• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her ay heveslenip hevesi kursağında kalanlar gelin dertleşelim

alben038

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
1.527
163
103
34
merhaba arkadaşlar,
4 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum.eşimde varikosel çıktı ben de pko.çok uğraştın mı derseniz çok da uğraşmadım.eşim ameliyat oldu ben de klomen kullandım ama ne tüp bebek ne aşılama ne de iğne hiç bişey kullanmadım doğal yollar hariç,çok berbat bir işte çlışyorum memurum ama işyerim izin vermiyor öyle istediğim zaman izin alıp doktor filan da gidemiyorum.Allahın takdirine bıraktım.O ol derse olur dedim ama olmadı bugüne kadar umudumu da kaybetmiş değilim belki bir gün ama ne gün bilmiyorum.seneye kadar borcum var kredi çekip tüp bebek deniycem geçen ay adetim 4 gün gecikti ben pko lu olmama rağmen her ay düzenli adet görürüm ilk defa bu kadar uzun bir gecikme yaşamıştım eşim hastanede çalışıyor iş çıkışı acile gidip beta hcg yaptırdım inanırmısınız kan aldırıken adet gördüm daha sonucunu alamadan üstüne bide hemşire damarımı patlattı kan alırken acılar içinde eve döndüm isyan ettim Allah affetsin beni bu ay da tam gününde yani bugün adet oldum kendimi dinlemekten bıktım ay midem mi bulanıyor başım mı dönüyor aş mı erdim kasıklarım mı ağrıyor akıntım mı var ne filan sizde yaşıyorsunuzdur aynı şeyi bunun için açtım bu konuyu gelin hikayelerimizi paylaşalım dert ortağı olalım neler yaşadınız anlatın içinizi dökün beraber umutlarımızı yeşertelim :2:

Son düzenleme:
kızlar burdasınız biliyorum üzgünüz hepimiz de onu da biliyorum benim gibi olan çok var onu da biliyorum 30 yaşında ve pko lu birileri mutlaka var buralarda biliyorum nerelerdesiniz? :26:

merhaba arkadaşlar,
4 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum.eşimde varikosel çıktı ben de pko.çok uğraştın mı derseniz çok da uğraşmadım.eşim ameliyat oldu ben de klomen kullandım ama ne tüp bebek ne aşılama ne de iğne hiç bişey kullanmadım doğal yollar hariç,çok berbat bir işte çlışyorum memurum ama işyerim izin vermiyor öyle istediğim zaman izin alıp doktor filan da gidemiyorum.Allahın takdirine bıraktım.O ol derse olur dedim ama olmadı bugüne kadar umudumu da kaybetmiş değilim belki bir gün ama ne gün bilmiyorum.seneye kadar borcum var kredi çekip tüp bebek deniycem geçen ay adetim 4 gün gecikti ben pko lu olmama rağmen her ay düzenli adet görürüm ilk defa bu kadar uzun bir gecikme yaşamıştım eşim hastanede çalışıyor iş çıkışı acile gidip beta hcg yaptırdım inanırmısınız kan aldırıken adet gördüm daha sonucunu alamadan üstüne bide hemşire damarımı patlattı kan alırken acılar içinde eve döndüm isyan ettim Allah affetsin beni bu ay da tam gününde yani bugün adet oldum kendimi dinlemekten bıktım ay midem mi bulanıyor başım mı dönüyor aş mı erdim kasıklarım mı ağrıyor akıntım mı var ne filan sizde yaşıyorsunuzdur aynı şeyi bunun için açtım bu konuyu gelin hikayelerimizi paylaşalım dert ortağı olalım neler yaşadınız anlatın içinizi dökün beraber umutlarımızı yeşertelim :2:[/QUO

basta gecmıs olsun dıyım cnm rabbım ayrlı gunde verr inş mucızenızı sakın isyan etme her şerde bı hyr vardır psıkolojık olarak kafanı rahat tutman gerekır kendını mıdem bulanıo basım donuyo dıe umutlandırma uzlme bnde hamıle kalmak ıstyrm ama bn daha yenıyım ne olcagm bnmde bellı deıl bnde beklıyor cıft cızgı cıkmasını rabbım hyrlı gunde cıft cızgı cıkrsın inş bnde kndı kndımı ümitlendrıyorm bgn hasta oldum uzldum amaa yapcak bısıy yok kısmet inş hyrlı evlatlara kAVusurz...

Son düzenleme:
sende mi bugün hasta oldun canım ya kıyamam ben ne bekliyorum ne oluyo diyo insan kırmız renkten nefret eder oldum ya mutlaka psikolojik etkenler çok önemli ama düşünsene çocuğun olsun istiyosun ama adet gününde yada ilişkiye girerken düşünmüyosun mümkün mü bu?Allah aşkına insan doğasına aykırı aslında hani böyle yanmıyorum ah çocuk vah çocuk demiyorum sadece şu uğraşmalar var ya o yıldırdı beni

merhaba arkadaşlar,
4 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum.eşimde varikosel çıktı ben de pko.çok uğraştın mı derseniz çok da uğraşmadım.eşim ameliyat oldu ben de klomen kullandım ama ne tüp bebek ne aşılama ne de iğne hiç bişey kullanmadım doğal yollar hariç,çok berbat bir işte çlışyorum memurum ama işyerim izin vermiyor öyle istediğim zaman izin alıp doktor filan da gidemiyorum.Allahın takdirine bıraktım.O ol derse olur dedim ama olmadı bugüne kadar umudumu da kaybetmiş değilim belki bir gün ama ne gün bilmiyorum.seneye kadar borcum var kredi çekip tüp bebek deniycem geçen ay adetim 4 gün gecikti ben pko lu olmama rağmen her ay düzenli adet görürüm ilk defa bu kadar uzun bir gecikme yaşamıştım eşim hastanede çalışıyor iş çıkışı acile gidip beta hcg yaptırdım inanırmısınız kan aldırıken adet gördüm daha sonucunu alamadan üstüne bide hemşire damarımı patlattı kan alırken acılar içinde eve döndüm isyan ettim Allah affetsin beni bu ay da tam gününde yani bugün adet oldum kendimi dinlemekten bıktım ay midem mi bulanıyor başım mı dönüyor aş mı erdim kasıklarım mı ağrıyor akıntım mı var ne filan sizde yaşıyorsunuzdur aynı şeyi bunun için açtım bu konuyu gelin hikayelerimizi paylaşalım dert ortağı olalım neler yaşadınız anlatın içinizi dökün beraber umutlarımızı yeşertelim :2:

:( inşallah en kısa zamanda Allahım bir bebiş nasip eder sana. benim de daha çok olmadı bu denememiz 5. ovülasyon dönemiydi evlendiğimiz günden beri bebek istiyoruz yani. ondan dolayı ben de her seferinde umutla bekledim ama malesef sonucunda gördüm kırmızıları. hatta geçen ay birçok belirti bile yaptı bünyem ama nasip değilmiş işte :/ şimdi de bat a 6-7 gün var ve ben yine birkaç belirti yaşıyorum. bakacağız işte. Allaha havale ettim artık kısmetimde ne zaman varsa :)

Slm kizlr benimde durm senle benzesyr bende 4 yil olack 2.senemde asilama yapldi negatf sonrada herseyi biraktm esimde sperm 14 18 24milyn arasydi ileri harektlilik az banada bi dr dediki bir tupun kapali digerleri dedi yok acik bende calsyrm o nedenle bir daha dr gorunumedk bitkisel seylr dencz bundn sonra yani uzme kendni bende gecn aydn umutlydm ama 25.gunumde adet oldm bende cook uzuldm aama yapck bise yok

:( inşallah en kısa zamanda Allahım bir bebiş nasip eder sana. benim de daha çok olmadı bu denememiz 5. ovülasyon dönemiydi evlendiğimiz günden beri bebek istiyoruz yani. ondan dolayı ben de her seferinde umutla bekledim ama malesef sonucunda gördüm kırmızıları. hatta geçen ay birçok belirti bile yaptı bünyem ama nasip değilmiş işte :/ şimdi de bat a 6-7 gün var ve ben yine birkaç belirti yaşıyorum. bakacağız işte. Allaha havale ettim artık kısmetimde ne zaman varsa :)

canım seninki daha yeni bizim gelin hanımda senin gibi 5 ay bekledi olmayınca doktora gitti hemen akıllı kız tabi bizim gibi korunmadı meğerse iltihap varmış onda antibiyotik verdi ona doktor 6.ayında hamile kaldı belirtilere aldanmamak lazım ben 4 yıllık deneyimimden onu anladım :1:

Slm kizlr benimde durm senle benzesyr bende 4 yil olack 2.senemde asilama yapldi negatf sonrada herseyi biraktm esimde sperm 14 18 24milyn arasydi ileri harektlilik az banada bi dr dediki bir tupun kapali digerleri dedi yok acik bende calsyrm o nedenle bir daha dr gorunumedk bitkisel seylr dencz bundn sonra yani uzme kendni bende gecn aydn umutlydm ama 25.gunumde adet oldm bende cook uzuldm aama yapck bise yok

canım eşinin sperm sayısı düşükmüş seninbenim eşimin 100 milyon ama ileri hızlısı 16 milyon ama ne hikmetse o 16 milyondan bi tanesi tutmuyo işte onunki gelemiyo benimki çatlayamıyo bir türlü buluşamıyolar anlıycağın :1: seninde 4 yıl olmuş bir zamandan sonra bıkıyo dimi insan o iş bile görev haline geliyo Allahın takdiri işte vermek isterse verir diyip bekledim bende hala da bekliyorum bir yıl daha beklemem lazım param yok çünkü :18:

canım seninki daha yeni bizim gelin hanımda senin gibi 5 ay bekledi olmayınca doktora gitti hemen akıllı kız tabi bizim gibi korunmadı meğerse iltihap varmış onda antibiyotik verdi ona doktor 6.ayında hamile kaldı belirtilere aldanmamak lazım ben 4 yıllık deneyimimden onu anladım :1:

evet haklısın. eşim de diyor bu ay olmazsa doktora gidelim mi diye ama duyduğum kadarıyla 1 sene geçmeden doktorlar birşey yapmıyorlarmış :/ bekleyelim bakalım biraz daha dedim ama belki de gideriz :/ bat a 5 gün var, acaba gidip bugün gidip kan tahlili mi versem diyorum hamilemiyim değil miyim belli olsa artık :d

tatlım sende söyleme 5 aylık olduğunu 1,5 yıldır evliyim de doktora ama bekle önce adetinin 3 günü gitmelisin zaten doktora adetliylen ultrason ve hormon tahlili isterler doktorlar doğum evinde çalışmıştım ordan biliyorum

Back
X