- 28 Temmuz 2016
- 4.035
- 6.665
- 158
- Konu Sahibi Audreyhorne
Hemen ekliyorum :)Ekleyebilirsin az önce int bankacılığından 1 gr altın aldım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen ekliyorum :)Ekleyebilirsin az önce int bankacılığından 1 gr altın aldım :)
Tabii ki :) Eylül listesine eklerim sizi debende katılmak istiyorum ama eylülde başlayabilirim kabul ediyorsanız yazın listeye :)
Hoş geldiniz aramıza :)Bende varımmm
Bende ordan aldım ama dışarıya göre daha pahalı çok kararsızım kızlar evdedir güvenemiyorum korku oluyor içimde çalıştığım içinEkleyebilirsin az önce int bankacılığından 1 gr altın aldım :)
Tabikiiii :) Gram alamasam bile her ay bazı aylar 100 bazı aylar 500 bazı aylar gram atarım diye düşünüyorumm :)Merhaba çok sevinirim :)
Bence çok iyi bir rakamla başlamışsınız sizi de eklemek isterim listeye :)
Ekleyin yaparımHoş geldiniz aramıza :)
Bu ay birikim yapabilirseniz sizilisteye ekleyeyim yapamazsanız eylül listesine ekleyebilirim :)
Hoşbuldum bu aradaEkleyin yaparım
1 gr olarak mı ekleyeyim ?Ekleyin yaparım
Çok güzel rakamlar :) Hepimize bol boll kazançlar olsunTabikiiii :) Gram alamasam bile her ay bazı aylar 100 bazı aylar 500 bazı aylar gram atarım diye düşünüyorumm :)
MerhabaMerhaba bende 8 yillik evliyim 2 cocugum var . 1 arabamiz var temmuza kadar 1500 tl aylik kredi borcumuz var bende aylık gram altın veya duruma gore daha fazlasini biriktirmek istiyorum ev peşinatı için birikim yapacağım. Kolay gelsin hepimize borçsuz hiç bisey olmuyor ama Tasarruf şart
Benide eylul listesine ekleyebilesiniz
Merhabalar bende 15senelik evliyim 3çocuğum var. Bir araba mız var. Bende tasarruf yaparım. Ama birikimiz yok. Bende sizlerden etkilendim eylül için bende 1grama başlamak istiyorum. İnsallah
benide eylül listesine ekleyebilirmisiniz ??
İnşallahh canımm, bol bol birikimlerimiz olsun inşallaahhÇok güzel rakamlar :) Hepimize bol boll kazançlar olsun
Evet çok haklısınız.birikimin azı çoğu olmaz
ben gün gelir 10 usd alırım 50 tl yapar ama olsun utanmam gene alırım
Nasıl yani hergün 1 tl mi :)Evet çok haklısınız.
Ben 1TL atıyorum sürekli. Ve her yaz o parayla otel masrafını karşılayıp tatile çıkıyoruz :)
Az çok olmaz birikim olsun yeter
Evet çok haklısınız.
Ben 1TL atıyorum sürekli. Ve her yaz o parayla otel masrafını karşılayıp tatile çıkıyoruz :)
Az çok olmaz birikim olsun yeter