Gebeliğe Hazırlık Her ay yumurtlama olmasına rağmen gebelik olmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Endolubirkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
477
219
53
28
Arkadaşlar her ay yumurtalama takibi yapiyorum ve yumurtlama oluyor ama gene kalmıyorum 2 yıl oldu hiç mi olmaz ya bilenler yardım etsin nolur

Arkadaşlar her ay yumurtalama takibi yapiyorum ve yumurtlama oluyor ama gene kalmıyorum 2 yıl oldu hiç mi olmaz ya bilenler yardım etsin nolur
Yumurtlama oluyordur ama dolleyecek kadar buyumuyordur, yada buyuyup catlamiyordur, yada esinizde destege ihtiyac vardir sperm ulaşmıyordur yada sperm ulaşıp dollemiyordur yani bi suru sey var doktora gidin bi an önce demekki birseyler eksik destek lazim

Bu bir suç degil ki diyelim ki tüm sorun sizde, bir hormon dengesizliği vs bişey var, bu suç mu?
Zamani var demekki herseyin, sebepsiz infertilite diye bişey var, eminim çok fazla kür, vitamin vs kullanmışsınızdır ama vazgecmeyin, araştırın. Yaşınız daha 24 sanırım çok güzel bir yaş, mutlaka olur neden olmasın ki

Suç demek istemedim tam olarakta hep kendimde sorun arıyorum yani ofis histeroskopi ile rahim içine bakıldı temiz çıktı yum. Rezervim düşüktü o yükseldi e her ay yumurtlamayı da görüyorum çatladıgini da değerlendiriyorum da ama olmuyor işte

Yumurta takibi yapıldı mı? Yani yumurtlama görüyorsun pik oluyor ama yumurta kaliteli mi veya döllenebilecek kadar büyük mü bunlara baktı mi dr?

Yumurtla kalitesi nasıl anlaşılıyor ki boyutları çatlamak için uygundu tüp bebek yaptırinca
Tüp bebekte ilaclar kullaniyosunuz ama illaki onlarin etkisiyle büyür yumurtalar. Gerçi tüp bebek aşamasına gelene kadar klomen vs takip yapılmıştır dimi

Hayır direk tüp bebek yapıldı çikolata kisti vardı
Allah Allah çok ilginç. Çikolata kisti çok kişide var bu tüp bebege sebep değil ki. Benim bildigim önce birkaç kere klomen ve famera ile yumurta takibi yapılır, olmazsa sonra 1-2 kere aşılama, olmazsa tüp bebek. Bence ikinizde de bi sorun yoksa yumurta takibi yaptırın, tüp bebek çok yıpratıcı bir süreç. Tüp bebekte bile olmadı bunda hiç olmaz demeyin sizin belli bi sorununuz yokki bence olur

İnşallah olur ne yapacağımı bilmiyorum artık her ay aynı hevesle devam ediyorum ama sonuç aynı çok yıpratıyor gercekten

İnşallah olur ne yapacağımı bilmiyorum artık her ay aynı hevesle devam ediyorum ama sonuç aynı çok yıpratıyor gercekten
Çok haklısınız benim 4 ay oldu denemeye başlayalı ben bile yıprandım. Biraz psikolojimizi yönlendirip tevekkül etmemiz lazım, bizden iyi bilen kaderimizin sahibi bir Allah var sonuçta. Dedigim gibi siz iyi bi doktorda yumurta takibi yaptırın bence, daha az yıpratıcı ve çok güzel sonuc alanlar var fazlasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…