• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay anne olma umuduyla test yapanlar ..hangi marka daha güvenilir hangisi yanıltır

xxftm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
67
0
16
Bursa
kızlar ben bu akşam test yaptım ve çift çizgi çıktı ama ben bu sitede bi çok topıcde karşılaştığım yorumlardan dolayı ikilemdeyim ya bu test beni yanıltırsa diye surelab diye bir test markası daha öncede rnova diye bi test almıştım ..bu ay ki sure lab bu markayı kullanan varmı 5 tl.ye aldım kullann varmı kullanıpta yanılan varmı..gerçi ben kan testi yaptıtdım sonuç bekliyorum..ama bu konuyu açmak istedim ..kullandığınız testlerin marka fiyat ve güvenilirliğini paylaşırsanız sevinirim.. :) :3: :107:

rahat ol canım gebesindir.belirtilerini hatırlıyorsan yazarmısın? kan testi noldu aldınmı sonucu?

kızlar ben bu akşam test yaptım ve çift çizgi çıktı ama ben bu sitede bi çok topıcde karşılaştığım yorumlardan dolayı ikilemdeyim ya bu test beni yanıltırsa diye surelab diye bir test markası daha öncede rnova diye bi test almıştım ..bu ay ki sure lab bu markayı kullanan varmı 5 tl.ye aldım kullann varmı kullanıpta yanılan varmı..gerçi ben kan testi yaptıtdım sonuç bekliyorum..ama bu konuyu açmak istedim ..kullandığınız testlerin marka fiyat ve güvenilirliğini paylaşırsanız sevinirim.. :) :3: :107:

rahat ol canım gebesindir.belirtilerini hatırlıyorsan yazarmısın? kan testi noldu aldınmı sonucu?

aynen canım gebeymişim ..ben normal adet dönemi yaklaştığında aynı olacakmış gibi ağrılar yaşadım ama adet olmadım sancılarım vardı akıntım çoğaldı gögüslerimde öyle gözle görülür bi belirti yoktu ama çokk acımaya başlamıştı..ama kan testi sonucumu aldım 4791.1 çıktı yani nerdeyse bir aylık hamileyimm :D yarın muayenem varr..sure lab ttestimde doğru sonuç verdi

Back