Her gece rüyasında gören varmı? Unutulmuyor

Timsah gözyaşları. Emin ol canım.
Aynen Allah yarına bırakır, ama kimsenin yanina kâr kalmaz

Dua ediyorun hep umarım dediğin gibi olur pişmanlıgını görmek istiyorum sadece.. Suratına tukurmek istiyorum

Çok içim acıdı okurken bende eşimle 9 sene çıktım o beni bu şekilde bıraksa kulağıma bu sözler gelse ne yapardım bilemedim ayrılığın bile şerefi olmalı o kız düşünsün bence

klasik bilmediğin şeyler var yalanı.. inanma
Evet haklısın sanırım mesajda yazmıs zaten sen beni affetsende hep basıma kalkarsın mutlu olmayz ama benim hayatımda kimse yok kimseyi sevmiyorumda bilmediğin seyler var kafam cok karısık lan kafan karısıksa neden evleniyorsun ozaman serefsiz

Hissettiklerini bende hissettim hala da aynı ama boşver ne söyliceksin ki kendine yakışanı yaptı gitti. Aynı durumu yaşadığımız için kendimden örnek veriyorum bana yazsa yada haber gönderse bi yerden ben asla cevap vermem. Cevap veripte kendini değerli hissetmesini sağlamam.

nişanlanmış işte nasıl hayatımda kimse yok diyebiliyor

Ben sadecesuratına tükürmek istiyorum cünk heni kandırdı sevmedıgını hıssettirse zaten ben ayrılırdm ama benle söze ne getirilir ne takılır diye konusuyordunnaskasıyla yasadı bunları nişan kıyaferimizi konusuyorduk baskasıyla aldı daha biton sey bi duysan .. Haka bu yasananlar gercekmı diye soruyorum kendime

Bide hani diyomuş ya daha önce olmadığım kadar mutluyum vs diye bu lafları sana hangi uğursuz taşıyor

nasıl olur ya benim okurken icim acıdı okadar üzüldüm ki nasıl vicdansz olabiliyorlar bukadar seninle sekiz yılı gecmis hayatta unutamaz seni sen unutrsın ama o kendisi senden vazgectiği icin asla seni unutamaz acabalarla gecer yılları pisman olup dönme ihtimali cok yüksek en kücük kavgalarında sen aklına geleceksin simdi yeni iliski heyecanıyla farkında değil hicbiseyin bigün öyle bi koyar ki ona belki duyarsın pisman olduğunu belki duymazsın ama o pisman olduğında acı cekerken sen onu coktan unıtmus olcaksın dönse bile sana istemiceksin insallahhh öyle biri cıkar ki karsına sana yasadığın bu acıyı unıtturur iyiki de o karaktersiz beni terketmis hayatımın askını buldum onun sayesinde dedirtir insallah cok iyi kalpli cok dürüst cok yakısıklı he bide cok da zengin bi koca bulursun:):):)hadi simdi toparlan ve buna inan hayatının askını bulacağına inan ve onu bekle lütfen daha fazla üzülme hayatını değistiricek adam en yakın zamanda cıkar karsına insallah.hepimizin evlenceği insan biyerlerde bizi bekliyor sonucta seninki de öyle:)kaderinde baskası varmıs demekki seninde.bugün senin icin dönüm noktası olsun yeni bi baslangıc olsun.

Ilk aldatıldıhımı öğrendiğim zaman arttıgı mesaj bu yanı hersey gibi buda yalan.. Tercih olmak bıle cok kötü ama o tercihibi karşı taraftan yaptı semek cok sevdi kars taradı

değişik bişeyler aradı demek ki kızda o dönemde denk geldi ayılmadan da kafesler bu kız bunu

Bide hani diyomuş ya daha önce olmadığım kadar mutluyum vs diye bu lafları sana hangi uğursuz taşıyor
Annesi bana mesaj attı kadın beni istemiyordu zaten ben okuyorum çoxuk okumuyor diye oğlum yıllardır yasamadıgı mutlulugu yasıyor cok şükür böyle bir gelin verdi bize diye kadın söyledi simdi o kızla sürekli foto atıyo canım gelinim cok sukur bı snne dedin ben öldüm resmen diye yprumlar atıyor görsen bi

Canım yemin ederim ki aynı şeyleri yaşamışız gelinlik beğeniyodum fotosunu atıyodm hayaller kuruyoduk o kadar güzeldiki beni sevmediğinden hiç şüphe etmedim beni seviyodu sevdi eminim buna ne olduysa işte bi anda oldu çözemiyorum bende senin gibi niye böyle oldu diye.

Cok güzek yazmıssın ıyı dileklerim icin cok tesekkür ederim okurken bıle mutlu oldum umut doldu icim bazen öyle bı an geliyor ki aklıma gelşo cok fena ozluyorum dayanamıyorum butaya yazıyorum işte baskasına anlayamadıgım ocınn evet ben ozlıyorum ama onın yanında beni unutturacak biri var bense kendı kendıme unutmaya calısıyorum dsyanmaya calısıyorum onun suan aklına gelmiyorn cünkü düğün telası sarmıs dort bir yanını

Canım ya okurken içim ezildi, ne kadar merhamet yoksunu insanlar var ya, hiçmi içleri acımaz bunları yaparken Başkasına aşık olabilir,kendinde baska bir yol çizmek isteyebilir ama bunun için önce senden helallik alıp ayrılmalıydı.bu şerefzizliği yanına kalacak sanıyor ama yanılıyor. Sen o mesajlara yorumlara resimlere falan takılma onlar hep reklamlar. Ana haberler daha başlamadı canım sabret, bol bol dua et, her serde bir hayır vardır.buna inan ve onunla evlenmeden nasıl bir pislik olduğunu gördüğün için şükret

"Umut verip güven aşılayıp yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada veremezsin"(hz. Muhammed)

Bekle ve gör......Allah koymaz yanına....

Tatlım bekle ve gör, üzerlerinde bu kadar ah varken onlar mutlu olamayacaklar.
Sadece sabırla bekle....

Merhaba icini rahat tut senin goz yaslarinin uzerine yuva kuramazlar mutlu olamazlar inan bi sekilde yasattiklarini yasayacaklar..Dusunmemeye calis seni mutlu eden seylere yonel kolay olmayacak ama unutacaksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…