Her ay çekilir dert değil bu:(

ilaçlarımı hep günü gününe kullandım. her doktor hep aynı ilaçları yazıyordu. ama tekrarlayınca ben de bıraktım artık doktora gitmeyi.

2 sene evvel nerdeyse her ay doktora gidip ilaç kullanıyordum.zaten evlilik nedeniyle çok sık sistit oluyordum. fakat diğeri geçmeyince bıraktım artık.

bir daha gidince şu iğne olayını söyleyeyim o zaman.

Geçmiş olsun şimdiden sonucunu yazarsın :KK66:

ilaçlarımı hep günü gününe kullandım. her doktor hep aynı ilaçları yazıyordu. ama tekrarlayınca ben de bıraktım artık doktora gitmeyi.

2 sene evvel nerdeyse her ay doktora gidip ilaç kullanıyordum.zaten evlilik nedeniyle çok sık sistit oluyordum. fakat diğeri geçmeyince bıraktım artık.

bir daha gidince şu iğne olayını söyleyeyim o zaman.

Kadindoguma git ve tahlil iste akıntının nedeni saptansın,ona göre ilac verir.

ben de ayni durumdaydim kusana kadar sanci cekerdim. doktorumun tavsiyesiyle artik o gunleri hatirlamak bile istemiyorum. agrinin olacagini bildigin gunun sabahinda 1 tane ponstan forte ic agrimasini beklemeden dedi. istersen oglen ve aksam da ic daha rahat gecirirsin bu ise yaramazsa dogum kontrol hapina baslariz dedi. o haplara gerek kalmadan ponstan forte sayesinde yillardir agri cekmiyorum. reklam gibi oldu biraz kusura bakma. bu arada belki doktorun sana daha uygun bir ilac onerir ya da farkli bir sorunun vardir. kulaktan dolma agri kesici yerine doktorunun tavsiyelerini dinlesen daha iyi olur.

gecmis olsun simdiden

Benimde kabusumdu adet sancısı, şuan hamileyim şimdilik kurtuldum. Majeziksiz adet geçirdiğimi bilmem. Hani diyorlar ya evlenince geçer diye, aslında doğrusu şöylee bu sancılar ancak normal doğum yaparsan geçer.Çünkü rahim ancak öyle genişliyor.Benim kuzenim her ay adet olduğunda ağrı kesici iğne vuruluyordu.Ancak geçiyordu ağrısı. Bende majezik etkisini gösterene kadar saçımı başımı yoluyordum.

Ben de aynı dertten muzdaribim.
Majezikten başka önerebileceğim tek şey Ilık duş canım.

Özellikle kasık bölgesine suyu tuttuğunda bir rahatlama oluyor.

canım bu ay benimde sancılarım başladığında iş yerindeydim. önce bol şekerli sıcak su içtim. sonrada kekik çayı içtim. çokşükür fayda etti. tavsiye ederim.

Benimde kabusumdu adet sancısı, şuan hamileyim şimdilik kurtuldum. Majeziksiz adet geçirdiğimi bilmem. Hani diyorlar ya evlenince geçer diye, aslında doğrusu şöylee bu sancılar ancak normal doğum yaparsan geçer.Çünkü rahim ancak öyle genişliyor.Benim kuzenim her ay adet olduğunda ağrı kesici iğne vuruluyordu.Ancak geçiyordu ağrısı. Bende majezik etkisini gösterene kadar saçımı başımı yoluyordum.

Bizim ailede 2 kez normal doğum yapan var ama hiçbir değişme yok malesef. Ne evlilik ile ne doğumla ilgisi var

Senin yine normale dönme ihtimalin var belki gerçekten iltihabi bir poblem falandır bense bu yaşıma kadar regl olduğumu bile hissetmezken son üç aydır en az on gün önceden hamilelik belirtileri yaşamaya başlıyorum koku hassasiyeti mide bulantısı,iştahsızlık..ödüm kopuyor bebeğim küçük stresten ölüyorum...o reklamlardakı kızlar gibi şendim ben özel günlerimde...:) noluyo bilmiyorum böyle....

benimde ilk gun cok sancili gecer mecburen doktorun verdigi bir agri kesici var onu kullaniyorum yoksa acidan kivraniyorum yani sanci gece uykumdan bile uyandiriyorr ve cok siddetli...

majeziğin fazla kullanılmasıda hipofiz beziyle ilgili patolojilere neden oluyormuş..bilginize..

Canım Allah yardımcın olsun ama çok çok şükret ki her ay düzenli oluyor. Çünkü adet sürecinin 3 ayı bulması, 2 ay adet beklemek.. Hiç sancın olmasa da insana stresten kafayı yedirtiyor.. Umarım çocuğun olursa geçer.

11 yaşımda regl oldum. rengim sapsarı olurdu düşer kalırdım... öyle gitti. zamanla ağrının en şiddetli dönemi 1.gün olmaya başladı. ama evvlinde pms feci tabi.... evlenince geçiyomuş, geçmedi. hamileyim şu an. tamam adet görmüyorum ama hergün o 1.gün sancısınu çekiyorm. kasıklarım ağrıyor. 4 aylık gebeyim 1kere kusmadım ama sürekli bir sancı... doktorum da olabilir diyor...

çok özeniyorum ben de şu 3gün adet görüp, koşup zıplayanlara....

bende de aynı sıkıntı var..
ağrıdan bayıldığımı bilirim :KK50:
majezikler fln fayda etmez kolay kolay..
doktora gittim geçen ayki aşırı sancılarımadn sonra artık, dediki adetinden 1-2 gün önce iç ilacı o zaman işe yarar, ağrıda çekmezsin rahat edersin dedi.
bu ay denicem bakalım, sizde deneyin belki işe yarar :26:
bende bi umut evlenince geçer diyodum ama geçmiyo dediğinize göre bu konuda umudumu kessem iyi olacak :KK31:

Bende sancı çekenlerdenim. Majezik teyzem tavsiye etmişti kullandım banamısın demedi. Bir iki de içmedim yok etkilemedi. Ben eczaneye gittim bana çok şiddetli ağrı için ne tavsiye edersiniz dedim minoset plusı verdi Allah razı olsun diyeyim anında kesiyor. Kardeşim de benden ağrı kesici istedi bir tane içti o da artık müdavimi. Başka alternatif yol ben bu bimde satılan beşibir arada çayı var doğadanın ondan içiyorum düzenli olarak hergün iki bardak. Ondan içtiğim zamanlarda sanki ağrı daha az oluyor gibi.

aynı dertten muzdaribim. ben cataflam içiyrum çok iyi geliyo.

Bende de aynı problem var ilk regl gördüğüm zamandan bu yana doktora da giderim düzenli yılda 1 2 defa dismenore yani sancılı regl teşhisi konuldu kalıtımsal da olabiliyormuş ki bizde baya baya soya çekim söz konusu.:KK1:
İlk 2 günüm resmen iptal oluyor benimde,ağrı kesici kas gevşetici iğne karışımı vuruluyordum her ay.Son doktora gittiğimde doktor regl ağrısının bir anda ortaya çıkmadığını gün gün biriktiğini ve regl olduğunda meydana çıktığını söyledi majezik ilacını da diğer ağrı kesicilerden ayıran özelliği bu toplanan ağrılar içinmiş ağrıyı önceden kesiyor yani.Bana regl olmadan 3-4 gün önce sabah akşam 1 tane ilaç kullanınca katlanılmayacak ağrıların olmayacağını söyledi nitekim de öyle bende artık bu şekilde atlatıyorum dönemleri.Sende deneyebilirsin.

X