bebeğim doğduğunda 3. gün dr. götürdüm, bana çok sıvı alıcaksın, 15 gün yapışık ikiz gibi olucaksınız, her ağladığında emziriceksin, 15. gün kontrolünde bakıcaz kilo alımına dedi. ben 14. gün işitme testi için burda bi üniversite hastanesine gittim ve ordaki dr. da muayene etti ve sütümün yetmediğini günde işte şu kadar cc mama takviyesi yapmam gerektiğini söyledi, ben dinlemedim onu, kendi dr.umuza gittik ertesi gün kontrol için ve bana bi bebk daha ne kadar kilo alır gayet güzel sakın mama verme dedi. yani ben öteki dr. u dinleseydim biliyorumki kızımı çoğunlukla mamayla beslicektim,sütüm azalıcaktı çünkü ve kızım şimdi 5. ayında ve ben hala sadece anne sütü veriyorum, hemde 2 buçuk aylıkken işe başladım, işte sağıyorum ertesi gün bebeğim içiyor.. bence dr.un faktörü çok büyük ve doğum yaptığınız hastanenin, ben sezeryan oldum ve hastanedeki hemşireler bebeği emzirme konusunda bana çok yardımcı oldular, bebek emiyormu, sütüm geliyormu diye sık sık çağırdım onları kontrol etmeleri için.. çoğu yerde anne bebeği emzirdiğini zannediyor ama göğüste henüz süt yok bebek çekemiyor, e bebek çekemeyince sütte olmuyor.. bu bi döngü bence..