Her an yüz mankeni olabilirim,ama suratım çok bakımsız!!!

kesh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
477
4
................................................................

Son düzenleme:
Morelimi bozuyor şu lanet olası ben!!
Suratımın hiç bir yerinde sivilce,siyah nokta ne biliyim hiç birşey yokk..AMA bir tek o var çokta belli oluyor sinir oluyorum suratıma..2 sene önce iğneyle oymuştum içinii.. ne yapayım çok sinirlenmiştim..
ama dahada büyüdü benim..

2hrn6u0.jpg

şunu nasıl yok edicem?

tatlım maskeler,bakımlar yüzünü istediği hale getirecektir,ben ise lazerle halledilebiliyor,çokta kolay diye biliyorum,çokta abartılıcak bir ben değil ama seninkisi,
yok ben illa kurtulmak itiyorum dersen lazer derim sana.

hiç iğneyle ben oyulur mu yahu...benlerinizle oynamayın diyorlar sen ise neler yapmışsın ....bu kadar kurtulmak istiyorsan beninden lazerle yaktır tatlım...

Suratımın hiç bir yerinde sivilce,siyah nokta ne biliyim hiç birşey yokk..AMA bir tek o var çokta belli oluyor sinir oluyorum suratıma..2 sene önce iğneyle oymuştum içinii.. ne yapayım çok sinirlenmiştim..

2hrn6u0.jpg

şunu nasıl yok edicem?

Hic bir problemin yok muss, bi tane ben icin mi lanet okuyosun..:eek:klava:

sukur etmeyi bilmelisin bence:dilcikar:

bi de hic te kotu gorunmuyo gguzellik beni gibi bisey yerimseniben

igneyle migneyle oynamaya devam edersen gerisini sen dusun delikafadulden:nazar:

arti ben sana yuzumdeki benleri sayarsam yatip kalkipp du a edersin haline he he ...ama ben aldirmayi dusunuyorumm. oynamayi birakirsinn doktora gidersinn. bulurlar caresinii..kolay gelsin basarilar

Son düzenleme:
suratımın hiç bir yerinde ben yok sadece yanağımın ortasında var ve çok belli oluyor!!!
iğneyle oydum çünkü psikolojimi bozmuştu ... bir anlık bir şeydi... geçer sandım dahada büyüdü..
ne yapayım.. lazerle yaktırmak ne kadara mal olur?
yani ne kadar tutar acaba?
fiyat verebilirmisiniz?

burcuburcuu

keşke suratımda birden fazla ben olsa küçük küçük olsa .. sorun olmaz ama bir tane olupta koskoca yanağımda durması ciddi anlamda rahatsızlık veriyor..
lazer yaptırayım madem..
nereden nasıl ne kadara yaptırabilirim?

dermatolog ta oluyormuş sanırım..
bu hastanede falan mı acaba?

pes yanı kedı dötünü görmüş ne buyuk yaram var demıs senınkıde o hesap-tatlicadiarzu-
hayatım dert etme bu kadar makyajla kapanır yada arkadasın dedıgı gıbı lazerle yaktır aldır yaptır ıste bıseyler bu arada hayırlı olsun yenı işinyerimseniben

teşekkür ederim ...
kapatıcıyla uğraşmak istemiyorum..

benimi yaktırıcam nereden ne kadara yaktırırım bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.

aman benimde var benim hemde seninkinden büyük millet kalemle çiziyor sen kurtulmak istiyorsun..

canım, "ben" kurtulunması gereken lanet birşey değil bence..hatta çokta seksi duran birşey..tabi senin beninin boyutunu ve tam olarak nerde durduğunu bilemem ama güzel olmanın yolu öncelikle kendini olduğun gibi kabullenmekten ve kendini güzel bulmaktan geçer, onu da başta söyleyim...ayrıca cildinin güzelliğe kavuşmasını istiyorsan ekonomik durumun ne bilmiyorum ama evde yapılan bakımlar bence destekleyici,tamam herşeyin doğalı güzel ama mutlaka düzenli olarak cildine uygun ürünler kullanmalısın..bence ilk önce cilt bakımı yapan bir yere git, sonra da kalitelisinden ürünler seçkendine ve düzenli kullan

2hrn6u0.jpg

şunu nasıl yok edicem?

Hastenelerde yüzdeki benleri alıyorlar..bir cildiye ile görüşmenizi öneririm..yanlız beninizi iğne ile oyduğunuzu okuyunca inanamadım çooook tehlikeli..allah korusun ölümle bile sonuçlanabiliyor..çok yanlış bir davranış bence..

Ben 'in hakkında bişey diyemicem çok piskoloji bozulcakkdr da kötü değil.. bnmde kaşımn ortasnda var meltem cumbul gibi :KK70::KK70: her yerime kafayı takaırmda bi ona kafamı takmaya unutmuşum kaydirigubbakcemile3

doktorlar da benleri alma taraftarı değil.. sakıncalı diye duymuştum ve benlerle ilgili çok haberler çıktı.. her nys

cildinin güzelleşmesi için kil maskesi uygulayabılırsın.. her önüne gelen şeyi deneme cildin daha çok bozulur yoksa.:1closedeyes:

Ben aldirmayla ilgili bi suru konular var cnm goz at istersen..
Ama sana kisa bi bilgi veriyim, sigortaylada yapiliyormus , devlet hastanesinde de ben yaptirmadim ama bi arastir sen..şutarafagitti

dün o işi araştırdım bütün gün..
bazı benler kanser riski taşıyormuş,araştırdım kendi benimdede aynı kanıya vardım..
ortası simsiyah kenarları kahverengi..
sanki gitgide büyüyor.
ben yaşayamam bu psikolojiyle.. :))

Ben devlet hastanesinde bedavaya aldırdım
Ayrıca doktorum dedi alalım diye bu kadar büyütülcek bişey değil dedi

X