Her gece korkunç rüyalar görüyorum ve bütün herşeyi hissediyorum. Bunlardan nasıl kurtulacağım

sungunes

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
194
46
18
Küçüklüğümden beri herşeye kafaya takan bir insanım. Mesela sokakta biriyle göz göze gelsem neden bana baktı bu ya diye düşünüyorum bile. Bir üzücü haber okusam o gece kesin onunla alakalı rüyalar görüyorum herşey bilinçaltıma ekleniyor rüyalarımda karmakarışık oluyor ama kötü yanı ise rüyalarımdaki herşeyi hssediyorum. Eğer biri beni boğuyorsa nefes alamıyorum eğer biri benim omzuma vuruyorsa uyandığımda omzum feci ağrıyor. Rüyamda birisi beni öldürmeye çalışıyordu sabah uyandığımda boynumu incittiğimi gördüm ve günlerce boynumu haraket ettiremedim bile. Rüyalarım neden bu kadar gerçekçi yardımcı olur musunuz ?

Küçüklüğümden beri herşeye kafaya takan bir insanım. Mesela sokakta biriyle göz göze gelsem neden bana baktı bu ya diye düşünüyorum bile. Bir üzücü haber okusam o gece kesin onunla alakalı rüyalar görüyorum herşey bilinçaltıma ekleniyor rüyalarımda karmakarışık oluyor ama kötü yanı ise rüyalarımdaki herşeyi hssediyorum. Eğer biri beni boğuyorsa nefes alamıyorum eğer biri benim omzuma vuruyorsa uyandığımda omzum feci ağrıyor. Rüyamda birisi beni öldürmeye çalışıyordu sabah uyandığımda boynumu incittiğimi gördüm ve günlerce boynumu haraket ettiremedim bile. Rüyalarım neden bu kadar gerçekçi yardımcı olur musunuz ?
Muhtemelen çok kasıldığınız için omuz ve boyun kısmında ağrı oluyor.

Boynunuz ağrıdığı için belki de rüyanız öyle şekillendi.
Geçen gün ben uyurken eşim kurutma makinesini çalıştırmış. Çok ses geliyordu. Rüyamda deprem olduğunu gördüm inanılmaz bir gürültüyle. Uyandım hala aynı ses geliyor ve ben sesi hala deprem falan sanıyordum. Bu şekilde anlık dış etkenler rüyalarımızı etkiliyor.
Üzerlerine bu kadar düşündğünüzde de konu takıntı haline gelebilir.
Mesela adam bana niye baktı diye durup durup düşünmek bayağı bir takıntı göstergesi.
Buradan anlattıklarınızla teşhis koyamayız. Ama psikiyatrik rahatsızlığınız var gibi duruyor. Belki biraz terapi ve ilaç kullanımı ile rahatlarsınız. Lütfen ihmal etmeyin bir doktora gidin hayat kaliteniz yükselir.

Sanırım çok hassas bir yapınız var. Beyin her şeyi sünger gibi çekiyor ve rüyanıza yansıyor yaşananlar. Eğer inancınız varsa uyumadan önce koruyucu duaları okuyabilirsiniz. Ben bazen meditasyon dinleyerek uyuyorum kaygılı düşüncelerden sıyrılıp rahatça uyumak için.

İlk önce psikiyatriye gidin mutlaka…

Rüya ile ilgili de misal tuvalete gitmeniz gerekse, uyanamazsanız rüyanızda WC arar durursunuz . Su isteseniz su arar ama kanmazsınız. Tutuluyorsanız muhtemelen gerçekten tutulduğu için rüyada görüyorsunuz.

Diğer takıntılar için doktora ihtiyacınız var.

Destek almalısınız bence, demekki fazla kuruyorsunuz kafanızda.
Bu da fiziksel olarak sizi etkilemeye başlamış, istemsiz vücudunuz kasılıyor ve rüyada yaşananları gerçekmişçesine yaşıyorsunuz bu şekilde.
Şifalar dilerim.

Boynunuz ağrıdığı için belki de rüyanız öyle şekillendi.
Geçen gün ben uyurken eşim kurutma makinesini çalıştırmış. Çok ses geliyordu. Rüyamda deprem olduğunu gördüm inanılmaz bir gürültüyle. Uyandım hala aynı ses geliyor ve ben sesi hala deprem falan sanıyordum. Bu şekilde anlık dış etkenler rüyalarımızı etkiliyor.
Üzerlerine bu kadar düşündğünüzde de konu takıntı haline gelebilir.
Mesela adam bana niye baktı diye durup durup düşünmek bayağı bir takıntı göstergesi.
Buradan anlattıklarınızla teşhis koyamayız. Ama psikiyatrik rahatsızlığınız var gibi duruyor. Belki biraz terapi ve ilaç kullanımı ile rahatlarsınız. Lütfen ihmal etmeyin bir doktora gidin hayat kaliteniz yükselir.
çok sağolun :KK200:

İlk önce psikiyatriye gidin mutlaka…

Rüya ile ilgili de misal tuvalete gitmeniz gerekse, uyanamazsanız rüyanızda WC arar durursunuz . Su isteseniz su arar ama kanmazsınız. Tutuluyorsanız muhtemelen gerçekten tutulduğu için rüyada görüyorsunuz.

Diğer takıntılar için doktora ihtiyacınız var.
teşekkürlerrrr :KK200:

Her gün uyandiginizda ben rüyalarımı asla hatırlamam şeklinde kendinize söyleyin bir ayın sonunda ciddi şekilde hem hatırlama hem hasar verme olayı azalacaktır

ben de sizin gibiyim fakat hala her gece ayrıntılı rüya görmeme rağmen uzun bir süredir çok şükür kabus görmedim. sebebi beni mahveden sektörü bırakmam, hayatımda beni en ufak üzen birisi olmaması, ailesel konuları artık sallamamam, geçmiş pişmanlıklarımı oldu bitti geçti gitti, gelecek kaygılarımı olur ya bi şekil moduna çekmem falan oldu. bir de ılık duşa girip esneme hareketleriyle kaslarınızı açıp öyle uyumayı deneyin. sıcak süt, rahatlatıcı çaylar olabilir. sırt üstü değil de yan yatmayı deneyin bir süre. bir de rüya günlüğü denilen olay var, her gün rüyalarınızı uyanır uyanmaz not alıyorsunuz. zaman içerisinde rüyanızı kontrol edebileceğiniz söylenir. ben bir süre yapıp bırakmıştım fakat istemsizce kontrol edebildiğim zamanlar oldu.

sizin kafanızı rahatlatmak için ne yapmanız lazım? içinizi bi dökün isterseniz.

Haberlerden uzak dur komik ve eglenceli film iler izle çok hassasınız

Mutlaka bir psikoloji bölümüne gidin

Ben de bu ara Ahmet mattia le ilgili videoları izledim bir aydır ağlıyorum geçen rüyam da biri beni Watsap Dan görüntülü arıyor bakıyorum Ahmet mattia arıyor ağlıyorum açıyorum sesi gelmiyor

Bir süre instadan uzak duracam

Bir de burdan herkese sesleniyorum lütfen Ahmet için imza kampanyasını imzalayın ki katiller emsal bir ceza alsın

Konu sahibi kusura bakma konunu başka yere çektim ama

Bilinçli durumdayken ki hissiyatınız uyku sırasında bilinçaltınız tarafından ortaya çıkarılıyor. Psikoloğa gitmenizde fayda var. Neden her şeyi bu kadar kafaya takıyorsunuz? Belki de çocukken bir şey gördünüz ya da yaşadınız koruma kalkanı olarak bunu oluşturdunuz. Bunu ancak psikologlar çözümleyebilir.

Back
X