her adet dönemimde vücudumda çıbanlar çıkıyor ..

h e i d i

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
835
549
her ay bu kabusu yaşıyorum.göğüslerimin altında ağrılı,iz bırakan çıbanlar çıkıyor.

Son düzenleme:
doktor fobin mi var iğne fobin mi. ayy çok ilginçmiş

Reactions: s u
Benim de yüzümde sivilce çıkar regl döneminde.

Doktora gidemem, güvenemem demek de ilginçmiş. Hastalıklarınuza nasıl çare bulmayı düşünüyorsunuz doktora gitmeyerek? Biri burda çıkıp kedi çişi sürdüm geçti dese yapacak mısınız?

çiş sürüyorum ben çok iyi geliyor çıbanlarıma sizde deneyin bence, doktor da neymişş

Bir dönem bende de olmuştu. Tabi aynı şekilde mi bilmiyorum ama doktor sıkıntıdan olduğunu, vücudumun sıkıntıyı bu şekilde attığını söylemişti. Tek farkı benimki adet dönemlerinde değil, kafasına göre çıkıyordu.

Geçmiş olsun.

Benim bacaklarımda çıkardı, böyle kocaman kocaman, parmak boğumu gibi :)
Tedavim için doğum kontrol hapı kullandığım dönemde hepsi yok oldu, ilacı bırakınca yeniden başladılar, sanırım hormonlarla ilgili =((

internette araştırıyorum,doğal yollar buluyorum.almanca ,ingilizce çeviri yaparak yabancısiteleri de okuyorum.

çiş iyi gelirce onu da sürerim tabi

internette araştırıyorum,doğal yollar buluyorum.almanca ,ingilizce çeviri yaparak yabancısiteleri de okuyorum.

çiş iyi gelirce onu da sürerim tabi

şaka şaka sürme ay ne anlayışlı konu sahibisin senn şimdi kendi kendine atarlanır dalga geçimeyin dicek diyordum

canım doğum kontrol hapı vermesinin sebebi,polikistik over ya daçikolata kisti yani rahim ve yumurtalıkta bulunan kistler.
araştırmalarım sonucunda bunu buldum.hormonlar evet.

ilaç kullanmıyorum hiç.

saçım ıslak kalınca başım ağrırsa o zaman nimes içiyorum.oda en sonuna kadar dayanıyom geçmezse

dokto
r fobin mi var iğne fobin mi. ayy çok ilginçmiş

canım doktor fobim olduğu için zaten doktora gitmiyorum ve dolayısıyla da hiç iğne olmadım.heralde ondan da korkarım.çocukken annem iğne vururdu.bana da vurmuştu onu hatırlıyom.başka da yok.

Ben kanama kontrolü için kullandım doğum kontrol hapını, Ginera kullanıyordum, hala sızlanırım arada doktoruma ilacımı geri ver diye. Ginera bana çok iyi geliyordu, cildim pürüzsüz, saçlarım pırıl pırıl, çok iyiydi ya :))

kanama kontrol yani kanamanız mı çok.benim de çok çünkü spiral takılı.acaba fazla kanamadan çok kan kaybedip de kanın çıban iltihabıyla savaşma gücü kalmadığından mı oluyor çıban.bu geldi şimdi aklıma.

Sebepsiz uterin kanama sorum var benim, 11 yıl Ginera kullandım, yaşım 35 i geçince mirena taktılar hormonlu. Dirençle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü çok dirençsiz, kanamamın 20-25 gün aralıksız sürdüğü zamanlarda bile olmadı çıbanlarım. Sadece normal adet döngüsü başladığında oluyorlar. Cilt doktoruna gitmiştim bunun için, hormonal bir şey ilaç fayda etmez demişti, gerçekten de ilaç kullandığım dönemde hiç olmadılar. Şimdi yine başladı =((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…