Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her bedene uyumlu el işlemesi özel gelinliğim uygun fiyata kiralıktır-satılıktır
bayanlar merhaba her genç kızın o özel günde hayallerini süsleyen gelinliğe karşı ayrı bi hassaslığı vardır bende günlerce aylarca gezip en özel güzelini seçtim ve satın aldım.herkes bayıldı gerçektende.şimdi evimde durup eskiyeceğine başkalarıda faydalansın istiyorum.gelinliğimi 22 mayıs 2016 da giydim şimdi evde arkası ipli olduğundan her bedene uyacak tarzda ve kolaylıkda.ben 38 bedenim.gelinlikle birlikte bir kısa dantelli birde uun duvak ve takı keseside vereceğim.zaten resimden bile işlemeleri kaliteleri anlaşılıyor.kira bedeli günlük 1000tl piyasaya göre oldukça uygun satın almak isteyenler benle irtibata geçebilir fiyat konuşulur.istanbulda ikamet ediyorum