ilaçlarımı hep günü gününe kullandım. her doktor hep aynı ilaçları yazıyordu. ama tekrarlayınca ben de bıraktım artık doktora gitmeyi.
2 sene evvel nerdeyse her ay doktora gidip ilaç kullanıyordum.zaten evlilik nedeniyle çok sık sistit oluyordum. fakat diğeri geçmeyince bıraktım artık.
bir daha gidince şu iğne olayını söyleyeyim o zaman.
ilaçlarımı hep günü gününe kullandım. her doktor hep aynı ilaçları yazıyordu. ama tekrarlayınca ben de bıraktım artık doktora gitmeyi.
2 sene evvel nerdeyse her ay doktora gidip ilaç kullanıyordum.zaten evlilik nedeniyle çok sık sistit oluyordum. fakat diğeri geçmeyince bıraktım artık.
bir daha gidince şu iğne olayını söyleyeyim o zaman.
Kadindoguma git ve tahlil iste akıntının nedeni saptansın,ona göre ilac verir.
Trankobuscas sadece bulantı için değil, hem ağrıyı hem stresi azaltır. Barsak sorunları da yasıyorsun muhtemelen, onları da azaltır. Pms için 3 gün onceden başla ikisini de 2*1. Gecmis olsun.
Benimde kabusumdu adet sancısı, şuan hamileyim şimdilik kurtuldum. Majeziksiz adet geçirdiğimi bilmem. Hani diyorlar ya evlenince geçer diye, aslında doğrusu şöylee bu sancılar ancak normal doğum yaparsan geçer.Çünkü rahim ancak öyle genişliyor.Benim kuzenim her ay adet olduğunda ağrı kesici iğne vuruluyordu.Ancak geçiyordu ağrısı. Bende majezik etkisini gösterene kadar saçımı başımı yoluyordum.
bnde migren agrsıda yapyr :/