eskilerin dediği gibi o zaman evlenince geçer, doğum yapınca geçer.Kistim yok doktora gittim zaten cok duzenli ama her seferinde cok aci cekiyorum ne zaman kurtulucam bilmiyorum Teşekkürler yinede
eskilerin dediği gibi o zaman evlenince geçer, doğum yapınca geçer.
doktorun doğum kontrol hapı önermedi mi? bende çok etkisi olmuştu ama hormon seviyesi en az zarar verecek olanlardan ya doğal olanı yada doğal olana yakın olanlardan.
rahmin terste olabilir, yumurtalık kanalların dar olabilir vs vs.. umarım ağrısız adetlerin olsun seni çok iyi anladığımı bilmeni isterim çok kere dua etmişliğim var menapoz olayım diye,
ben söyleyeyim bir çok kişi doğum kontrol haplarının uzun vadede kısırlık yaptığına inanır.çocuk olmuyorsa hap kullanmıştır denir.şimdi doğala çok yakın ilaçlar var ama asıl sorun kısırlık değil ne yazık ki doğum kontrol hapları rahim ağzı kanseri riskini azaltırken eğer ailede meme kanseri varsa bunun riskini arttıran bir unsurdur.kısa dönemsel olarak kullanabilirsin bir ihtimal ama yine doktor tavsiyesi ile olmalı ve sigara alkol kullanıyorsan doğum kontrol hapı kullanmamalısınBende bu yaşta rahmimi aldirmayi bile düşündüm vallahiinşallah geçer teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Doktor dogum kontrol hapi yazdi ama onlari kullanmama da annem izin vermiyo neden vermedigini bende bilmiyorum ama
öncelikle Allah yardımcın olsun, ben evleninceye kadar her seferinde mahvoluyordum , ağrıdan morarıyordum. evlenince biraz hafifledi. kadın doğumcum kontrolde adetin her ay düzenli ve sancılıysa bu iyi yumurtladığını gösterir, doğum kontrol hapı neden sancıyı keser çünkü yumurtlatmıyor dedi.Merhaba kizlar 22 yasindayim senelerdir her adetim cok ağrılı geciyor ilk iki gunu hayatim felç oluyor kendimce cozumler buluyorum ve bir saglikci olarak ilaç kullanmayi istemiyorum kimseyede önermiyorum sadece merak ettiğim benim gibi olan cok kişi var mi ilac disinda ne gibi çözümler oneriyosunuz şimdiden teşekkür ederim herkese iyi aksamlar ☺☺
civanperçemi otunu denediniz mi? düzenli kullanımda çok işe yarıyor..
öncelikle Allah yardımcın olsun, ben evleninceye kadar her seferinde mahvoluyordum , ağrıdan morarıyordum. evlenince biraz hafifledi. kadın doğumcum kontrolde adetin her ay düzenli ve sancılıysa bu iyi yumurtladığını gösterir, doğum kontrol hapı neden sancıyı keser çünkü yumurtlatmıyor dedi.
doğumdan sonra sancılarda azalma oldu. önceden hep ağrı kesici iğne ilaç kullanırdım çünkü çalışamazdım sancıdan çok şükür o derece değil artık.
maydanoz ve çörek otunun adet söktürücü etkisi var, denemeniz belki iyi olur, birde üşütmemeniz gerekir.
Merhaba kizlar 22 yasindayim senelerdir her adetim cok ağrılı geciyor ilk iki gunu hayatim felç oluyor kendimce cozumler buluyorum ve bir saglikci olarak ilaç kullanmayi istemiyorum kimseyede önermiyorum sadece merak ettiğim benim gibi olan cok kişi var mi ilac disinda ne gibi çözümler oneriyosunuz şimdiden teşekkür ederim herkese iyi aksamlar ☺☺
Ne mutlu size. Karından ultrasonla bakıldı bir sorun yok dendi. Olsa görünürdü heraldeMiyom olabilir. Ben de aynı durumdaydım. İlk gün okula / işe asla gidemezdim. Ağlaya ağlaya yattığım yerde kıvranırdım. Hiçbir şey işe yaramazdı. Üstelik ağrı eşiğim yüksektir, kolay kolay sızlanan bir insan da değilim. 2 yıl önce kapalı ameliyatla miyomlardan kurtuldum. Tabii adet sancılarından da. Şu an olduğumu anlamıyorum bile, o derece yani.
Ne mutlu size. Karından ultrasonla bakıldı bir sorun yok dendi. Olsa görünürdü heralde