Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
etkili mi bu söylediğinbelki sana hafif gelir benim yöntemim ama konuyu okuyan başka arkadaşların işine yarar belki diye yazıyorum. bir bardak sodanın içine giripinin kabını açarak ilaç kısmını döküyor ve içiyorsun.
Bende her ay çekiyorum.Sancıdan ağlıyorum resmen adet günüm yaklastıkca strese giriyorum sancım yüzünden.Hap hiç etki etmıyor bana her ay iğne vurunuyorum 10 dkkya gecıyor valla iğne olmasa halim ne olurdu bilmiyorum..
kızlar bende evlenmeden evvel aynı durumdaydım, bana evlenince geçer dediler, nerde geçmedi daha da fena oldum hatta hastahaneye kaldırıldığımı dahi hatırlıyorum, sonra birgün arkadaşlarımızı ziyarete edremit-güre'ye gittik orada kaplıcalar vardı, 1 hafta falan düzenli olarak hergün 1 saat girdim kaplıca suyuna 2 sene ne ağrı ne dert bişi kalmamıştı, şimdi yine aynı ağrı doktora gittim çaresi yok, çünkü o dönemde alınan iğne ve ilaçlar ileride faklı şekilde dönebilen bir takım sorunlara yol açabiliyormuş... dikkat edin, en güzeli baştan üşütmemek ve şu rahatlatan bitki çayları işe yarıyor..