her ay acaba

belcika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
116
0
arkadaslar yardimci olun artik bunalmaya basladim normal 25:26 gunde bir oldugum adetim bu ay 32 gun oldu yok ama test yaptim negatif cikti goguslerimde ve belimde ayri var bugun birazda halsizim bi turlu bilemiyorum ne olur bi akil verin banada biraz daha bekleyip kan testi yaptirmak istiyorm husran olmasindan korkuyorum senağlama

arkadaslar yardimci olun artik bunalmaya basladim normal 25:26 gunde bir oldugum adetim bu ay 32 gun oldu yok ama test yaptim negatif cikti goguslerimde ve belimde ayri var bugun birazda halsizim bi turlu bilemiyorum ne olur bi akil verin banada biraz daha bekleyip kan testi yaptirmak istiyorm husran olmasindan korkuyorum senağlama

cnm bence hic bekleme bir kan testi yaptir bende hamileyken idrar testinde tam 10 gun sonra cikmisti (malesef dusuk yapmistim)isallah sen hamissindir cnm

canım benimde adetim çok düzenliydi geçtiğimiz ay 5 gün gecikmem oldu test yaptım negatif çıktı testlerde yanlışlık olabiliyo diye düşünüp kan tahlili yaptırdım ama o da negatifti bu arada ben bütün hamilelik belirtilerini yaşadım mide bulantısı uyku hali yorgunluk göğüs acısı v.b. sonunda anladımki hepsi psikolojikmiş zaten sonucu öğrenir öğrenmez adet oldum insan çok kaptırıyo kendini sonra da çok üzülüyo bence biraz daha bekle ama umarım seninki benim yaşadığım gibi değildir umarım hamişsindir :)

Canım aynı şey banada oldu geçen ay ,adetlerim düzenliydi normalde.Ama 17 gün geç geldi belirtim olmadığı için fazla kendimi kaptırmadım hamişliğe ama insan adet olamayıncada niye diye soruyor kendine. Kan testi yaptırmadım ama evde idrar testi yaptım(3 tane), sonrada adet oldum zaten.Ama inşallah sen hamişsindir canım.Eğer hamiş değilsende üzülme canımız sağolsun.

X