:1hug::1hug:canımm yaaa, inan seninle birlikte ben de çok endişelendim. inşallah herşey yolunda gider. sana ve bebişine dua edicem. ben de doktora gittim doğum sancıların başlamış her anhazırlıklı ol dedi. perşembe günü bi daha gidicem. Allah kolaylık versin hepimize inşallah... güzel haberlerini bekliyorum canııım. dualarım sizinle... oğluşunu da benim için öp annesi, kızın gelince onu da bizim için öpersin
selam kizlar ne guzel iki haftam var diye sevinirken iste bu pazar dogum yapacagim hastaneyi gormeye gittim.esimle gitmisken biraz biraz suyum gelmeye baslamisti.dokrora soruyum dedim dort saat suren tetiklerin sonucunda bebeyimin suyunun cok azaldigini ve dogumu bekleyemiceyegini soylediler.neyse ertesi gun size bebeyiniz normal doguma katlanabilirmi kalbi iyimi diye test yapicaz dediler.meyerse suni sanci vericeklermis .neyse pazartesi gunu dort saat suni sanci cektim oldum oldum dirildim sonucunda bebeyin kalbi saglam dediler sezeryana almicaz bugun .sonrasindada her iki gunde bir bebeyin kalbine bakacaklarmis bugunde hastanedeydim.eyer terslik oldugu anda direk suni sanciyla doguma alinicam.doktorum buraya her geldiginde doguma giricem diye gel dedi.hazirlikli ol.kizlar dort saat bile kabus gibiydi cok korkuyorumya dualarinizi eksik etmeyin:a015:
AHH BİRTANEM HİÇ KORKMA BANADA SUNİ SANCI VERDİLER ,sENİN İÇİN DUA EDECEĞİM SENDE KENDİN İÇİN DUA ET MELEĞİM, ALLAH SABRINI VERİYOR SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM, DOĞUM OLAYI O SANCILARDAN SONRA ÇOK KOLAY OLACAK ZATEN ÇOK ŞİDDETLENDİĞİ ANDA DOĞUMUN GERÇEKLEŞİYOR İNAN BANA KARDEŞİM HİÇ KORKMA EĞER KENDİNİ PSİKOLOJIK OLARAK POZİTİF HAZIRLARSAN ÇOK RAHAT OLUR İNAN BANA. AYRICA DERİN NEFES ÇOK İŞE YARIYOR DENEMELİSİN VE MÜMKÜN OLDUĞUNCA GEZİN BEN SANCI ÇEKERKEN GEZİNDİM DAHA HAFİFLEDİ YÜRÜDÜKÇE VE DERİN NEFESLE SAYI SAYDIM,ALLAH DEDİM DUAETTİM .... GEÇTİ GİTTİİİİİİİ VE MUTLU SON.:1rolleyes:
AYRICA O SANCILARLA İNATLAŞTIM ;'' SİZDEN KURTULUP ŞU DOĞUMHANE KAPISINDAN ÇIKACAĞIM,EŞİME KAVUŞACAĞIM DEDİM VE BEBEĞİME ODAKLANDIM'' CANIM KARDEŞİM BUNLARI YAPTIM TAVSİYE EDERİM......:smiley-cool:a.s.
canim gecmis olsun görüsmeyeli neler olmus ya.allah insallah saglikli bir bebek nasip eder sana.korkma bi yandanda söyle düsün bir an önce kurtulursun iste positif yönlerini düsün.senin icin bol bol dua edecegim. kendine iyi bak dogum yapinca mutlaka yaz merakta birakma beni olurmu.hersey gönlünce olsun.bebegini sag saglim kucagina alirsin insallah.benimki ne zaman gelir bilmiyorum gelmeye pek niyeti yok gibi ya hepimizin hakkinda hayirlisi neyse o olsun. öpüyorum canim kardesim.
dualarım seninle canım inşallah tez zamanda sağ salim bebeğini kucağına alırsın umarım çok kolay bir doğum geçirirsin
canımmm cok endıselendım sımdı allah yardımcınız olsun bebegınınde senınde
dılerım kı en kısa zamanda en az sancıyla bebegıne kavusursun
inşallahh saglıkla gelır bebısın
allah yardımcınız olsun vede kendını sıkma
korkma canımmm allah yardımcın olur
merhaba canım; hiç korkma desemde insanın elinde olmuyor istemesende korkuyorsun allah yardımcımız olsun.Ben ilk doğumda hiç korkmadım sezeryan oldu.şimdikinde daha endişeliyim ama bunlarda gelip geçici bebeşini kucağına alınca herşey unutulur. bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşman dileğiyle kendine iyi bak.
AMİNNN CANIM HİÇ KORKMA BEN İKİNCİ DOGUMU KADINLARIN DAHA KOLAY OLDUGUNU DUR-YMUSTUM INSSALLAH DOGUMUN YARIM SAAT BILE SURMEZ HEMENCEIK DOGURURSUN CANIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN YÜZÜMÜZ GÜLEREK ÇIKLAIM DOĞUMHANEDEN İNŞALLAHH a.s.dedigin gibi canim yarbbim insallah agrilarimi hafifledir sag saglim bebeyimin ve benim kurtulmami saglar canim.canim benimde dualarim sizinle cok sagol .allah yar ve yardimcimiz olsun.her an doguma girmek beni cok korkutuyor sadece bide ikinci dogum oluncada dahabi korkuyor insan ama buraya girip sizlerle paylastiktan sonra biraz rahatladim.allah yar ve yardimcimiz olsuna.s.
AMİNNN CANIM HİÇ KORKMA BEN İKİNCİ DOGUMU KADINLARIN DAHA KOLAY OLDUGUNU DUR-YMUSTUM INSSALLAH DOGUMUN YARIM SAAT BILE SURMEZ HEMENCEIK DOGURURSUN CANIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN YÜZÜMÜZ GÜLEREK ÇIKLAIM DOĞUMHANEDEN İNŞALLAHH a.s.
allah yardimcin olsun canim dualarim seninle ıyı haberlerini beklıyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?