Her ay çekilir dert değil bu:(

Ağrı kesici iğne 15 dk da kesiyor agrı mı? Adet öncesi sendrom kötü ama . Dokunsalar aglayacak hale geliyorum . En ufak ses tonu bile beni çıldırtıyor ( Yolda birilerini dövesim geliyor . Lanet bir insan olup çıkıyorum :/

bende yillarca cektim adet sancisini, ilk günüm resmen ölü gecerdi, sanci isahl kusma hepsi birbirine girerdi. cocuk dogurmus bir kadin olarak diyebilirim ki her ay adeta cocuk dogurur gibi sanci cekerdim.
doktora gittim , ilk gittigim doktor dahileyeydi midemden gitmistim adam hemen sende kist var dedi . sonra jinekologa gittim , kadin bakti ultrasonla tahlilde yapti.
ne kist ne iltihap ne bisey, bana " bazi kadinlarda olur bu caresi yok, cok dayanilaz oldugunda sana bi agri kesici yazim ic " dedi.

o da aprol fort , sanirim bi 15 sene kullandim, hatta cogu insan ilac kullanma cocugn olmaz dedi. neyse evlendin mi gecer diyende cok oldu, ve fekat gecmedi ta ki cocuk olana kadar, Allahim inanamiyorum ilk adetimi oldum sanci yok ikincisinde yine yok, cocuk birbucuk yasina geldi halen adet sancisi cekmiyorum cok sükür.

velhasilkelam ilanihayi cözüm bir cocuk dogurmak

benim 2. gün ağrıyor uyuyunca geçiyor ama uyumak zor oluyo ağrıyla.uyandıktan sonra herşey normale dönüyo :))

bende evlenince geçtiğini sanmıştım meğerse doğum kontrol hapının etkisiymiş bırakınca aynen devam etti.sana çoğu arkadaş gibi majezik bunun yanısıra sarı kantaron otu ve civan perçemi öneririm adet başlamasına yakın içiliyor ibrahim saraçoğlunun kitabında okumuştum netten araştırabilirsiniz

sarı kanteronun sakinleştirici etkisi olduğunu biliyorum.ama o civanperçemi ne değişik birşeydir yaa.aklıma geldikçe midem bulaniyor.çok acı yaa.ve bildiğim kadarıyla içine başka birşey,şeker,bal gibi... Birşey karıştırılmaması gerekiyormuş,etkisi olmuyormuş çünkü.iki yudum zor içtim valla...

Bu arada benim anlamadığım doğum kontrol hapı kullanıp ağrısı kesilmeyenleri merak ettim.ne kullandılar acaba?

canım seni çokk iyi anlıyorumm bende de ilk 3 gün fena olur çokk şiddetli olur adetlerim malesef acile gidip ağrı kesici iğne oluyorumm majezik ilaç bile yeterli olmuyoooo malesef tek çözüm doğum bebek özlemi çekiyorum inşallah adet sancısı çeken kimse olmaz geçmiş olsun diyorumm canım ,

Ben hiçbir şey hissetmem ya, ne ağrı ne sancı. Adet olduğumu unuturum. Hangisi anormal olan acaba?

Ben adet dönemi çok sancılı geçenlerde doğum yolları darlığından sancılı geçiyor olabilir diye okumuştum bir yerde, çocuk doğurunca geçiyormuş.

Aynen beni anlatmissin.
Her ay ayni sey, isyan etmin olmayayim ama insan dayanamiyor.
Calismak eziyetten baska bir sey olmuyordu o donemlerimde.
Evliyim bende.
Sozde gecer demislerdi, ama nerde.
Birde 10gun suruyor benimki.
Tukeniyorum resmen.
Birde bir kaz aydir hastalanmadan once bas agrisi ve bulanti tutmaya basladi.
Sanki hastayken yetmiyormus gb.
Adet olur olmaz, majezike basliyorum bende.
Sicak banyo falan.
Corapsiz asla gezinmem, soguk yemem icmem.
Birde ben 12mevsim sicak olan bir ulkedeyim.
Bu sicaklarda hastalik hic cekilmiyor.
Hamilelikten sonra degisme gosterir mi bilmiyorum ama bu aralar o niyetimizde yok.
Birde bende cift rahim var.
Bekarken doktorum bundan da kaynaklanabilecegini soylemisti.
Evlendikten sonrada kontrole gittim. Hersey normal dediler.
Ama sancilar, bulantilar ve 10gun hala devam ediyor.

ağrı kesici majezk kullanıodum bnde ama artk bağımlılık yaptı galiba hiç faydasını görmüorum dolorex kullanıorum şimdi çok ii geldi bana ağrım şiddetlenmedn içiorum rahatm bi kaç aydır ama gerçekten hiç çekilir dert diil bu hele de yazları

Ben öğrenciyim ama çalışınca ne yapacağım hiç bilemiyorum.:26:

Canım benim o ağrıyı çok iyi bilirim.Hatta öyle bir konu açmıştım.

Bende evliyim.Ama 1 kaç ay adetlerim aşırı derece ağırmıyor gibi.

evliliğin etkisi olabilir.

Bende çok ağırınca majezik içiyorum.

sende iç yapacak bişi yok tatlım:2:

Arkadasim butun formu okumaDIM AMa afrol fort bir mucizeee yoksa her ay hastenelik olurdum sanirim

voltaren iğne en güzel kas gevşetici ben öyle atlatıyordum ...

suprafen hap inanılmaz birşey kız kardeşimin kimya öğretmeni önermişti öylelikle başladık ailecek hastasıyız valla :))

aynen bendede var bu agrı ölmek istiyorum o an bitiyorum. kalkıp adım dahi atamıyorum sürekli istifra ediyorum bigün boyunca sürüyor agzıma bir lokma koyamıyorum çok agır geçiyo benimkide. bende diyorum bazen bazı kadınlar gibi bende normal adet görsem yaa rahat olsam ya die ama olmuyo ne yollar denedim olmuyo.bigün sonunda agrılarım bitince kendimi yeniden dogmuş gibi hissediyorum. ama o agrı zmanı dünya yıkılacak kalk deseler umrumda olmaz sanırım.

kızlar adet sancım sizin ki gibi çok berbat majezik vs hepsi boş kas gevşedici ve agrı kesici iğneyi birleştirin vurun aancak öyle geçiyor...karnımda biri var sanki parçalayıp çıkacak gibi sanıyorum daha ii bilgisi olan paylaşsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…