her ay cilt baımına giden var mı?

leylek82

çok zor bazen....
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
5.647
22
42
kızlar hiç gitmdim ben şimdiye kadar cilt bakımına.ama bu ara yüzüm sürekli atıyo.güzellik uzmanı cildin altı dolu ayda bir bakım gerekir dedi.sağlık için de önemliymiş.ben kil maskesi falan filan yapıyorum dedim.ama o ayrıymış.onlar belli ürünlerle makinelerle yapıyolar.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim.fiyat ve sonuçlar nasıl.?a.s.

arkadaşım bence her ay cild bakımı gereksiz.çünkü cild bakımı öyle ucuz bişey değil.ben ocak başında yaptırdım 80 tl.ve kuaförüm yılda 2 kere yeterli dedi.ama sen tabi ki günlük bakımını haftalık peelingini yaparsan.bence bi yaptır cildinin durumuna bak.bi de bu işte tecrübeli bi yere git.....

çok paraymış ya
benim lazer yaptırdığım merkez 50 ytl dedi
ama benim şu an cildim çok bozuldu yoksa gereksiz geliyo bana
ama cildim atıyo sürekli
hiç bu kadar bozulmamıştı

Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaklaşık 30 lu yaşların ortalarına kadar cilt kendini yaklaşık 29 günde bir yeniler,
yaş ilerledikçe de bu süre 40 güne kadar çıkar

haftada en fazla bir kere peeling yapılmalı çok gerekiyorsa, gerekmiyorsa hiç yapma çünkü hücrelerin kontrolsüz çoğalmasına sebep olabilir, zaten kendini yeniler cilte müdahale etmemek lazım çok

ayrıca her ay cilt bakımı demek yüzü çoook yormak ve erken yıpratmak demek, bence bunlar hep tuzak, bir ihtiyaç oluşturuyorlar ve bundan para kazanıyorlar

sivilceler için sana balın içine tarçın koyup 15 günlük kürler yapmanı önerinim, bi araştır istersen bal ve tarçın maskesini

bir de bol su iç ve bol yoğurt ve

cildini dermokozmetik ürünleriyle temizle ve yağsız hafif bi nemlendirici yeter

düzenli yaparsan inan faydasını görürsün

ben 6-7 seans gittim,gayette bilinen bir estetik merkezi. ama bana yapılan uygulama cildime iyi gelmedi. yanaklarımda kızarıklık var ve cildim çok hassas. buhar tutulmamalıydı mesela. cildiniz çok doluysa uzman birinin temizlemesinde fayda var çünkü onlar büyüteç altında inceleyip eldivenle temizliyorlar cildi. ama her ay çok fazla, cilt yoruluyor. bir de kuaför tarzı yerlerde yaptırmak iyi değil sanırım, yılda bir bile gidilse iyi bir yere gidilmeli diye düşünüyorum. cildi temiz tutmak, elle oynamamak, sıkmamak gerekir. yoksa çok tahriş oluyor.

bir kaç gündür forumu inceliyorum. tarçın ve limon maskesiyle yoğurt-kabartma tozu maskesini okudum ve uyguladım. kendime yemin ettim çıkan hiçbir sivilcemi sıkmayacağıma dair:) gayet memnunum şu anda. bir de keşke her sabah açık alanda yürüyüş yapma imkanım olsa,şimdi tatildeyim v yürüyorum,o kadar faydasını gördüm ki:)

X