Hangi ilacı kullanıyorsun?
bende evlenince geçtiğini sanmıştım meğerse doğum kontrol hapının etkisiymiş bırakınca aynen devam etti.sana çoğu arkadaş gibi majezik bunun yanısıra sarı kantaron otu ve civan perçemi öneririm adet başlamasına yakın içiliyor ibrahim saraçoğlunun kitabında okumuştum netten araştırabilirsiniz
canım seni çokk iyi anlıyorumm bende de ilk 3 gün fena olur çokk şiddetli olur adetlerim malesef acile gidip ağrı kesici iğne oluyorummmajezik ilaç bile yeterli olmuyoooo malesef tek çözüm doğum bebek özlemi çekiyorum inşallah adet sancısı çeken kimse olmaz geçmiş olsun diyorumm canım ,
Kendimi bildim bileli adetlerim aşırı sancılı geçiyor. Evlenince geçerdi güya evlendim gene geçmedi. Olana kadar ayrı dert PMS miydi neydi o sendromu aşırı yaşıyorum. İlk 2 gün ise resmen yerlerde sürünüyorum ağrıdan. Mide bulantısı karın ağrısı, resmen o bölgem ağrıyor arkadaşlar ya. Doktora da gittim çözüm olarak kadın doğum hapı önerdi ama kullanmak istemedim çünkü ilaç yan etkilerini aşırı yaşıyorum.
Dün yine oldum, otobüste sancı çekiyorum millet bu kadına ne oluyor diye bakıyor bana. :S Çözüm önerilerinize, etkili ağrı kesici isimlerinize açığım...
Benim gibi olan var mı?[/QUOcanım benimde çok agrılı gelir ilaçları boşversen papatya kaynat veya testere dişli aslan pençesi al aktardan adet olamadan bir hafta önce içmeye başla rahatlatır seni
Ben hiçbir şey hissetmem ya, ne ağrı ne sancı. Adet olduğumu unuturum. Hangisi anormal olan acaba?
Kendimi bildim bileli adetlerim aşırı sancılı geçiyor. Evlenince geçerdi güya evlendim gene geçmedi. Olana kadar ayrı dert PMS miydi neydi o sendromu aşırı yaşıyorum. İlk 2 gün ise resmen yerlerde sürünüyorum ağrıdan. Mide bulantısı karın ağrısı, resmen o bölgem ağrıyor arkadaşlar ya. Doktora da gittim çözüm olarak kadın doğum hapı önerdi ama kullanmak istemedim çünkü ilaç yan etkilerini aşırı yaşıyorum.
Dün yine oldum, otobüste sancı çekiyorum millet bu kadına ne oluyor diye bakıyor bana. :S Çözüm önerilerinize, etkili ağrı kesici isimlerinize açığım...
Benim gibi olan var mı?