Her ay çekilir dert değil bu:(

cocuk sahıbı olmadan once bende cok cektım surunurdum ne ılac ne bısey ılk gunum aglamayla gecerdı.canı tatlı bırıde degılımdır bu arada.ne zamankı cocuk sahıbı oldum baya bır azaldı.reglım baslıyo ıcıyorum majezıgı hıcbırseyım yok ohhh cok rahatım

Evlenince geçer diyorlardı geçmedi. Doğum yap geçer dediler yine geçmedi. Bence menopoza girene kadar geçmeyecek:)

Cataflam diye bir ağrı kesici var. değil regli ağrısını, kesemeyeceği ağrı yok diye biliyorum.

Birde bir arkadaş sodanın içine gribin döküp içiyordu arkadaş demiş. İyi onu yapan halen yaşıyor. Hiç bir ilaç asitli ve sıcak içecekle içilmez. Bunu yapan kaç kişinin öldüğünü duydum. en son geçen hafta gazetede ağrı kesici içen 1 aylık gelin hapın arkasından hatta kola içmiş. 15 dakika sonra ölmüş. Su dışında birşeyle ilaç içmeyin. Ayrıca çiğneyerek de sakın içmeyin.

şu cataflamı bulandan Allah razı olsun. benimde şiddetli olur. evlenince geçer dediler geçmedi, doğum yaptıktan sonra geçer diyorlar ama sanmam. annemde ben gibi. genetik birazda. ama şu ilacı keşfedesiye kadar kötü olurdum. ilaç yarım saatte kesiyor. astımı tetiklediği halde arada kullanıyorum.

Bu sabah oldum ben de.:KK14:

Dersim vardı,1.5 saat nasıl kıvrandım,görmeniz lazımdı.:2:

Sonrası bi bulantı. Ölecektim.:KK14:

Sıcağa yakın ılık su tuttum geçti şükür.

evlenmeden önce resmen bayılırdım ağdrıdan. evlenincede geçmedi. ama tesadüfü olarak rahimde septum bulundu ve ameliyat oldum ameliyattan sonra ne ağrı ne sızı yaşıyorum kızlar. adet olacağım gün çok hafif bir bel ağrısı ve şak kanama başlıo bidaa tık yok. ne rahatmış yaa. adet oldumu unutuorum bile. şiddetli adet sancısına rahim anomalileri yani septum, ters rahim, çift rahim, rahim küçüküğü sebep olurmuş. bence çok ii bir jinekoloji muayenesi olun mutlaka bir anomali vardır.

birde nacizane tavsiyem kesinlikle majezik kullanmayın evet çok ii bir ağrı kesici fakat ölümcül bir ilaç yıllarca kullandım midem delindi. parol hafiftir 30 dkk ara ile 2 tane alın bişiniz kalmaz. eğer sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir hyat sağlıklı bir kadın olmk için en son çare ağrı kesiciler olmalı ve oda parol olmalı.

30 dkk ara ile 2 tane için dememmim sebebi çok şiddetli bir ağrıysa. eğer değilse ayakları sıcak tutmak kasık bölgesine hafif msj yapmak kasılan rahmi rahatlatmak ve gevşetmek için ..ve bir parol geçirecektir.

Evlenince geçer diyorlardı geçmedi. Doğum yap geçer dediler yine geçmedi. Bence menopoza girene kadar geçmeyecek:)

Cataflam diye bir ağrı kesici var. değil regli ağrısını, kesemeyeceği ağrı yok diye biliyorum.

Birde bir arkadaş sodanın içine gribin döküp içiyordu arkadaş demiş. İyi onu yapan halen yaşıyor. Hiç bir ilaç asitli ve sıcak içecekle içilmez. Bunu yapan kaç kişinin öldüğünü duydum. en son geçen hafta gazetede ağrı kesici içen 1 aylık gelin hapın arkasından hatta kola içmiş. 15 dakika sonra ölmüş. Su dışında birşeyle ilaç içmeyin. Ayrıca çiğneyerek de sakın içmeyin.

soda-gripin olayını kendini bild bileli yapan bir arkadaşım var. benim çok ağrılı olmaz ama arada çekilmez olduğu da olur. öyle zamanalrda birkaç kez bana da yapıp getirdi, iyi geldi. ilacı suyun dışında biçok şeyle içmişliğim de vardır. ne deyim, Allahın sevgili kuluymuşuz sanırım :)

benim adet günlerimin 1. günü çok kötü geçer hemde çok kötü ter akar kafamdan yüzüm bembeyaz olar dizlerim tutmaz hele o ağrı of offf neyse bugün 1. günüm oldugu için acile gittim dayanamadım doktor iğne verdi yarım saat sonra eski halime geri döndün günüm çok güzel geçiyor artık:KK53::KK53:

ayni dert bendede var. Yurtdisinda yasiyorum ve bu agri icin DOLORMIN´in kadinlar icin özel adet sancisi agri kesicisi var..türkiyedede vardir diye düsünüyorum.. Iyi geliyor..

X