Her ay çekilir dert değil bu:(

_Destiny_

İyi bakın kendinize...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
486
210
Kendimi bildim bileli adetlerim aşırı sancılı geçiyor. Evlenince geçerdi güya evlendim gene geçmedi. Olana kadar ayrı dert PMS miydi neydi o sendromu aşırı yaşıyorum. İlk 2 gün ise resmen yerlerde sürünüyorum ağrıdan. Mide bulantısı karın ağrısı, resmen o bölgem ağrıyor arkadaşlar ya. Doktora da gittim çözüm olarak kadın doğum hapı önerdi ama kullanmak istemedim çünkü ilaç yan etkilerini aşırı yaşıyorum.

Dün yine oldum, otobüste sancı çekiyorum millet bu kadına ne oluyor diye bakıyor bana. :S Çözüm önerilerinize, etkili ağrı kesici isimlerinize açığım...

Benim gibi olan var mı?

kullanıyorum ama hafif kalıyor. böyle aldığım anda tak diye sancıyı çeken bir ilaç yok mu? majezik de içsem buscopan da içsem saatlerce sürünüyorum. resmen sürünüyorum. böyle garip hareketler filan yapıyorum. sallanıyorum, kalkıyorum, oturuyorum of geçmiyor :KK43: her ay doğuruyorum desem abartı olmaz yani.

majezik kullanıyorudm günde 3 tane bilmezmiyim bi gün otobüsteyim şişten geliyorum
rengim bembeyaz oldu dizlerim tutmuyro kan ter içinde kaldım bayılcaktım çok kötü birşeyy

evlendim geçer diye ilk ay yine ağrım vardı şimdi hamileyim doğum yapana kadar geçmiyro diorlar şimdide bekliyorum
ama nasıl ağlardm nasıl evlenimde kurtulim felan diye
doktor banada hap önermiti ben kullanmadım yumurtalıkları tembelleştiriyro diye

adet olcağını hissettiğin an iç önceden iç günün geldiğinde öle yapıyordum hafifletiyrodu yoksa dayanılmaz

Son düzenleme:
hiç ağrı hissetmeyen hanımları da aklım almıyor. keşke her şey şu reklamlardaki gibi olsa. pedimi taksam çıksam oh ne rahat.

Majezik ile beraber trankobuscas draje de iç. Adetinden 3gun önce başla ilaçlara.

hmmm.... trankoyu bilirim. bulantı için. şu 3 gün olayını hiç denememiştim teşekkür ederim. benimkinin ne zaman geleceği tam olarak belli olmadığı için. genelde her ay 1 gün öncesinden kahverengi lekelenme olarak ve ağrı olarak kendini belli ederdi ama dün bir anda ortaya çıkıverdi ve beni çok şaşırttı. bundan sonra 3 aşağı 5 yukarı hesaplıyım yapayım bunu.

:KK16: teşekkürler

Canım o kadar şiddetli ağrının sebebi sadece regl döneminden değil
İltahapsal bir sorundan kaynaklanıyordur.
Kadın doğuma görünüp daha etkili bi çözüm bulman lazım
Çok aşırıysa iltahap sökücü iğnecelerle 15 günde kurtulursun

gecmis olsun
detayli bir muayeneden gectin mi
bazi kistler de asiri agri yapabiliyor
bir sorun yoksa agriyi hafifleten bitkisel caylardan icebilirisn mesela ozel gunler cayi var dogadanin galiba
bir de sicak su torbasini ayaklarinin altina koy rahatlatir baya

Canım o kadar şiddetli ağrının sebebi sadece regl döneminden değil
İltahapsal bir sorundan kaynaklanıyordur.
Kadın doğuma görünüp daha etkili bi çözüm bulman lazım
Çok aşırıysa iltahap sökücü iğnecelerle 15 günde kurtulursun

bende hiç geçmeyen akıntı sorunu var ergenlikten beri. kaç kere ilaç kullandım geçti derken başa döndü bende bıraktım aslında uğraşmayı. ağrıya sebep olabileceğini düşünmemiştim.

iğne gerçekten kesin çözüm oluyor mu?

Trankobuscas sadece bulantı için değil, hem ağrıyı hem stresi azaltır. Barsak sorunları da yasıyorsun muhtemelen, onları da azaltır. Pms için 3 gün onceden başla ikisini de 2*1. Gecmis olsun.

gecmis olsun
detayli bir muayeneden gectin mi
bazi kistler de asiri agri yapabiliyor
bir sorun yoksa agriyi hafifleten bitkisel caylardan icebilirisn mesela ozel gunler cayi var dogadanin galiba
bir de sicak su torbasini ayaklarinin altina koy rahatlatir baya

farklı zamanlarda farklı doktorlara muayene oldum. biri bana çatlamamış yumurtaların var dedi bu evlilikten sonraki ilk muayenemdi. hamilelik istediğinde çatlatma iğnesi olursun dedi.

sonrasında diğer doktorlara muayene olduğumda bir tanesi kistik alanlar var dedi. ne endometriozis nede polikistik over birşey diyemiyorum dedi. akıntı için ilaç verdi her doktorun yaptığı gibi.

en son muayenemi ağustos ayında oldum. 2 türlü de bakıldı kist yoktu çok şükür.

söylediğin çayı araştırıyorum şimdi :)

Ne evlenince geçti ne de doğum yapınca hala aynı....İbrahim Saraçoğlunun bi kürü var onu deneyin bide özel günler için paket çaylar var hangi markaydı unuttum. Geçmiş olsun

Trankobuscas sadece bulantı için değil, hem ağrıyı hem stresi azaltır. Barsak sorunları da yasıyorsun muhtemelen, onları da azaltır. Pms için 3 gün onceden başla ikisini de 2*1. Gecmis olsun.

yazdım kenara önümüzdeki ay başlıyorum bu başlığa da yazacağım sonucunu. teşekkürler :)

Tatlım akıntının rengi sarı ve kokuluysa ciddi iltahap sorunun var demektir
İlaçları düzenli kullanamdığın sürecede bitmez
İlaçla geçmeyecek düzeyde ise çok ilerlemişse iltahap oranın iğne verirler
1 hafta 10 güne kadarda tamamen kurutursun akıntında olmaz ağrında kalmaz
Bana güvenebilirsin

dönem dönem benimde ağrılı geçer ama herzaman değilll evlilikle de alakası olduğunu düşünmüyorum bekarken nasılsam şuan evliyim ara ara gene o sancıyı çekiyorum :KK19: seninki kadar şiddetli olmasada :18: bu arada kendini fazla hapa alıştırma diyecem ama nasıl olucak bilmiyorum..ayaklarını sıcak tut herzaman ben ayaklarımı üşüttüysem eğerr feci sancılı geçiyorr

Tatlım akıntının rengi sarı ve kokuluysa ciddi iltahap sorunun var demektir
İlaçları düzenli kullanamdığın sürecede bitmez
İlaçla geçmeyecek düzeyde ise çok ilerlemişse iltahap oranın iğne verirler
1 hafta 10 güne kadarda tamamen kurutursun akıntında olmaz ağrında kalmaz
Bana güvenebilirsin

evet öyle ne yazık ki.

peki bana önerebileceğin bir doktor var mı alanında uzman?

dönem dönem benimde ağrılı geçer ama herzaman değilll evlilikle de alakası olduğunu düşünmüyorum bekarken nasılsam şuan evliyim ara ara gene o sancıyı çekiyorum :KK19: seninki kadar şiddetli olmasada :18: bu arada kendini fazla hapa alıştırma diyecem ama nasıl olucak bilmiyorum..ayaklarını sıcak tut herzaman ben ayaklarımı üşüttüysem eğerr feci sancılı geçiyorr

aslında bu ara bahar diye fazla açılıp saçıldım, nası olsa havalar sıcak diyerekten. galiba onun da etkisi var.

uf kendime bile doğru düzgün bakamıyorum. ne paçozum ya :26:

evet öyle ne yazık ki.

peki bana önerebileceğin bir doktor var mı alanında uzman?

Canım ben Ankaradayım çok basit bir sorun bütün doktorların çözüm bulacağı birşey
Ama malesef biz acillik olmadan hastaneye gitmeyen bir toplumuz
Yazılan ilaçlarıda 2 kez içip mucizeler bekliyoruz tedaviye devam etmiyoruz unutuyoruz atıyoruz bi kenara
Bu kadar acı çekmene hiiiiççç gerek yok
Ve ihmal etme kendini..
İnsanın kendi sağlığından değerli hiçbir şeyi yok

Canım ben Ankaradayım çok basit bir sorun bütün doktorların çözüm bulacağı birşey
Ama malesef biz acillik olmadan hastaneye gitmeyen bir toplumuz
Yazılan ilaçlarıda 2 kez içip mucizeler bekliyoruz tedaviye devam etmiyoruz unutuyoruz atıyoruz bi kenara
Bu kadar acı çekmene hiiiiççç gerek yok
Ve ihmal etme kendini..
İnsanın kendi sağlığından değerli hiçbir şeyi yok

ilaçlarımı hep günü gününe kullandım. her doktor hep aynı ilaçları yazıyordu. ama tekrarlayınca ben de bıraktım artık doktora gitmeyi.

2 sene evvel nerdeyse her ay doktora gidip ilaç kullanıyordum.zaten evlilik nedeniyle çok sık sistit oluyordum. fakat diğeri geçmeyince bıraktım artık.

bir daha gidince şu iğne olayını söyleyeyim o zaman.

Son düzenleme:
X