Bebegim yasini daha yeni doldurdu ve yaklasik 10 gündürde rahatsiz ilk basta hemen dr ye gitmek istemedim antibiyotik falan vermek istemedigim icin ,ama gittikce kötüledi oksürük burun akintisi falan derken bi gün kulaklarini tutarak aglamaya basladi.Tuttuk hastanenin yolunu orda cektigimiz rezaleti hic anlatmiycamneyse dr kintrol etti bisey yok bogazda kizariklik falan filan deyip oksürük surubu ve burun damlasi verdi bi kac güne iyilesir dedi ama bi kac güne dahada kotü oldu ve oglum koca bi gün durmadan aglayinca dün yine hastaneye gittik bu seferki dr´de dis cikariyo o yuzden huysuz onemli degil suruba devam et falan filan dedi ama yavrum dün aksam hic uyumadi oyle yorgun ki gözlerini acamiyo ama uyuyamiyoda sanirim agrisi var tam dalarken ciglik cigliga uyaniyosabahta burnu kanadi biraz bu sabah ta aldim kendi cocuk dr´mize gittik o da nasil anlamazlar bronsit olmus dedi ve antibiyotik verdi:44:simdi kizlar kafam cok karisti her önüne gelen baska bisey söylüyo ve benim kusumda aci cekiyo resmen inanin 10 gündür o hasta ben ondan daha beter oldum migrenim tuttu,mideme kraplar giriyo elimdende hicbisey gelmiyoyavruma yardimda edemiyorum.Ben simdi bu antibiotigi kullanmalimiyim sizce bide bi dis(GERCI 4 DIS)bu kadar agri yaparmi,bide bronsit nedir tam olarak az cok biliyorum ama netten okudum ki kroniklesebilir diyoumarim bu oglusuma yapisip kalmaz bana fikir verirseniz cok sevinirim simdiden hepinize tesekkurler.