ben de senin gibi agrılar çekiyorum. Gitmediğim doktor kalmadı. Bana dogum kontrol hapı vermişti bi doktor 1 sene kullandım ve inanır mısın 1 sene boyunca hiç agrı çekmedim. Çevremdekiler dogum kontrol hapı kullanma zararlı vs diye dediler. Bende korktum açıkcası bıraktım. Bıraktıktan bıkaç ay sonra tekrar agrılarım başladı... şu an hap falan kullanmıyorum. Adetlerm düzenli ama agrılı geçiyor sana kendim uyguladıgım birkaç yontemim olcak canım gerçekten iyi gelıyor. adetin başlamadan 3 - 4 gün öncesinden agrı kesici almaya başlıyorum ve en az 2 litre su içiyorum. adetim oldugu günde agrı kesici ve bol su. Basit gelebilir ama çok işe yarıyor ben 2 aydır boyle yapıyorum ve agrım olmuyor. Tesadüf m? hiç sanmam. Çok hafif bir agrım oluyor o da normal hayatımı aksatmıyor. Yürüyebılıyorum, dışarı cıkabılıyorum. bir de sıcak su torbası cok ıyı gelıyor ayaklarına koymanı tavsiye ederim. Doktorum adetimin yaklaştıgı gunler çay kahve ve tuz dan uzak durmamı soylemıstı cunku agrıyı arttırıyormuş. Yani kısaca adetinin yaklaştıgı zamanlar kendine dikkat et su ıcmeyı ıhmal etme ve agrı kesicini al... bana cok faydası oldu