Her daim mutsuz olucak bişey bulmak

Musmutluuu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
889
1.460
33
Kızlar iyi akşamlar
Hayatımın her döneminde istediğim şeyler gerçekleşse de mutsuz olucak bişey buluyorum örnek vermem gerekirse üniversiteye hazırlanırken kazanamayacağım diye üzülüyordum kazandım nasıl ailemden ayrılacam diye üzülmeye başladım gittim bitiremeyeceğim diye bitirdim bu sefer de çevremden uzaklaşacağım için üzülmeye başladım. Güncel dönemde de böyle işyerim de pozisyonumdan memnun değildim değişiklik istedim yönetim kabul etti değiştirdim gene mutsuzum şükürsüz müyüm sorunum ne bilmiyorum ama üzülücek bişey buluyorum sizde de oluyor mu böyle ?

Bazen günüm çok güzel geçer hiç beklemediğim güzellikler olur fakat gün sonunda bir şekilde yüzüm asılır. Bir arkadaşımda da bazen böyle oluyor. Hayattaki olumlu şeylere odaklanın şükredecek çok şeyiniz olduğunu fark edin her zaman mutlu olmaya çalışın.

Teşekkür ederim bu sözleri inanın bende kendime tekrar ediyorum ama olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…