Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esinde enfeksiyon olma ihtimali nedir? Surekli tekrarliyosa ya tam iyilesemiyosun yada bi yerden kapiyosun diye dusunuyorumkızlar evlendiğimden beri sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ilaç kullanıyorum bıktım hep tekrarlanıyor ne yapaym
o kadar olumsuz hissediyorum ki mesanem sürekli dolu rahat değilmBende ilk evlendigimde olmustum ilacla duzeldim gecti cok sukur. Ama surekli olmak normal degil. Esinde olabilir .
mervus bi de çalşyrm ayaktayım hep o kadar sıkıntılıym ki ne yapcgm ya vajinal tablet antibiyotık hepsini kullandm geçmyEsinde enfeksiyon olma ihtimali nedir? Surekli tekrarliyosa ya tam iyilesemiyosun yada bi yerden kapiyosun diye dusunuyorum
senCanim ben de de ayni sorun vardi.ilaclarla gecmiyordu.bol limonlu su ic.ya da limonata icebilirsin
senin düzel di mi
Doktorunun verdiği ilaçları çok düzenli bir şekilde kullan. Günde 3lt su iç. Mümkünse maydanoz suyu da iç. Fırsat buldukça da limon tüket. Bu şekilde geçer. Geçmiş olsun :)kızlar evlendiğimden beri sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ilaç kullanıyorum bıktım hep tekrarlanıyor ne yapaym
canım önce geçmiş olsun... tabi kızlarında söylediği gibi ilaçlarını düzenli kullan ayrı eyer eşinden kaynaklı ise ki sürekli oluyomuş eşinden kaynaklanması kuvvetle muhtemel doktorunla konuş onda ilaç versin böylelikle kökten halledersin sorunu bazen üşütünce ben sistit oluyorum.onada dikkat et bayanız sonuçta hastalığı ayaktan sırttan alıyoruz kendine dikkatte edersen bişiyin kalmazkızlar evlendiğimden beri sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ilaç kullanıyorum bıktım hep tekrarlanıyor ne yapaym
Antibiyotik oldugundan tok karnina icilmesinde fayda vardir yada ac karnina iceceksen sütle ic midene dokunmasin kucuk bi tavsiye ben oykle yapiyorum daYa bende bu konuyla ilgili bir şey soracaktım bende de Sistit oluştu enf. Doktor augmentin diye bi ilaç verdi sabah akşam 2 kere deyip. Aç karnına mı içilir tok karnına mı bi yardımcı olursanız iyi olur![]()
Kultur falan yapildi mi acaba ondanda etkilemeyebilir ilaclarmervus bi de çalşyrm ayaktayım hep o kadar sıkıntılıym ki ne yapcgm ya vajinal tablet antibiyotık hepsini kullandm geçmy
Teşekkür ederim düşüncen için de :)Antibiyotik oldugundan tok karnina icilmesinde fayda vardir yada ac karnina iceceksen sütle ic midene dokunmasin kucuk bi tavsiye ben oykle yapiyorum da![]()