Her gece rüyasında gören varmı? Unutulmuyor

Onu baskasının yanında görmek okadar acı ki ben hayatıma ondan baskasını almadım suan onun baskasıyla resimlerini görünce cok kötü oluyorum

Merhaba icini rahat tut senin goz yaslarinin uzerine yuva kuramazlar mutlu olamazlar inan bi sekilde yasattiklarini yasayacaklar..Dusunmemeye calis seni mutlu eden seylere yonel kolay olmayacak ama unutacaksin..
Unutmayı okadar cok istiyorum ki belkide cok yarni diye unutamıyorum bulççıl ıyorum

Kızda cok fena zaten sürkli evlenmek isteyen bi kız gibi heryerden ceyiz sayfalarını ic camasırı sayfalarını begenmiş

iki ayak takımı birbirini bulmuş işte selen oğlan ne kadar tanıdı da anası tanımış bırak ne halleri varsa görsünler zaten sen o çocukla evlensende mutlu olamazdın senin okumuş olmanı sindiremiyolar baksana

Onu baskasının yanında görmek okadar acı ki ben hayatıma ondan baskasını almadım suan onun baskasıyla resimlerini görünce cok kötü oluyorum
Zaten şimdi hayatına kimseyi alma canım bu hiç sağlıklı bir karar olmaz.şöyle düşün, bugün o mutluysa yarın sen olacaksın.öyle biri çıkacak ki karşına,ona bunu yaptığı için tesekkür edeceksin. O şimdilik mutlu evet, ama senin ahınla bu fazla sürmez emin ol.ayrıca daha yeni olduğu için senin için soğumadığından pişman olsun yalvarsın diyorsun.emin ol için soğuduktan sonra sen mutlu olduktan sonra onun pişman olup olmaması senin umrunda bile olmayacak.yapacağın tek bişey var,oda takibi bırak lütfen

Ne kadar karaktersiz insanlar var, her defasinda diyorum ki tamam bundan daha beteri olamaz, ama her defa da yaniliyorum. Umursama arkadasim baska diyecek birsey yok , umursama takma tınlama yapamiyosan da yapiyomus gibi davran. Eninde sonunda unutacaksin merak etme..

QUOTE="selen3434, post: 39118017, member: 555775"]8 yıllık sevgilimin beni aldattıgını öğreneli çok olmadı benle evlilik hayalleri kurarken hergün söz nişan için konuşurken meğer öğrenmeden 1 ay oncesine kadar başkasıyla sevgili olmuş ve bu kız beni biliyormus ayrılacam ayrılamıyorm demiş ama banada hergün seni seviyorum sen benim gencliğim cocukluumsun ayrılırsak ölürüm ditordu hergün seni seviyorum mesajları atıyordu sonra ne mi oldu tesadüf eseti bi fotograftan aldatıldıgımı öğrendim defalarca aradm telefonunu acmadı kızın yanındaymıs meğersem kız aradı onun telefınundan biz cok mutlutuz o bana aşık aşkımızafa kimse engel olamıcaz yaza düğünümüz var dedi kız ciddiymiş gercekten bu haftasonu nişanları var gecen aylardada sözlendiler daha 2 aydır tanıdıgı kızla sözlendi herkes ne bu acele derken evli tanırız birbiriöizi diyorlarmıs evleri herşeyleri hazır bide cocuk utanmadan bana mesaj atmış hayatımda kimse yok kimseyide sevmiyorum hakkını helal et kafam cok karısık bılmwdıgın syker var dıye sonra beni aldattıgından 1 hafta sonra facebook acmıs kızla boy boy fotolar söz fotoları sunlar bunlar.. Uzun zamandır bakmıyordum hicbirseyine ama şu sıralar hergece rüyamda görüyorum bugunde gördüm sarıldık özledim falan diyordu ama sen beni affetmezsinn falan diyordu daha biton sey söyledi.. Ya ben bu cocugun hiç mi aklına gelmiyorum nasıl bi anda silebildi 8 yılı hic mi selen olsa böyle yapardındemiyor sözde 8 yoldır yasamadıgı mutlulugu yasıyormus bian önce evlenmek istiyormus . Arkadaşlar okadar ah ettim ama o hala cokmmutlu hergün foto atıyorlar nerdeyse cok canım yanıyor aylardır tek istediğim bin pişman olsun yaptıklarına ama olmaz değil mi artık pişman falan olmaz değil mi ? Ben neden hergece bu rüyaları görüyorum.. ? Oda görüyormudur sizce? Bigün mesaj atarmı öZledim diyr.. Rüyamda görünce cok kötü oldum paylasmak istedim sizinle.. Dinlediğiniz için teşekkürle[/QUOTE]
bu kadar üzülmeye değmez demekten başka çaremiz yok .Geçmiş olsun .Üzerine düşmeyin artık .Gurur meselesi yapıyorsunuz belli ki

Pişman olsun, kendini affettirmek için çırpınsın dursun istiyorsunuz, 8 yıllık alıştığınız düzeni özlüyosunuz.

Rüyanızda da ne istiyosanız onu görüyosunuz maalesef , bilinçaltınızın size bi kazığı gibi düşünün.

Şu saatten sonra yapabileceğiniz ve büyük ihtimalle yapacağınız hatalar şunlar:

Birincisi "Ben ona 8 yılımı verdim, giden 8 yılıma acıyorum." konulu düşüncelerde boğulmak.

Sonunun kötü bitmesi demek bütün 8 yılınız çöpe gitti demek değil. 8 yılınız orada duruyo iste, kendinizi mutlu ve mutsuz hissetiğiniz anılar olarak.

Bi şeyin güzel olmasının tek yolu sonsuza kadar sürmesi değildir.

İkinci hata "Acımadı ki, acımadı ki, ben çok mutluyum" numarası yapmak.

Mutluymuş gibi yapmak gerçekten mutlu olmayı çok zorlaştırıyo. Siz nötr kalın ve "sosyal medyada eski sevgilisine saydıranlar" ve "bi umut arayıp mesaj atıp geri dönmesini umanlar" ekolüne katılmayın yeter. Gerisini zamana bırakın, eninde sonunda kendi kendinize mutlu olacaksınız zaten.

Üçüncüsü o mutsuz olsun diye beddualar etmekten, pusuya yatmaktan vazgeçin. Sizin mutluluğunuz onun mutsuz olmasına bağlı değil. O kızla mutlu olursa sonsuza kadar acı mı çekeceksiniz sanki? Hayır. Siz bırakın ne halleri varsa görsünler.

A bi de "bunu nasıl yapar" diye sormayın boşuna kendinize, adamı mükemmelleştirmeyin. O da bi insan ve ben dahil tüm diğer insanlar gibi salak ve hata yapmaya meyilli. Ve siz her ne kadar her sey son dakikaya kadar mükemmeldi desenizde eminim ki gideceğinin sinyallerini çok daha önce vermiştir. Kimse her sey mükemmelken ortadan kaybolmuyo, sadece siz sorunları görmezden geliyosunuz.

Geçmişe takılı kalmayın, geri dönsün diye beklemeyin, hayatınızı karşınızdaki adamın merhametine bırakmayın. Hakkınızda iyisi olsun.

ya bırak gitsin bırak evlensin onunla üzülme bu kadar . rüyalarda sürünsün ağlasın zırlasın . verme ona da helallik vermek istemiyorum diyorsan . ama onu ya da onları sevgilisini ailesini kimse onlar helallik vermediğin nokta da bırak . ve hayatına bak .
hayatlarımızın ne kadar uzun kısa olduğunu bilmiyoruz . geçen yıl iki hafta içinde dayımı kaybettim ben . 4 ay diyorsun üzüle üzüle kendini hasta edeceksin bak ben dayımın yokluğuna bile alışmak zorunda kaldım . sevgilisi olduğunu bildiği halde utanmadan tel açan biz çok mutluyuz diyen ve tel açmasına izin veren şahsa değer mi .
artık senin mutlu konularını okumak çok istiyorum . o ne kadar mutluysa sen bin kat daha mutlu olursun inşallah .

Çok isittiypeumbiliyormusun hic bakmıyım etmıyım ama kendme engel olamıyorum bazen ve bende mtlucolmak istiyorum gercekten düşünmeden ama yapanıyorum düşünmeden yapamıyorum

Çok isittiypeumbiliyormusun hic bakmıyım etmıyım ama kendme engel olamıyorum bazen ve bende mtlucolmak istiyorum gercekten düşünmeden ama yapanıyorum düşünmeden yapamıyorum
Unutursun hic merak etme,öyle Acılar yaşıyorki insan bidaha unutmam sanıyorsun ama Allah daha büyük Acılar yaşatmasın sana.öyle biri çıkarsınki karşına o yaşadığın hayal kırıklığı ve üzüntüyü unutursun

on bir yıllık ilişkim vardı..
bazen pürüzlü gitse de sonuç olarak iyiydik.
sonra şuan hayatımı anlamlandıran adamı tanıdım..
nasıl oldu bilmiyorum birden gelişti.
sabahlara kadar sohbetler ettik ve beni derinden etkiledi.
kendime geldiğimde ayaklarım yere basmıyor midemde kelebekler uçuşuyordu..
evet ben bu adamı istiyorum dedim ve 11 yıldır ilişki yaşadığım adamdan vazgeçtim..
zor bir süreçti, sancılıydı, acıttı, kanattı..
11 yıla dair herşeyi unutturdu bu ayrılık süreci.
aklıma gelmiyor mu?
zaman zaman geliyor,
insanız sonuçta yaşanmışlıklar var gidilen gezilen yerler..
ama özlenmiyor.
ben bununla yaşlanabilirim dediğin kişiyi tanıdığında geride bıraktığını sadece tebessüm ederek hatırlıyorsun..
diyeceğim o ki;
önüne bak.
zor olacak ama başaracaksın..
kendine yeniden şans ver.

İki hasta ruhlu birbirini bulmuş sende kurtulmuşsun kardeşim.
. Sen merak etme o ikisi birbirlerinden bulurlar belalarını bu kafa onlarda varken.
Ayy hala aklım alamadı yaa nasıl böyle ruh hastası olabilir insanlar. Hayır yani adam hasta kız ondan da hasta.

Sen mi ayrılmıstın 11 yıllı ılıskınden o ne yaptı ayrılınca bu afam benden ayrıladı aldattı ve baskasıı scti bni sildi

Bende diyorun kurtulmusum diye hep kötü özelliklerini düsünmeye calısıyorum ama yinede bazı seyleri cok ozluyorum en cok sesini özledim suanda telefonu acısını sarılmayı ozledim cok seviyordum cok zor durumdayım suanda

Sen mi ayrılmıstın 11 yıllı ılıskınden o ne yaptı ayrılınca bu afam benden ayrıladı aldattı ve baskasıı scti bni sildi
evet ben ayrıldım..
zor bir süreç geçirdik.
kabullenmedi..
çirkefleşti.
kötü şeyler yaptı..
ama bitti.

zor bir durum. sen aldanma öyle facedeki mutluluk fotograflarına insanların çoğu onları gösteriş için koyuyor bir bakmışsın boşanmış yada ayrılmışlar..gerçek mutluluk huzur o değil seni aldatmasın..8 yıl seninleyse elbet derin izleri kalmıştır. erkekler uzun süreli ilişkşlerini kolay unutmazlar. hele de sendeki huzuru onda bulamazsa.. ki genelde bulamazlar..

Anlamıyorm bu kadar hız neden ben cok sevdim onunda sevdiğini sandm hep hayatmda ondan baskası yoktu alamıyorumda sevemiyordumda kımseyı tek ıstedıgım pısman olsun ama o cok mutlu
dur bakalım hele daha yeni,bi karşısındakinin huyunu husunu görsün sonra neler oluyor sen izlersin..

Hayatım biraz zamana ihtiyacın var emin ol bu zor günlerde biticek. Bu zor süreci çabuk ve kolay atlatmak istiyorsan bişeylerle meşgul ol kendini bişeylere yönlendir, arkadaşlarınla zaman geçir yalnız kalma, bir kursa git dil kursu falan daha kolay ve çabuk atlatırsın inan bana. Gerçekten bu bu insan karalaması hastaymış. Ayrılmanın da bir edebi var ve inan çok edepsiz bir insan denk gelmişin. Böyle birine sarılsan nolucak gerçekten mide bulandırıcı bir insan. Tamam başkasından hoşlanmış olabilir ama adam olan adam gelir bunu yüzüne söyler insan gibi bitirirdi ne demek senle söz nişan planı yapıp başkasıyla nişanlanmak. Bence git sen mevlüt okut, sadaka falan ver böyle bir manyaktan kurtulduğun için. Anası da ondan tuhaf. neresinden tutsan elinde kalır hepsinin. hemen git sadaka ver bu manyakların topundan kurtulduğun için. İnan ettiğinide bulur merak etme. Sen gurur meselesi yapmışın bi de onca sene tabi normal şimdi böyle hissetmen zamana bırak. Onun sosyal medya hesaplarını da takip etmeyi bırak daha da zorlaştırır her şeyi.

hala unutamamıssın,yazdıklarına bakılırsa döncem dese hemen kabul edeceksin. biraz kendine saygın olsun.

benim de 3 senelik ilişkimden sonra ayrıldık ve o başkasını buldu faceinde beraber isim yazmalar fotoğraf koymalar ciddi düşünüyoruz ayakları... en fazla 6 7 ay sonra hepsi bitti köpek gibi geri döndü yanlış yaptım dedi.peki ben ne yaptım kapıyı yüzüne kapattım.yaparken içim acıdı çok canım yandı ama erkekler her istedikleri oluyo sanıyo.sen de güçlü ol atlatacaksın beddua etme mutlu olsun kurtuldun bunu evlenince yapsa daha çok yaralanırdın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…