• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay adet olduğum halde olabilir mi??

Rky36

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
116
45
48
Kızlar pcosla ilgili daha önce konu açmıştım burda. Olabilir miyim diye çünkü çoğu belirtisi vardı adet olamama dışında. Çünkü her ay adet oluyorum ve yumurtluyorum. Yaklaşık 8 aydır da çocuk istiyoruz ancak olmuyor. Geçenlerde adetimin 3. Günü hormon testi yaptırdım testlerde lh fsh den yüksek çıktı. Pcosun en önemli belirtisi buymuş zaten. Pazartesi sonuçları göstermeye gideceğim. Tsh mde 3 küsür çıkmış yine aynı şekilde prolaktinim de yüksek. Bu şekilde pcos olan var mı yoksa başka birşey olabilir mi???

Benim bir arkadaşımda hiç bir belirtisi yok bildiğiniz incecik bir kız kilo yok hareketli adet düzenli bizde anlayamamıştık nasıl olduğunu şaşırdık açıkcası .. ama olabiliyor malesef kiloyla adetle ilgisi olmayabiliyor bazı kişilerde

Aynen bende öyle 47 kiloyum yani peki tam olarak bu pcos ne oluyor yani gebeliğe neden engel her ay yumurtladığımız halde

ultrasonda görünmez mi bu kaç kez gittim hemde 3 farklı doktora üçü de ultrasonla bakarken hiçbir sıkıntı yok dedi ne bir kist ne de başka birşey görünmüyor dediler

ultrasonda görünmez mi bu kaç kez gittim hemde 3 farklı doktora üçü de ultrasonla bakarken hiçbir sıkıntı yok dedi ne bir kist ne de başka birşey görünmüyor dediler
Ben de merak ettim şimdi. Sonuçtan haberdar edin lütfen

Yazarım inşallah gerçekten moralim bozuldu hiç beklemiyordum yani bir önceki normal günlerde yapılan testlerimde hormonlar normal görünüyor

Doktor hormon bozukluğu dedi sadece bi göz atıp ve doğum kontrol hapı dedi bende çocuk isiyoruz dedim olsun kullan 3 ay boyunca dedi sonra tekrar gel dedi ama ben kullanmayacağım soğan kürünü deneyip tekrar test yaptıracağım inşallah önümüzdeki ay

Kızlar pcosla ilgili daha önce konu açmıştım burda. Olabilir miyim diye çünkü çoğu belirtisi vardı adet olamama dışında. Çünkü her ay adet oluyorum ve yumurtluyorum. Yaklaşık 8 aydır da çocuk istiyoruz ancak olmuyor. Geçenlerde adetimin 3. Günü hormon testi yaptırdım testlerde lh fsh den yüksek çıktı. Pcosun en önemli belirtisi buymuş zaten. Pazartesi sonuçları göstermeye gideceğim. Tsh mde 3 küsür çıkmış yine aynı şekilde prolaktinim de yüksek. Bu şekilde pcos olan var mı yoksa başka birşey olabilir mi???
pcos tanisi koyabilmek icin hem hormonlarin hem yumurtaliklarin birlikte pcos bulgulari gostermesi gerekiyor. fakat pcos ta ultrason muayenesinde herzaman kistik yapi goruntulenemeyebilir cunku o kisler bazen cikar adet oldugunuzda gider sknra tekrar cikar vs

Back