her dakika idrarım geliyor:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.744
333
kızlar evlendiğimden beri sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ilaç kullanıyorum bıktım hep tekrarlanıyor ne yapaym

kızlar evlendiğimden beri sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ilaç kullanıyorum bıktım hep tekrarlanıyor ne yapaym
Esinde enfeksiyon olma ihtimali nedir? Surekli tekrarliyosa ya tam iyilesemiyosun yada bi yerden kapiyosun diye dusunuyorum

Bende ilk evlendigimde olmustum ilacla duzeldim gecti cok sukur. Ama surekli olmak normal degil. Esinde olabilir .

Bende ilk evlendigimde olmustum ilacla duzeldim gecti cok sukur. Ama surekli olmak normal degil. Esinde olabilir .
o kadar olumsuz hissediyorum ki mesanem sürekli dolu rahat değilm

Esinde enfeksiyon olma ihtimali nedir? Surekli tekrarliyosa ya tam iyilesemiyosun yada bi yerden kapiyosun diye dusunuyorum
mervus bi de çalşyrm ayaktayım hep o kadar sıkıntılıym ki ne yapcgm ya vajinal tablet antibiyotık hepsini kullandm geçmy

Canim ben de de ayni sorun vardi.ilaclarla gecmiyordu.bol limonlu su ic.ya da limonata icebilirsin

O zaman verdigi ilaclari duzenli kullanmiyorsun . Duzenli kullanildigi surece geciyor. Doktorlar bosuna su saatte icin demiyor dimi? Gecmis olsun.

Doktorunun verdiği ilaçları çok düzenli bir şekilde kullan. Günde 3lt su iç. Mümkünse maydanoz suyu da iç. Fırsat buldukça da limon tüket. Bu şekilde geçer. Geçmiş olsun :)

canım önce geçmiş olsun... tabi kızlarında söylediği gibi ilaçlarını düzenli kullan ayrı eyer eşinden kaynaklı ise ki sürekli oluyomuş eşinden kaynaklanması kuvvetle muhtemel doktorunla konuş onda ilaç versin böylelikle kökten halledersin sorunu bazen üşütünce ben sistit oluyorum.onada dikkat et bayanız sonuçta hastalığı ayaktan sırttan alıyoruz kendine dikkatte edersen bişiyin kalmaz

Ya bende bu konuyla ilgili bir şey soracaktım bende de Sistit oluştu enf. Doktor augmentin diye bi ilaç verdi sabah akşam 2 kere deyip. Aç karnına mı içilir tok karnına mı bi yardımcı olursanız iyi olur

Ya bende bu konuyla ilgili bir şey soracaktım bende de Sistit oluştu enf. Doktor augmentin diye bi ilaç verdi sabah akşam 2 kere deyip. Aç karnına mı içilir tok karnına mı bi yardımcı olursanız iyi olur
Antibiyotik oldugundan tok karnina icilmesinde fayda vardir yada ac karnina iceceksen sütle ic midene dokunmasin kucuk bi tavsiye ben oykle yapiyorum da

limonda bana yasaklandı..mesaneyi tahriş edip..enfeksiyona yol açıyormu..ama buradakiler limon tavsiye etmiş..kafan karıştı..bende çok dikkat edenlerdenim..

Lanet şey çok can sıkıcı 6 ay çektiğimi biliyorum. İlaç yanında son zamanlarda bol bol su içmiştim sonra birden gitti.
Ama üşütünce falan hala o sancıyı hissediyorum. Geçmiş olsun canım

Antibiyotik oldugundan tok karnina icilmesinde fayda vardir yada ac karnina iceceksen sütle ic midene dokunmasin kucuk bi tavsiye ben oykle yapiyorum da
Teşekkür ederim düşüncen için de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…