- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
hahaha
ama Allah korusun canım yaa sonuçta mesela sadece basit myom diye beklerken kanser filan çıkması çok korkunç bişi
gerçi zaten tümör olunca operasyondan önce tanı konuluyo genelde :26:
bu arada bende de her ay oluyo bu sıkıntı
hatta adet olmadan birkaç gün önce hafif hafif başlıyo
ağrı kesici almaya gerek olmuo ama adet başlayana kadar ha başladı ha başlayacak diye tetikte oluyorum bu da çok can sıkıcı :)
Allah'tan benimki ağrı kesiciye çok duyarlı alıyorum ağrı kesici, yatıyorum uyandığımda mis gibi:)
bazen sıcak su koyuyorum rahatlatıyo
mide bulantısı rahatsız ediyo beni
bir de aşırı şişiyor karnım en kötü kısmı bu
Benim adet dönemlerimdeki kan kaybım yüzünden hemoglobinim 4.1 e kadar düşmüştü..Defalarca kan verildi,göğüs kafesinden ilik alındı of off..Neyseki atlattım..Adet dönemlerimdeki ağrılar daha kötü..Yataktan kalkamazdım..Evlenince de geçmedi tabiiki :))Bu adet sancıları tüm sosyal hayatımı olumsuz yönde etkiledi.... Eşim novaljin iğne yapardı anca bu şekilde ağrım az da olsa hafifler ve uyurdum..Çünkü bu ağrı beni uyutmazdı da...3 ay kadar lucrin tedavisi ile geçici menapoz yaşadım..O zaman geçmişti..Bir de hamileliklerimde..Şu bir kaç ay içinde son ve tekil hamileliğimi düşünmemdeki nedenlerden sadece biri rahim ağrılarımın tekrar başlayacak olması endişesi..Allah kısmet eder de hamile kalıp sağlıkla doğum olursa ki sezaryan olucak mecbuen yine rahmimi de aldırmayı düşünüyorum..Yumurtalıklar kalıp hormon üretmeye devam edebilirler :)Kaç yıldır adet oluyorum,bıktım artık bundan..Yok arkama geçti mi acaba endişesi,yok aman adetliyim dikkat edeyim,yok ağrı kesici vs vs vs...
Son düzenleyen: Moderatör: