• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Ay 1 Gr. Altın

Nasıl yani hergün 1 tl mi :)
yılda 365 tl yapar :KK51: aslında mantıklı :KK70: damlaya damlaya göl olmuş :KK70:
Yok her gün 1 TL değil. Her gün 1 TTL 'mutlaka' atıyorum. Ama zaman zaman cüzdanımdaki tüm bozuklukları aktarıyorum bu bazen 5 TL oluyor bazen 10 TL
Eşim de aynı şekilde yapıyor. Nereden baksanız yılda 1.000TL para çıkıyor en kötü :)

ben birikim yapmayı para biriktirmeyi çok severim
ve arkadaslarımı hep buna teşvik ederim ,

bekar arkadaslarımı birine sıfır araba diğerinı tokiden eve soktum
diğerini isteğe bağlıdan primlerini ödetiyorum , diğerinin ev borcu bitti bile ,

benle arkadassan tuttumlu oolmak zorundasın , :KK70:
Arkadaş olsak ya. ne güzel arkadaşlık bu :KK36:

Yok her gün 1 TL değil. Her gün 1 TTL 'mutlaka' atıyorum. Ama zaman zaman cüzdanımdaki tüm bozuklukları aktarıyorum bu bazen 5 TL oluyor bazen 10 TL
Eşim de aynı şekilde yapıyor. Nereden baksanız yılda 1.000TL para çıkıyor en kötü :)
Walla çok mantıklı .. Bizde Nisan' ayından beri kumbara yapıyoruz.. Geçen gün patlattık ay sonunda tatile çkacağız diye bir bakalım ne kadar olmuş dedik.. 4 ay'da 1100TL birikmiş :dua: :nazar: Şimdi onu tatilde harcayacağız :D

Walla çok mantıklı .. Bizde Nisan' ayından beri kumbara yapıyoruz.. Geçen gün patlattık ay sonunda tatile çkacağız diye bir bakalım ne kadar olmuş dedik.. 4 ay'da 1100TL birikmiş :dua: :nazar: Şimdi onu tatilde harcayacağız :KK70:
Çok güzel :KK36: Kısa zamanda çok güzel birikim yapmışsınız.
Her şey o kadar pahalandı ki rahat rahat çıktığımız tatiller bile lüks oldu artık.
Birikimsiz bir şey olmuyor

Çok güzel :KK36: Kısa zamanda çok güzel birikim yapmışsınız.
Her şey o kadar pahalandı ki rahat rahat çıktığımız tatiller bile lüks oldu artık.
Birikimsiz bir şey olmuyor
Maalesef öyle gerçekten.. Tatil'i aslında lüks olarak görmemek lazım hayat şartlarında evet belki lükse giriyor ama yılda 1 kez gidiyoruz bütün sene çalışıyoruz, yoruluyoruz bence bizim hakkımız :olamaz: :KK53:

Maalesef öyle gerçekten.. Tatil'i aslında lüks olarak görmemek lazım hayat şartlarında evet belki lükse giriyor ama yılda 1 kez gidiyoruz bütün sene çalışıyoruz, yoruluyoruz bence bizim hakkımız :olamaz: :KK53:
Evet kesinlikle.
Tüm kış bu anı bekliyorum ben :KK48: Biz Haziran'da tatilimizi yapıp erkenden bitirdik maalesef.
Neyse ki İzmir'de yaşıyoruz da bir az olsa tadını çıkarıyoruz :)

Merhabalar konunuz hayırlı olsun :)
Ben de Katılmak isterim.Ev ya da araba malesef yok bebeğimle ve anne babamla yaşıyorum.Çalışıyorum çocuğa annem bakıyor ben BAĞ-KUR unu ödüyorum üç yılı kaldı emekliliğe.Biraz kredi Kartı borcum var ev araba malesef yok ama araba almak istiyorum kısmetse :)
Borcumu bir an önce bitirmek ve birikim yapmak istiyorum.Döviz mi altın mı diye düşünürken Altın'da karar kıldım.Ben de her ay gram altın ile başlayıp çeyrek ile devam etmek istiyorum bakalım :) beni de listeye ekler misiniz ?
Audreyhorne Audreyhorne motivasyon olur güzel olur :)
Herkese şimdiden güzel birikimler diliyorum

Evet kesinlikle.
Tüm kış bu anı bekliyorum ben :KK48: Biz Haziran'da tatilimizi yapıp erkenden bitirdik maalesef.
Neyse ki İzmir'de yaşıyoruz da bir az olsa tadını çıkarıyoruz :)
Siz zaten tatil beldesinde yaşıyorsunuz oh miss :)
Bizim öyle bir şansımız yok İstanbuldayız.. her yer beton yığını maalesef :KK51:

benide eylül listesine ekleyebilir
Evet çok haklısınız.
Ben 1TL atıyorum sürekli. Ve her yaz o parayla otel masrafını karşılayıp tatile çıkıyoruz :)
Az çok olmaz birikim olsun yeter
bizde o biriktirdiğimiz 1 lira ile kurbanlık alıyoruz düşünün damlaya damlaya göl olur boşuna dememiş atalarımız

ben birikim yapmayı para biriktirmeyi çok severim
ve arkadaslarımı hep buna teşvik ederim ,

bekar arkadaslarımı birine sıfır araba diğerinı tokiden eve soktum
diğerini isteğe bağlıdan primlerini ödetiyorum , diğerinin ev borcu bitti bile ,

benle arkadassan tuttumlu oolmak zorundasın , :KK70:

Ne kadar güzel bende kumbara yapmayı birikimi çok severim ama alışveriş yapmayıda severim 🤔🤔 biraz tezat oluyor ama dengelemeye çalışıyorum 😁

Back
X