Onu baskasının yanında görmek okadar acı ki ben hayatıma ondan baskasını almadım suan onun baskasıyla resimlerini görünce cok kötü oluyorumCanım ya okurken içim ezildi, ne kadar merhamet yoksunu insanlar var ya, hiçmi içleri acımaz bunları yaparkenBaşkasına aşık olabilir,kendinde baska bir yol çizmek isteyebilir ama bunun için önce senden helallik alıp ayrılmalıydı.bu şerefzizliği yanına kalacak sanıyor ama yanılıyor. Sen o mesajlara yorumlara resimlere falan takılma onlar hep reklamlar. Ana haberler daha başlamadı canım sabret, bol bol dua et, her serde bir hayır vardır.buna inan ve onunla evlenmeden nasıl bir pislik olduğunu gördüğün için şükret
Unutmayı okadar cok istiyorum ki belkide cok yarni diye unutamıyorum bulççıl ıyorumMerhaba icini rahat tut senin goz yaslarinin uzerine yuva kuramazlar mutlu olamazlar inan bi sekilde yasattiklarini yasayacaklar..Dusunmemeye calis seni mutlu eden seylere yonel kolay olmayacak ama unutacaksin..
Annesi bana mesaj attı kadın beni istemiyordu zaten ben okuyorum çoxuk okumuyor diye oğlum yıllardır yasamadıgı mutlulugu yasıyor cok şükür böyle bir gelin verdi bize diye kadın söyledi simdi o kızla sürekli foto atıyo canım gelinim cok sukur bı snne dedin ben öldüm resmen diye yprumlar atıyor görsen bi
Kızda cok fena zaten sürkli evlenmek isteyen bi kız gibi heryerden ceyiz sayfalarını ic camasırı sayfalarını begenmiş
Zaten şimdi hayatına kimseyi alma canım bu hiç sağlıklı bir karar olmaz.şöyle düşün, bugün o mutluysa yarın sen olacaksın.öyle biri çıkacak ki karşına,ona bunu yaptığı için tesekkür edeceksin. O şimdilik mutlu evet, ama senin ahınla bu fazla sürmez emin ol.ayrıca daha yeni olduğu için senin için soğumadığından pişman olsun yalvarsın diyorsun.emin ol için soğuduktan sonra sen mutlu olduktan sonra onun pişman olup olmaması senin umrunda bile olmayacak.yapacağın tek bişey var,oda takibi bırak lütfenOnu baskasının yanında görmek okadar acı ki ben hayatıma ondan baskasını almadım suan onun baskasıyla resimlerini görünce cok kötü oluyorum
Çok isittiypeumbiliyormusun hic bakmıyım etmıyım ama kendme engel olamıyorum bazen ve bende mtlucolmak istiyorum gercekten düşünmeden ama yapanıyorum düşünmeden yapamıyorumZaten şimdi hayatına kimseyi alma canım bu hiç sağlıklı bir karar olmaz.şöyle düşün, bugün o mutluysa yarın sen olacaksın.öyle biri çıkacak ki karşına,ona bunu yaptığı için tesekkür edeceksin. O şimdilik mutlu evet, ama senin ahınla bu fazla sürmez emin ol.ayrıca daha yeni olduğu için senin için soğumadığından pişman olsun yalvarsın diyorsun.emin ol için soğuduktan sonra sen mutlu olduktan sonra onun pişman olup olmaması senin umrunda bile olmayacak.yapacağın tek bişey var,oda takibi bırak lütfen
Unutursun hic merak etme,öyle Acılar yaşıyorki insan bidaha unutmam sanıyorsun ama Allah daha büyük Acılar yaşatmasın sana.öyle biri çıkarsınki karşına o yaşadığın hayal kırıklığı ve üzüntüyü unutursunÇok isittiypeumbiliyormusun hic bakmıyım etmıyım ama kendme engel olamıyorum bazen ve bende mtlucolmak istiyorum gercekten düşünmeden ama yapanıyorum düşünmeden yapamıyorum
8 yıllık sevgilimin beni aldattıgını öğreneli çok olmadı benle evlilik hayalleri kurarken hergün söz nişan için konuşurken meğer öğrenmeden 1 ay oncesine kadar başkasıyla sevgili olmuş ve bu kız beni biliyormus ayrılacam ayrılamıyorm demiş ama banada hergün seni seviyorum sen benim gencliğim cocukluumsun ayrılırsak ölürüm ditordu hergün seni seviyorum mesajları atıyordu sonra ne mi oldu tesadüf eseti bi fotograftan aldatıldıgımı öğrendim defalarca aradm telefonunu acmadı kızın yanındaymıs meğersem kız aradı onun telefınundan biz cok mutlutuz o bana aşık aşkımızafa kimse engel olamıcaz yaza düğünümüz var dedi kız ciddiymiş gercekten bu haftasonu nişanları var gecen aylardada sözlendiler daha 2 aydır tanıdıgı kızla sözlendi herkes ne bu acele derken evli tanırız birbiriöizi diyorlarmıs evleri herşeyleri hazır bide cocuk utanmadan bana mesaj atmış hayatımda kimse yok kimseyide sevmiyorum hakkını helal et kafam cok karısık bılmwdıgın syker var dıye sonra beni aldattıgından 1 hafta sonra facebook acmıs kızla boy boy fotolar söz fotoları sunlar bunlar.. Uzun zamandır bakmıyordum hicbirseyine ama şu sıralar hergece rüyamda görüyorum bugunde gördüm sarıldık özledim falan diyordu ama sen beni affetmezsinn falan diyordu daha biton sey söyledi.. Ya ben bu cocugun hiç mi aklına gelmiyorum nasıl bi anda silebildi 8 yılı hic mi selen olsa böyle yapardındemiyor sözde 8 yoldır yasamadıgı mutlulugu yasıyormus bian önce evlenmek istiyormus . Arkadaşlar okadar ah ettim ama o hala cokmmutlu hergün foto atıyorlar nerdeyse cok canım yanıyor aylardır tek istediğim bin pişman olsun yaptıklarına ama olmaz değil mi artık pişman falan olmaz değil mi ? Ben neden hergece bu rüyaları görüyorum.. ? Oda görüyormudur sizce? Bigün mesaj atarmı öZledim diyr.. Rüyamda görünce cok kötü oldum paylasmak istedim sizinle.. Dinlediğiniz için teşekkürle
Sen mi ayrılmıstın 11 yıllı ılıskınden o ne yaptı ayrılınca bu afam benden ayrıladı aldattı ve baskasıı scti bni sildion bir yıllık ilişkim vardı..
bazen pürüzlü gitse de sonuç olarak iyiydik.
sonra şuan hayatımı anlamlandıran adamı tanıdım..
nasıl oldu bilmiyorum birden gelişti.
sabahlara kadar sohbetler ettik ve beni derinden etkiledi.
kendime geldiğimde ayaklarım yere basmıyor midemde kelebekler uçuşuyordu..
evet ben bu adamı istiyorum dedim ve 11 yıldır ilişki yaşadığım adamdan vazgeçtim..
zor bir süreçti, sancılıydı, acıttı, kanattı..
11 yıla dair herşeyi unutturdu bu ayrılık süreci.
aklıma gelmiyor mu?
zaman zaman geliyor,
insanız sonuçta yaşanmışlıklar var gidilen gezilen yerler..
ama özlenmiyor.
ben bununla yaşlanabilirim dediğin kişiyi tanıdığında geride bıraktığını sadece tebessüm ederek hatırlıyorsun..
diyeceğim o ki;
önüne bak.
zor olacak ama başaracaksın..
kendine yeniden şans ver.
Bende diyorun kurtulmusum diye hep kötü özelliklerini düsünmeye calısıyorum ama yinede bazı seyleri cok ozluyorum en cok sesini özledim suanda telefonu acısını sarılmayı ozledim cok seviyordum cok zor durumdayım suandaİki hasta ruhlu birbirini bulmuş sende kurtulmuşsun kardeşim.
. Sen merak etme o ikisi birbirlerinden bulurlar belalarını bu kafa onlarda varken.
Ayy hala aklım alamadı yaa nasıl böyle ruh hastası olabilir insanlar. Hayır yani adam hasta kız ondan da hasta.
evet ben ayrıldım..Sen mi ayrılmıstın 11 yıllı ılıskınden o ne yaptı ayrılınca bu afam benden ayrıladı aldattı ve baskasıı scti bni sildi
zor bir durum. sen aldanma öyle facedeki mutluluk fotograflarına insanların çoğu onları gösteriş için koyuyor bir bakmışsın boşanmış yada ayrılmışlar..gerçek mutluluk huzur o değil seni aldatmasın..8 yıl seninleyse elbet derin izleri kalmıştır. erkekler uzun süreli ilişkşlerini kolay unutmazlar. hele de sendeki huzuru onda bulamazsa.. ki genelde bulamazlar..8 yıllık sevgilimin beni aldattıgını öğreneli çok olmadı benle evlilik hayalleri kurarken hergün söz nişan için konuşurken meğer öğrenmeden 1 ay oncesine kadar başkasıyla sevgili olmuş ve bu kız beni biliyormus ayrılacam ayrılamıyorm demiş ama banada hergün seni seviyorum sen benim gencliğim cocukluumsun ayrılırsak ölürüm ditordu hergün seni seviyorum mesajları atıyordu sonra ne mi oldu tesadüf eseti bi fotograftan aldatıldıgımı öğrendim defalarca aradm telefonunu acmadı kızın yanındaymıs meğersem kız aradı onun telefınundan biz cok mutlutuz o bana aşık aşkımızafa kimse engel olamıcaz yaza düğünümüz var dedi kız ciddiymiş gercekten bu haftasonu nişanları var gecen aylardada sözlendiler daha 2 aydır tanıdıgı kızla sözlendi herkes ne bu acele derken evli tanırız birbiriöizi diyorlarmıs evleri herşeyleri hazır bide cocuk utanmadan bana mesaj atmış hayatımda kimse yok kimseyide sevmiyorum hakkını helal et kafam cok karısık bılmwdıgın syker var dıye sonra beni aldattıgından 1 hafta sonra facebook acmıs kızla boy boy fotolar söz fotoları sunlar bunlar.. Uzun zamandır bakmıyordum hicbirseyine ama şu sıralar hergece rüyamda görüyorum bugunde gördüm sarıldık özledim falan diyordu ama sen beni affetmezsinn falan diyordu daha biton sey söyledi.. Ya ben bu cocugun hiç mi aklına gelmiyorum nasıl bi anda silebildi 8 yılı hic mi selen olsa böyle yapardındemiyor sözde 8 yoldır yasamadıgı mutlulugu yasıyormus bian önce evlenmek istiyormus . Arkadaşlar okadar ah ettim ama o hala cokmmutlu hergün foto atıyorlar nerdeyse cok canım yanıyor aylardır tek istediğim bin pişman olsun yaptıklarına ama olmaz değil mi artık pişman falan olmaz değil mi ? Ben neden hergece bu rüyaları görüyorum.. ? Oda görüyormudur sizce? Bigün mesaj atarmı öZledim diyr.. Rüyamda görünce cok kötü oldum paylasmak istedim sizinle.. Dinlediğiniz için teşekkürle
dur bakalım hele daha yeni,bi karşısındakinin huyunu husunu görsün sonra neler oluyor sen izlersin..Anlamıyorm bu kadar hız neden ben cok sevdim onunda sevdiğini sandm hep hayatmda ondan baskası yoktu alamıyorumda sevemiyordumda kımseyı tek ıstedıgım pısman olsun ama o cok mutlu
Bende diyorun kurtulmusum diye hep kötü özelliklerini düsünmeye calısıyorum ama yinede bazı seyleri cok ozluyorum en cok sesini özledim suanda telefonu acısını sarılmayı ozledim cok seviyordum cok zor durumdayım suanda
hala unutamamıssın,yazdıklarına bakılırsa döncem dese hemen kabul edeceksin. biraz kendine saygın olsun.8 yıllık sevgilimin beni aldattıgını öğreneli çok olmadı benle evlilik hayalleri kurarken hergün söz nişan için konuşurken meğer öğrenmeden 1 ay oncesine kadar başkasıyla sevgili olmuş ve bu kız beni biliyormus ayrılacam ayrılamıyorm demiş ama banada hergün seni seviyorum sen benim gencliğim cocukluumsun ayrılırsak ölürüm ditordu hergün seni seviyorum mesajları atıyordu sonra ne mi oldu tesadüf eseti bi fotograftan aldatıldıgımı öğrendim defalarca aradm telefonunu acmadı kızın yanındaymıs meğersem kız aradı onun telefınundan biz cok mutlutuz o bana aşık aşkımızafa kimse engel olamıcaz yaza düğünümüz var dedi kız ciddiymiş gercekten bu haftasonu nişanları var gecen aylardada sözlendiler daha 2 aydır tanıdıgı kızla sözlendi herkes ne bu acele derken evli tanırız birbiriöizi diyorlarmıs evleri herşeyleri hazır bide cocuk utanmadan bana mesaj atmış hayatımda kimse yok kimseyide sevmiyorum hakkını helal et kafam cok karısık bılmwdıgın syker var dıye sonra beni aldattıgından 1 hafta sonra facebook acmıs kızla boy boy fotolar söz fotoları sunlar bunlar.. Uzun zamandır bakmıyordum hicbirseyine ama şu sıralar hergece rüyamda görüyorum bugunde gördüm sarıldık özledim falan diyordu ama sen beni affetmezsinn falan diyordu daha biton sey söyledi.. Ya ben bu cocugun hiç mi aklına gelmiyorum nasıl bi anda silebildi 8 yılı hic mi selen olsa böyle yapardındemiyor sözde 8 yoldır yasamadıgı mutlulugu yasıyormus bian önce evlenmek istiyormus . Arkadaşlar okadar ah ettim ama o hala cokmmutlu hergün foto atıyorlar nerdeyse cok canım yanıyor aylardır tek istediğim bin pişman olsun yaptıklarına ama olmaz değil mi artık pişman falan olmaz değil mi ? Ben neden hergece bu rüyaları görüyorum.. ? Oda görüyormudur sizce? Bigün mesaj atarmı öZledim diyr.. Rüyamda görünce cok kötü oldum paylasmak istedim sizinle.. Dinlediğiniz için teşekkürle