalır, bazı yaralar geçer izi kalır yazmıştı bende sana yaziyorum ayni şeyi simdi.. Üzüldüm inan. Ama bil ki bu hayatta hiçbirşey hickimsenin yanina kalmıyor. Kimse gibi o da Allah in adaletinden pacayi kurtaramayacak bundan emin ol. Ne yaşansa da ne kadar sevilse de böyle aci tecrübeler yasanabiliyor. Ve seneler geçse de unutulmuyor izi kaliyor. Ama önemli olan su. Sen güçlü ve akilli bir kiz olmak zorundasin. Aci ceksende gururunu takinip basini dik tut önüne bak. O bir gün pişman olsa da affetme. Doğru insani bul. Ve sonsuza kadar mutlu ol. Bu da bir tecrübe olarak yanina kar kalsin boşver.. Hayat her zaman haksizliga uğrayanların yanindadir. Sen yeterli güçlü ve gururlu bir kiz ol..
Suan okadar umutsuzum ki onu hıc baskasının yanında haal etmemıstım canım cok yandı sustum ılk öğrendiğimde defalarca aradm ama acmadı telefonlarımı halbukı bıgun oncesinde lonusöustuk herkese ne yalanlar ne yalanlar sonradan sonradan öğrendim hepsini suan ne mmi yapıyorum heryerden sıldım kızla beraber yenı facebook acmılar hergun ask dolu bakısmalı sarmas dolaş foto atıyorlar söz fotoları su bu nişanlanacak simdi oysa bana senden baskasıyla olanam sen bnm genclıgım cocukluhumsun senden baskasını sevemem diyordu somdı her fotonun altına omrum yazıuor

Ama artk nişanlı yapamaz herseyleri hazırmıs
Nisanli yada evli olmasi birseyi degistirmiyor burda okuyoruz esini cocugunu birakip baskasina giden erkekleri. Adamin karakteri belli dicemde ortada ne adam goruyorum nede karakter !

Artik nisanli hem
bence unutman en dogrusu..
ne olursa olsun evlilige adim atmislar
eski sevgilin adi davranmis ama ozelestiri yapalim biraz aslinda erkekler bize olmayacagini gosteriyor baksana 8 koca sene ciddi bir adim atmamis bile.

gün olur devran döner kimsenin ettiği yanına kalmaz sen üzülmeyi bırak artık böyle bi karaktersizle devam etmediğine sükret bence.. senden ayrılıp biriyle çıksa amenna bi de birlikteyken çevirmiş bu dümenleri, diğer kız da böyle bi durumu kabullenmiş. iki karaktersiz birbirini bulmuş işte. yıpratma kendini, zaten o kadar uzun yıllar sürmüş bir ilişkiden çıkan evlilikten tat da alınmazdı heyecan meyecan kalmaz ayol, yeni insanlar tanır mutlu olursun umarım.

kısaca sen ona çok dürüst gelmişsin o da kendi gibi afedersin gte parmak çalanı aramış ve bulmuş.acısı hemen geçmese de onun pişmanlığı senin onu unutmana yakın çıkar ortaya zaten sağlam olsaymış ve aşkının bittiğini düşünseymiş birini bulmadan senden ayrılır ondan sonra kimle evlenirse evlenirdi.diğer kızı tam ayarlayan kadar bir sana bir ona.neyse evlenip yuva kurup birbirlerinin gtne parmak çalıp durarak mutlu mesut yaşarlar.sen mutluluk resimlerinden sonra mutsuzluk resimlerini de görürsün seneye çocukta hak getire onlara.bir şey daha dikkatimi çekti senin bilmediğin şeyler var demiş.FBI da filan mı çalışıyor bu.

Artik nisanli hem
bence unutman en dogrusu..
ne olursa olsun evlilige adim atmislar
eski sevgilin adi davranmis ama ozelestiri yapalim biraz aslinda erkekler bize olmayacagini gosteriyor baksana 8 koca sene ciddi bir adim atmamis bile.
Ciddi cok fazla adım atmak istendi ailelr tanıstı söz icin 1 ayımızvardı kıyafet falan bakıorduk bnm okulum pnun olul aserlik derken su bu derken bu hadde geldi biton olay oldu ama biz cok cocuk yaslarda sevgili olduk ondan dolayı 5 yıl zaten üniversşte

kısaca sen ona çok dürüst gelmişsin o da kendi gibi afedersin gte parmak çalanı aramış ve bulmuş.acısı hemen geçmese de onun pişmanlığı senin onu unutmana yakın çıkar ortaya zaten sağlam olsaymış ve aşkının bittiğini düşünseymiş birini bulmadan senden ayrılır ondan sonra kimle evlenirse evlenirdi.diğer kızı tam ayarlayan kadar bir sana bir ona.neyse evlenip yuva kurup birbirlerinin gtne parmak çalıp durarak mutlu mesut yaşarlar.sen mutluluk resimlerinden sonra mutsuzluk resimlerini de görürsün seneye çocukta hak getire onlara.bir şey daha dikkatimi çekti senin bilmediğin şeyler var demiş.FBI da filan mı çalışıyor bu.
Uok ya keske öyle olsa calıstugı işine kadar ben buldum ona sayemde yükseldi anlayacagın ama neyi bilmediğimi bende merk ediyorum anlatacam yarın arayıp çyaxmıs bide hala yarn olmadı düşün artk aradan 4-5 ay gecti.. Ama ailesi kızı cok istiyor görme ölüyorlar kızı anneciğimler kızımlar bn bile kadını 8 yıldır tanıyorum eb yakın teyze dedim bana yapmack gelio evlenmeden diye

Ciddi cok fazla adım atmak istendi ailelr tanıstı söz icin 1 ayımızvardı kıyafet falan bakıorduk bnm okulum pnun olul aserlik derken su bu derken bu hadde geldi biton olay oldu ama biz cok cocuk yaslarda sevgili olduk ondan dolayı 5 yıl zaten üniversşte
Ama bak gitmis
unutursun zor biliyorum
benimde asik oldugum adam zamaninda gitti baskasiyla evlendi
hemde arkasından atip tuttugu kadinla
erkeklerin bazilari boyle adi iste..

Uok ya keske öyle olsa calıstugı işine kadar ben buldum ona sayemde yükseldi anlayacagın ama neyi bilmediğimi bende merk ediyorum anlatacam yarın arayıp çyaxmıs bide hala yarn olmadı düşün artk aradan 4-5 ay gecti.. Ama ailesi kızı cok istiyor görme ölüyorlar kızı anneciğimler kızımlar bn bile kadını 8 yıldır tanıyorum eb yakın teyze dedim bana yapmack gelio evlenmeden diye
kısaca doysun diyorum o annesine de 2 sene içinde şu STV de sır kapısı gibi bi dizi vardı ona döner evlilikleri.sana da hayırlı nasip düşer.

X