Bebek Beslenmesi her emzirmeden sonra kaka

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

umut_sahili

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
277
281
303
Antalya
Kızlar 11 günlük bebeğim her emmeden sonra kakasını yapıyo bu normal mi bir de pipisiniin üzerinde bugün beyaz kristal gibi şeyler vardı bu durumu yaşayan var mı ?

Merhaba.,hayırlı uğurlu olsun bebeğin..benim bebeğimde 10günlük her bezine az yada çok büyük yapmış oluyor, hatta bilaç kere bezini değiştirirken 3 beze yaptı:)hemşire bugün yapması iyidir güzel beslendiğini gösterir dedi..anlayacağın iyi birşeymiş..

tşkler seninde hayırlı olsun bebeğin ,alt değiştirmekten bi hal oldum ben emiyo bırakıyorum yapıyo tekrar emiyo tekrar,tekrar, bu böyle 4-5 defa tekrarlıyo ve bizimki nihayet bitkin düşüp uykuya dalıyor:)) normal olduğuna sevindim Allah korusun bebişlerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…