• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Ay 1 Gr. Altın

Günaydın. Çok güzel bir hafta bizim olsun..
10 euro,30 dolar aldım dün bozuk paralarla. Ay sonuna kadar da 1 gram altın almak niyetindeyim. Hayırlısı bakalım..
Benim yeni yıl hedefim 15 çeyrek ama altın çok çıkacak diyolar. İnşallah hedefime ulaşabilirim. Hepimizin hedefleri,niyetleri gerçek olur inşallah❣️❣️

Merhaba,
4.5 yıllık evli bir kadınım. 3 yıl önce hem evimizi hem arabamızı aldık. Yüklü bir borca girdik.
Ve o gün bugündür toparlanamadık. Kredi kartları borcunu hep kredi ile kapatmaya, krediyi de kredi ile kapatmaya başlamıştık.
Maaşımdan elime hiç kalmıyor aksine hep eksiye düşüyordum :)
Durumu biraz toparladık. Ben hem harçlığımı ayırıyorum hem de ufacık bile olsa birikim yapma evresine geldim.
Az çok demeyeceğim birikimimi de küçümsemeyeceğim :) Çünkü ben her yıl kumbaramdaki 1 TL birikimi ile tatile giden insanım.

Şu an durumum buna elverişli olduğu için her ay 1 gr. altın kenara atacağım.
2020 yılında bebek fikrimiz var bu birikim onun için :anneadayı:

Sizlerde bana katılmak isterseniz. Seve seve.. Kapım açık :KK200:

AĞUSTOS 2019 🧡
Audreyhorne Audreyhorne 1 gr ☘
Mia-1 gr. ☘
patilibirhayat500 TL ☘
Brmckkkk1 gr.
Seda2012Emre2 çeyrek
K A S I M 2019
A R A L I K 2019

canım 2 gr altın yazabilir misin :KK36:

KIZLAR BEN F..Sİ SATIŞI YAPIYORUM HEPSİNİ DE GELİŞ FİYATINA SATIYORUM. HİÇ BİR KAR GÜTMEDEN DİREK ADRESLERİNİZE GÖNDERİM YAPILACAKTIR. HATTA SİZE EKRAN FOTOSU DA ATIP GÖNDEREBİLİRİM :KK200: SİTEDEN ÜRÜNLERE BAKIP KODLARI BANA YAZMANIZ KAFİ :21: SİPARİŞ VERMEK İSTEYEN OLURSA ÖZELDEN YAZABİLİRSİNİZ :KK36::KK36:

Ocak ayı İçin 4 çeyrek altın ve 2 gr altın. Bu ayın birikimi bu kadar ❤️

Birikim konusunda bu sene baya bir istikrarlıyım, bakalım umarım güzel şeyler yaparım.
CanTorun CanTorun sizi de okudukça daha da bilinçleniyorum, söylemeden geçemeyeceğim. Tecrübeleriniz çok kıymetli :KK36:

Benim de toplam da 5 ceyrek 5 gr 1 yarim im var. Bilezik olarak da var ama onlari saymıyorum. 1 de kolye aldim kendime hediye olarak 😅
Bu ara esim borsada degerlendiriyor altin alamiyorum ama kumbara tutup bes e yatırıyorum.
Kendime sosyal gun yaptim her ayin 15 i 100 tl atiyorum.
Ve elime gecen butun bozuklar kumbaraya suan yariya kadar dolu bakalim ne kadar cikacak 😊

Fiziki altın almaya korkuyorum hırsızlık olayları, afet olabilir ALLAH korusun. Gram altın alıyordum bu aralar arttıramıyorum 2. bebek için alışverş telaşımız, testler kontroller var.
Bizim masraflarımız arttı faturalarımız 2 katına çıktı tüketim sabit kalsa da zamlardan sonra faturalar kabardı.
Düzenli bir program olursa bende katılabilirim. Minimum gram yada para belirleyebiliriz

Back
X